MikrosComputeras Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2014 καλησπερα...εγκατεστησα στον η/υ μια lite version των xp με αποτελεσμα το συγκεκριμενο αρχειο να λιπει απο to system32 το error αυτο μου το βγαζει μονο στο setup του freemake video converter πως μπορω να βρω το exe και να το περασω γτ ειναι πολυ ελαφρια και σταθερα απο παλιοτερα που τα ειχα δωκιμασει.. και δεν θελω να κανω φορματ με ολοκληρα xp λογο 1 gb ram... ειναι τα μονο λειτουργικο που μπορω να δω το μπρουσκο χωρις διακοπες.......με ολα τα αλλα ειναι λες και βλεπω βραζηλιανικο ! αλου ο ηχος αλλου η εικονα...to pc μου ειναι : pentium 4 3.40 gh HT1gb ram ddr 400 mhz 2x512evga geforge 6200 512 mb agpssd 60 gb v300 kingston
Bspus Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2014 Βρεστο σε μια κανονικη εγκατασταση των xp και αντεγραψε το
MikrosComputeras Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2014 μμ αντε να βρω pc με xp...το σκευτηκα και εγω εφχαριστω παντος
SPANK Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2014 Κανε ενα repair με το cd των windows αν και πιστεύω αν βάλεις την home έκδοση των xp θα εισαι μια χαρά
micos000 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2014 Για δες αν σου κάνει το δικό μου. netsh.zip Αφού επέλεξες να πας σε lite xp είμαι σίγουρος ότι και αλλού θα σου βγουν προβλήματα.
MikrosComputeras Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2014 ευχαριστω πολυ repair και να κανω φιλε δεν θα διωρθοθει διοτι το αρχειο δεν υπαρχει στην εγκατασταση.. δουλεψε φιλε σε υπερ ευχαριστω οσο για τα προβληματα καλο ειναι να μαθαινουμε και τιποτα... αληθεια τι ειναι αuτο το netsh.exe ?
micos000 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2014 Δια 'στόματος' ms: ΠερίληψηΤο Netsh.exe είναι ένα εργαλείο το οποίο μπορεί να χρησιμοποιήσει ένας διαχειριστής για τη ρύθμιση των παραμέτρων και την παρακολούθηση υπολογιστών που βασίζονται στα Windows, από μια γραμμή εντολών. Με το εργαλείο Netsh.exe, μπορείτε να κατευθύνετε τις εντολές περιβάλλοντος που καταχωρείτε στο κατάλληλο στοιχείο βοήθειας, το οποίο μπορεί να σας βοηθήσει να εκτελέσετε την εντολή. Το στοιχείο βοήθειας είναι ένα αρχείο Dynamic Link Library (.dll) το οποίο επεκτείνει τις λειτουργικές δυνατότητες του εργαλείου Netsh.exe, παρέχοντας δυνατότητες ρύθμισης παραμέτρων, παρακολούθησης και υποστήριξης για μία ή περισσότερες υπηρεσίες, βοηθητικά προγράμματα ή πρωτόκολλα. Το στοιχείο βοήθειας μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για την ανάπτυξη άλλων στοιχείων βοήθειας. Περισσότερα εδώ (http://support.microsoft.com/kb/242468/el) 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα