speedman_26 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2014 Αν τώρα η γραμμή σου δεν έχει πρόβλημα, θα πιάνεις περίπου τα ίδια (ίσως και λίγο παραπάνω λόγω χαμηλότερου SNR). Πριν κλείδωνε στα 16 με 17. Την αίτηση την εκανα απο το τηλ πήρα Αθήνα θα μου στείλουν χαρτιά την Τετάρτη μήπως έπρεπε καλυτερα να παω στο κατάστημα στην μυτιληνη ;
speedman_26 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2014 Μου έκανα αντιπροσφορά 210 λεπτα σταθερά 30 κινητα & 24mbps + απο 5€ προς δυο αριθμούς Cosmote δωρο με 50€ το δίμηνο
jkoukos Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2014 Νομίζω ότι αν αποδεχθείς την προσφορά, πρέπει να καταθέσεις προσωπικά ακύρωση στην Forthnet.
jkoukos Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2014 Έχεις κάνει μία αίτηση φορητότητας ap;o ton OTE στην Forthnet. Σύμφωνα με τον κανονισμό η ακύρωση αυτής, δεν μπορεί να γίνει από τον προηγούμενο πάροχο, παρά μόνο από τον χρήστη και μάλιστα εγγράφως προς τον νέο πάροχο. Ρώτα και τον ΟΤΕ για σχετική πληροφόρηση.
speedman_26 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2014 Ακομα το σκέφτομαι τους είπα να με πάρουν αυριο ξανα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα