Sadako Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2014 Ήθελα να ρωτήσω αν γνωρίζετε κανένα "έμπιστο" κατάστημα εξωτερικού που να έχει παραδοσιακά (ενώ όχι στα πλαίσια κάποιας προσφοράς που μπορεί να τύχει κάποια στιγμή) καλύτερες τιμές από ό,τι Ελλάδα και να είναι αξιόπιστο σε θέματα after-sales service κλπ.Κοίταξα κάποια συγκεκριμένα κομμάτια (Motherboard, CPU & RAM) για έναν φίλο στο Amazon (βρετανικό, για να μην έχει τρελά μεταφορικά αλλά και για να έρθουν πιο σύντομα), αλλά έβγαιναν τελικά πιο ακριβά από ό,τι αν τα έπαιρνε από εδώ. eBay δεν θα κοίταζα προσωπικά, αν γνωρίζει κανείς κάποιο άλλο, να κάνω κι εκεί μια έρευνα..Ευχαριστώ...
Captain Nemo Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2014 Στο amazon να δείτε και στο Γαλλικό και στο Γερμανικό συνήθως έχουν καλύτερες τιμές απο το Αγγλικό.
AnimalPlanet Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2014 Εχω ψωνισει αρκετες φορες απο το Computeruniverse . Εχει αρκετα καλες τιμες, ριξε μια ματια γι' αυτα που ψαχνεις.
Sadako Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2014 Ευχαριστώ, κοίταξα και στο Computeruniverse αλλά και στα γαλλικά και γερμανικά Amazon, δεν συμφέρει. Πιο ακριβά βγαίνουν...
Σαϊνόμπι Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2014 https://www.hardwareversand.de/home.jsp;jsessionid=0CA3A7A7ECBB1DC1FB1CFC081DDEC40B.www2 http://www.mindfactory.de/
SigmaDelta Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2014 Επιβεβαιώνω κι εγώ για το hardwareversand.de,αξιόπιστο και με λογικά μεταφορικά.
tve Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2015 Μήπως ξέρετε τι γίνεται στην περίπτωση του επαγγελματικού ΑΦΜ? Μπορώ να γλιτώσω το ΦΠΑ?
delpi4 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2015 για ΑΦΜ δεν ξερω να σου πω αλλα απ οτι ειδα λιγο στο mindfactory θελει να συμπληρωσεις μια αιτηση για να γινεις ''πελατης'' τους!αυτο καταλαβα τουλαχιστον οσον αφορουσε επαγγελματιες!αν γλυτωνεις αφμ κλπ δεν ξερω! κοιτα και το caseking.de το οποιο δεν λεει μεταφορικα για Ελλαδα αλλα μπορεις να κανεις ερωτηση και σου λενε!
delpi4 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2015 Τεραστιες διαφορες μην φανταστεις στην τιμη,απλα παιζουν πολλες προσφορες,ειδικα στο mindfactory απ το οποιο εχτισα το pc μου!λογικα αν παρεις αρκετα πραγματα και οχι μεμονομενα σιγουρα κερδισμενος βγαινεις!
teotsigourakos Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2015 Τεραστιες διαφορες μην φανταστεις στην τιμη,απλα παιζουν πολλες προσφορες,ειδικα στο mindfactory απ το οποιο εχτισα το pc μου!λογικα αν παρεις αρκετα πραγματα και οχι μεμονομενα σιγουρα κερδισμενος βγαινεις! Φιλε μου ξερεις αν παιζουν δωρεαν μεταφορικα πανω απο καποιο ποσο???
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα