hammerd Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2014 εχω την παλια μου gtx285 που εκει που ημουν στο ιντερνετ , ξαφνικα κανει μικρα τετραγωνακια και κολλαει το pc και απο τοτε δεν ξαναδειξε το παραμικρο... ξερει κανενας που μπορω να την παω να την τσεκαρουν μηπως εχει καει κατι επανω στην πλακετα που μπορει να αλλαζει ? π.χ. κανας πυκνωτης η κατι σχετικο με την τροφοδοσια της...
Ailuros Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2014 Δεν θεωρώ ότι αξίζει τον κόπο μετά από τόσα χρόνια. 1
SPANK Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2014 Βασικά λύσε την μονος σου και τσέκαρε αν φαίνεται κατι καμένο αν και δύσκολα θα επισκευάζεται αν γινεται κιολας
hammerd Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2014 επειδη την ελυσα και δεν ειδα κατι καμενο η να εχει ξερασει κανενας πυκνωτης.. τωρα αν ειναι με 10 20€ να ειναι κανα πυκνωτακι και να παιζει η καρτα, θεωρω οτι αξιζει για να μπει σε ενα δευτερο pc που εχω...γιατι οχι?
SPANK Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2014 Βασικά αν δεν φαίνεται κατι καμένος μονος σου να βρείς τι φταίει αποκλείεται μονο αν την πας σε καποιο τεχνικό / ηλεκτρονικό και αν βρει και παλι τι ειναι. Αν και να σου πω την αλήθεια πιστεύω πως απλα η κάρτα κάηκε τέλειωσε ο χρόνος ζωής της , ψάξτο αν θέλεις απλα οπως σου ειπα δεν νομιζω οτι μπορεις να κανεις και πολλα εσυ τωρα
hammerd Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2014 ναι και γω ετσι πιστευω, οτι τελειωσε ο χρονος ζωης της,αλλα πριν παει για ανακυκλωση θελω να ειμαι 100% σιγουρος οτι δεν επισκευαζεται με καποιο τροπο... παντως απο οτι καταλαβα θελει καποιον τεχνικο-ηλεκτρονικο-γατονι η/υ για να την τσεκαρει...
TheDevilMayCare Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2014 Ψαχνεις για καποιο τεχνικο - καταστημα, που θα την τσεκαρε δωρεαν,και θα δεσμευοσουν εσυ για επισκευη μαζι τους, εαν επιδιορθωνεται* (Μονο αυτο θα ειχε νοημα, διαφορετικα δινεις χρηματα για "τεχνικο ελεγχο", οπου ισως αναφερουν τελικως...αυτο που ηδη γνωριζεις!)*αν ειναι απλο στυλ αλλαγη πυκνωτων κλπ, υπολογισε 20-30 ευρω
hammerd Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2014 δεν ψαχνω καποιον τεχνικο να μου την τσεκαρει "δωρεαν"... ψαχνω καποιον γνωστη να μου πει υπευθυνα -και να πληρωθει για αυτο δεν εχω θεμα- οτι η καρτουλα ειναι για πεταμα..απλο.. οσο για το κοστος ναι εκει το υπολογιζω αν εχει χαλασει κατι που αλλαζει..
TheDevilMayCare Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2014 Μα, σε τι θα σε/την βοηθησει να...πληρωσεις για να μαθεις οτι ειναι dead? Οπως π.χ. και σε χαλασμενο δισκο-recovery, το καλο σεναριο για χρηστηειναι να γινει εκτιμηση και αν σωζονται τοτε να χρεωθει περαιτερω κοστος
hammerd Δημοσ. 8 Ιουλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουλίου 2014 συνεχιζω να ψαχνω ατομο σοβαρο με δικο του εργαστηριο και καταλληλα μηχανηματα για να τσεκαρει την 285 αλλα και μια gtx 480 που κανει χαλασμενα γραφικα μεσα στα windows ... αν εχει και γνωσεις reballing και το μηχανημα ακομα καλυτερα...
AMD Expert Δημοσ. 8 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2014 συνεχιζω να ψαχνω ατομο σοβαρο με δικο του εργαστηριο και καταλληλα μηχανηματα για να τσεκαρει την 285 αλλα και μια gtx 480 που κανει χαλασμενα γραφικα μεσα στα windows ... αν εχει και γνωσεις reballing και το μηχανημα ακομα καλυτερα... Πριν την πας σε τεχνικό δοκίμασε να αφαιρέσεις το cooler και την πάστα της και να την βάλεις στον φούρνο για 7-8 λεπτά στους 190-200 βαθμούς. Έτσι κατάφερα να επαναφέρω 2 φορές ένα laptop hp dv6 (βέβαια πάλι χάλασε,μετά από τις 3 μέρες που κράτησε το τελευταίο oven reflow) 1
hammerd Δημοσ. 8 Ιουλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουλίου 2014 οχι φιλε μου , αυτες οι λυσεις μονο περισσοτερο κακο κανουν στην καρτα παρα καλο... ειναι προσωρινες λυσεις και καθε φορα που την ψηνεις την καρτα ολο και χειροτερα γινονται οι ενωσεις... το εχω ψαξει αρκετα το θεμα και βρηκα 2 εταιριες στην Αθηνα που θα μου κανουν την δουλεια για 60€ την καρτα... το σκεφτομαι δεν νομιζω να πολυ αξιζει... θα παω πρωτα την 480 να δω τι δουλεια θα μου κανουν και μετα την 285... θα την παω σε 1 μηνα απο τωρα αν δεν εχουν κλεισει για διακοπες και θα σας πω εδω εντυπωσεις...
AMD Expert Δημοσ. 8 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2014 οχι φιλε μου , αυτες οι λυσεις μονο περισσοτερο κακο κανουν στην καρτα παρα καλο... ειναι προσωρινες λυσεις και καθε φορα που την ψηνεις την καρτα ολο και χειροτερα γινονται οι ενωσεις... το εχω ψαξει αρκετα το θεμα και βρηκα 2 εταιριες στην Αθηνα που θα μου κανουν την δουλεια για 60€ την καρτα... το σκεφτομαι δεν νομιζω να πολυ αξιζει... θα παω πρωτα την 480 να δω τι δουλεια θα μου κανουν και μετα την 285... θα την παω σε 1 μηνα απο τωρα αν δεν εχουν κλεισει για διακοπες και θα σας πω εδω εντυπωσεις... Η 480 αξίζει καθώς οι επιδόσεις της είναι ανάμεσα στην r7 265 και την r9 270. Καλύτερα όμως να το κάνεις μόνο αν σου δίνουν εγγύηση για πχ έναν χρόνο. Η 285 όχι και τόσο καθώς οι επιδόσεις της είναι χειρότερες της r7 265 και σχεδόν ίσες της r7 260X. Με λίγα λόγια αν δωσεις 40€ παραπάνω παίρνεις ολοκαίνουργια κάρτα (260X) με καινούργιες τεχνολογιές και δύο παιχνίδια δώρο (Radeon Bronze Award)
farcry2 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2014 Πριν την πας σε τεχνικό δοκίμασε να αφαιρέσεις το cooler και την πάστα της και να την βάλεις στον φούρνο για 7-8 λεπτά στους 190-200 βαθμούς. Έτσι κατάφερα να επαναφέρω 2 φορές ένα laptop hp dv6 (βέβαια πάλι χάλασε,μετά από τις 3 μέρες που κράτησε το τελευταίο oven reflow) Γιατί του λέτε να την βάλει στο φούρνο;;
AMD Expert Δημοσ. 8 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2014 Γιατί του λέτε να την βάλει στο φούρνο;; Γιατί θερμαίνει τις ηλεκτροκολλημένες συνδέσεις με αποτέλεσμα να κλείσουν τα μικροσκοπικά κενά που προκαλούνται με την θερμότητα και το πέρασμα του χρόνου,και προκαλούν αστάθεια/δυσλειτουργία hardware
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα