Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ας του δώσουν τότε μόνο 150 ευρώ πιστωτικό για να θεωρήσεις εσύ ότι η απαίτησή του ίσως να ήταν και παράλογη. Καν¨το μου εμενα σαν καταναλωτή και αν με ξαναδείς σαν πελάτη στο μαγαζί σου να με χέσεις πατόκορφα.

για αρχη δεν εχω μαγαζι και ουτε εχω καμια σχεση με το συγκεκριμενο καταστημα

οι αποψεις μου ειναι αυτες ενος λογικου ανθρωπου καταναλωτη

πιστευω.βαλτε δικηγορους και καντε ολοκληρη ιστορια ωστε να επωφεληθειται απο ενα rma 

γιατι αν δεν βγαινεις κερδισμενος οταν χρησιμοποιεις μια gpu  2 χρονια και μετα θες 

να παρεις πιστωτικο τα χρηματα που εδωσες τοτε τι να πω 

• Απαντ. 88
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Στην δική σου περίπτωση ενδεχομένως όντως να μην υπήρχε υπόθεση είχες ρωτήσει όμως κάποιον ειδικό ή θεώρησες ότι αφού στο είπαν δεν έχεις ελπίδα; Γιατί κάτι παρόμοιο είχαν πει και σε έναν γνωστό μου από ένα εμπορικό κατάστημα πήγε σε δίκη με τη βοήθεια του ΚΠΠ και την δίκη την κέρδισε. Προφανώς άλλη περίπτωση, αλλά δεν είναι δύσκολο να χρησιμοποιήσεις την καραμέλα ότι πήγαινε όπου θες είμαι καλυμμένος γιατί ακριβώς ξέρουν πόσο ψυχο- και χρονοβόρο είναι.

Ξέρεις τι γίνεται ειχα ολη την καλή θέληση να το κυνηγήσω γιατι πραγματικά δεν μπορεις να καταλάβεις πως ημουν εκεινη την ημέρα και γενικά με τετοια σκηνικά παντα το κυνηγάω οταν με πνίγει το δίκιο μερικες φορές κερδίζω αλλες οχι

Το θέμα στην συγκεκριμένη περίπτωση ειναι οτι δεν ειχα το κυρίως pc μου λογο κάρτας ειδη 9 ημέρες και με ολες τις υπολοιπες διαδικασίες που έπρεπε να κινησω θα έπαιρνε πολυ χρόνο και ισως χρήματα για δικηγόρους κτλπ που δεν ειχα , και ακομα δεν θα ειχα κάρτα

Με την asus στην ιταλία που ειχα μιλήσει απευθείας μου ειχαν πει οτι μας την στέλνετε και αν δεν επισκευάζεται ή δεν υπάρχει η ιδια σας στέλνουμε μια αλλη με ιδια χαρακτηριστικά τωρα δεν ξερω αν αυτο σήμαινε και ιδιας αξίας με αυτην που ειχα αγοράσει.

Αλλα οπως έγραψα και πιο πανω στην ιδια περίπτωση το πλαίσιο μου ειχε αλλάξει την κάρτα με βάση αξίας της προηγούμενης που ειχα αγοράσεις , για αυτο ειπα οτι μαλλον ειναι στην ευχέρια του μαγαζιού τι θα κανει

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σε κανενα σημειο δεν υποστηριζω τα καταστηματα γιατι εχω τραβηξει και εγω τα πανδεινα με μια χαλασμενη 8800GT και μια 5850...Αλλα πρεπει να ειμαστε ρεαλιστες κατα την γνωμη μου..Δεν γινετε να εχεις δωσει 500e για μια καρτα και μετα απο 2-3 χρονια να ζητας να σου δωσουν μια αντιστοιχη που στα λεφτα αυτα ειναι η 290Χ αλλα παιζει να ειναι και 70% πιο γρηγορη....Κατ εμε με την προταση τους για μια καινουργια 760 ειναι σχεδον καλυμμενοι γιατι παιρνεις καινουργια καρτα με 3 χρονια εγγυηση και αν διαλεξεις καλη υλοποιηση και οπως ειπαν και τα παιδια αισθητα καλυτερη(την παραμετρο για το autocad και ποια ειναι καλυτερη δεν την ξερω και εκει μπορει να εχεις δικιο).....Οπως αναφερθηκε και παραπανω απαιτουμε παντα τα δικαιωματα μας αλλα εχουμε και υποχρεωσεις...Και οταν πηγαιναν σωριδον καρτες για RMA μετα απο καψιματα για να παρουν καποιοι καινουργιες με πληρες ποσο καπου στην πορεια στραβωσε η δουλεια και με τις αντιπροσωπιες και τις εγγυησεις...Απο παρομοια θεματα πολλα παιδια εχουν αντιμετωπισει πολλα οπως να σου λενε οτι εσυ μπορει να την χαλασες ή οτι η σημερινη της αξια ειναι 150e....Αν μπορεις να το διαπραγματευτεις και να παρεις ενα πιστωτικο σε μια καλη τιμη(υψηλοτερη και απο 760) για εμενα εισαι οκ....Τελος ελπιζω φιλε μου να βγαλεις ακρη και οτι ειναι καλυτερο για εσενα...

Επεξ/σία από Inler
Δημοσ.

Βασικά και το αλλο που θυμήθηκα τωρα ειναι οτι μου ειχαν πει στην δικια μου περίπτωση πως αν αν επισκευασθεί η συγκεκριμένη κάρτα η σου δώσουμε την ιδια σε καινούργια  δεν θα υπάρχει καινούργια εγγύση θα συνεχιστεί η προηγούμενη .... :-(  αλλο κουλό και αυτο.

Δημοσ.

για αρχη δεν εχω μαγαζι και ουτε εχω καμια σχεση με το συγκεκριμενο καταστημα

οι αποψεις μου ειναι αυτες ενος λογικου ανθρωπου καταναλωτη

πιστευω.βαλτε δικηγορους και καντε ολοκληρη ιστορια ωστε να επωφεληθειται απο ενα rma 

γιατι αν δεν βγαινεις κερδισμενος οταν χρησιμοποιεις μια gpu  2 χρονια και μετα θες 

να παρεις πιστωτικο τα χρηματα που εδωσες τοτε τι να πω 

Yπάρχει τεράστια διαφορά από το να συμβουλεύεις κάποιον να διαπραγματευτεί (εάν και εφόσον μπορεί) το καλύτερο δυνατόν από οτιδήποτε παράλογο μου τσαπουνάς εσύ. Είπα απλά να το ερευνήσει το θέμα. Και όχι δεν σου δίνω το δικαίωμα να διαστρεβλώνεις τα λεγόμενά μου επειδή εσύ διαβάζεις και καταλαβαίνεις ποιός ξέρει τι.

Βασικά και το αλλο που θυμήθηκα τωρα ειναι οτι μου ειχαν πει στην δικια μου περίπτωση πως αν αν επισκευασθεί η συγκεκριμένη κάρτα η σου δώσουμε την ιδια σε καινούργια  δεν θα υπάρχει καινούργια εγγύση θα συνεχιστεί η προηγούμενη .... :-(  αλλο κουλό και αυτο.

Εδώ θα διαφωνήσω. Μπορεί να ακούγεται κουλό αλλά δεν είναι. Αλλιώς θα έπαιρνες κάτι φοιτητής και θα αντάλλαζες μέχρι την σύνταξή σου;

Δημοσ.

Εδώ θα διαφωνήσω. Μπορεί να ακούγεται κουλό αλλά δεν είναι. Αλλιώς θα έπαιρνες κάτι φοιτητής και θα αντάλλαζες μέχρι την σύνταξή σου;

Εμενα μου φαίνεται παντως περίεργο αμα μου δώσουν καινούργια ιδια κάρτα γιατι να μην υπάρχει εγγύηση αφου πρόκειται για ιδιο προιόν μεν αλλα με διαφορετικό serial number και προφανώς δεν εχει ξανα λειτουργήσει ,

Γενικά παντως ειναι πονεμένο θέμα αυτο με τις εγγύησεις

Δημοσ.

Εμενα μου φαίνεται παντως περίεργο αμα μου δώσουν καινούργια ιδια κάρτα γιατι να μην υπάρχει εγγύηση αφου πρόκειται για ιδιο προιόν μεν αλλα με διαφορετικό serial number και προφανώς δεν εχει ξανα λειτουργήσει ,

Γενικά παντως ειναι πονεμένο θέμα αυτο με τις εγγύησεις

Πες υποθετικά ότι με 3 χρόνια εγγύησης την επιστρέφεις μια μέρα πριν λήξει η εγγύηση και σου στέλνουν το ίδιο προιόν καινούργιο. Θα πρέπει να σου δώσουν άλλα τρία χρόνια εγγύηση; Θεωρητικά όταν σου δίνει Χ χρόνο εγγύησης θεωρεί ο κατασκευαστής ότι το προιόν στην πλειοψηφία του θα αντέξει απροβλημάτιστα για Χ χρονικό διάστημα. Δίνοντάς σου ένα ίδιο αλλά καινούργιο ίδιο προιόν ήδη υποτίθεται ότι έμμεσα σου χαρίζει άλλο ένα Χ χρονικό διάστημα ζωής προιόντος χωρίς βέβαια να τρέχει η εγγύηση από το μηδέν.

Δημοσ.

Παιδιά η προσφορά να πάρει ο φίλος την 760 είναι πολύ καλή,την πουλάει και αγοράζει μια 580 και έχει και ρέστα!Ολα τα υπόλοιπα που λέμε για πιστοτικά 500 ευρώ και gtx780 είναι υπερβολικές απαιτήσεις που κανένα κατάστημα ή αντιπροσωπία δεν νομίζω να κάλυπτε.

Δημοσ.

Πες υποθετικά ότι με 3 χρόνια εγγύησης την επιστρέφεις μια μέρα πριν λήξει η εγγύηση και σου στέλνουν το ίδιο προιόν καινούργιο. Θα πρέπει να σου δώσουν άλλα τρία χρόνια εγγύηση; Θεωρητικά όταν σου δίνει Χ χρόνο εγγύησης θεωρεί ο κατασκευαστής ότι το προιόν στην πλειοψηφία του θα αντέξει απροβλημάτιστα για Χ χρονικό διάστημα. Δίνοντάς σου ένα ίδιο αλλά καινούργιο ίδιο προιόν ήδη υποτίθεται ότι έμμεσα σου χαρίζει άλλο ένα Χ χρονικό διάστημα ζωής προιόντος χωρίς βέβαια να τρέχει η εγγύηση από το μηδέν.

Αν δεν μπορει να δώσει 3 χρόνια ας δώσει  1 χρόνο 6 μήνες κατι να εχεις καποια κάλυψη τουλάχιστον

Δημοσ.

Εφόσον σου δίνει την 760 σημαίνει οτι έχεις εγγύηση αν δεν είχες θα σου έλεγε να την πετάξεις.Αν σου χαλούσε μετά απο 1 χρόνο χρήσης θα στην άλλαζε με ίδια.Αφού λοιπόν έχεις 3 χρόνια και σου δίνουν και μια 760 και το σταυρό σου να κάνεις.Εχω και εγώ στο συρτάρι κάτι μνήμες ram ddr2 με lifetime εγγύηση.120 ευρώ τις είχα πάρει πρίν 7 χρόνια,λές να τις πάω πίσω και να ζητήσω 12gb ddr3;

• Like 1
Δημοσ.

εχω δει σε διαφορα rma ο αγοραστης να ζηταει παραλογα πραγματα ωστε να 

εποφεληθει κατι τετοιο συμβαινει κ εδω οκ εδωσε πριν χρονια 500 ευρο 

τωρα ομως η αξια της ως μεταχειρο ειναι 150 κ αμα την παρει κανεις 

δηλαδη μια λογικη προσφορα ποια ειναι πιστωτικο 500ευρο η

αντικατασταση με 780 που δεν την φτανει ουτε με το sli αν δηλαδη 

του εδιναν καινουργια 580 θα ηταν ευχαριστημενος εγω νομιζω πως οχι 

γιατι αμα ειναι ετσι δεχεται την 760 την πουλαει και παιρνει μεταχειρο 580

και του μενουν και λεφτα

Δηλαδη η αξια της 580 καθοριζεται αυτη τη στιγμη απο το ποσο την βρισκει κανεις στα μεταχειρισμενα? Χωρις να γνωριζεις σε τι κατασταση ειναι και χωρις εγγυηση? Δεν υπαρχουν αυτα... Και αν του καει θα του μεινουν μονο κατι ψιλα στο χερι, ενω ειχε δωσει ενα ωραιοτατο μωβ. Ωραια λογικη!

Δεν θα ηταν ευχαριστημενος με 580? Επειδη το λες εσυ και το "νομιζεις"? Αν οντως δεν ειναι καποιος ευχαριστημενος με αυτο που πληρωσε, τοτε εχει προβλημα ο ιδιος ενω ο πωλητης ηταν τιμιος. 

Ο φιλος μας δεν τους την εκλεψε την 580, τους πληρωσε και του ειπαν οτι αυτο που πληρωσε θα δουλευει για 3 χρονια απροβληματιστα. Εφοσον κατι τετοιο δεν εγινε, την πληρη ευθυνη την φερει ο πωλητης και εκεινος πρεπει να την πληρωσει. Θα μου πεις, η τεχνολογια προχωρα γρηγορα, η αξια των προιοντων υποτιμαται εξισου γρηγορα απο κατι πιο εξελιγμενο, αλλα εξισου εξελιγμενο ηταν και το πεντακοσαευρο. Αφου δεν εισαι 2 φορες ενταξει απεναντι στον πελατη σου (μια γιατι χαλασε μεσα στην εγγυηση το προιον και αλλη μια γιατι δεν εχεις ιδιο να του αντικαταστησεις την ζημια) ΟΦΕΙΛΕΙΣ να βρεις ενα τροπο να κρατησεις τον πελατη σου ευχαριστημενο. Και οχι, το να το παιζεις κλαμμενο μ..νι και θυμα της τεχνολογιας δεν ειναι ο καλυτερος. 

Και κατι τελευταιο, γιατι να πληρωσει ενας τυχαιος αγοραστης την ανικανοτητα ενος πωλητη να καταλαβει οτι το προιον το χαλασε ενας αλλος αγοραστης? Κατι που φυσικα ειναι καταδικαστεο και υποκριτικο, αλλα γιατι πρεπει να το λουστει ο επομενος καταναλωτης και οχι ο πωλητης?

Σωστο αυτο που λες αλλα μαλλον ελάχιστα τους ενδιαφέρει , κυριως κοιτάνε να ειναι εξασφαλισμένοι  νομικά τωρα  , οπως το εχω καταλάβει ειναι να πέσεις στην περίπτωση και στην ευχέρια του μαγαζιού για να " κερδίσεις " κατι καλύτερο

Πως μια τυχαια συμβαση σε εξασφαλιζει νομικα? Δηλαδη αν εγω συνεννοηθω με σενα να σου δινω χορτο και εσυ να το πουλας αυτοματα ειμαστε νομιμοι επειδη το "ρυθμισαμε" το πραγμα? Σε πληροφορησαν μηπως για κατι τετοιες συμφωνιες οταν αγορασες το προιον? Απευθυνθηκες σε μεντιουμ οταν αγορασες καρτα γραφικων που γνωριζουν αν και ποτε θα υποτιμηθει ή αν θα μεινει στασιμη η αγορα των καρτων? Αυτα οσον αφορα στα ποσοστα που μας ειχες γραψει.

Εφόσον σου δίνει την 760 σημαίνει οτι έχεις εγγύηση αν δεν είχες θα σου έλεγε να την πετάξεις.Αν σου χαλούσε μετά απο 1 χρόνο χρήσης θα στην άλλαζε με ίδια.Αφού λοιπόν έχεις 3 χρόνια και σου δίνουν και μια 760 και το σταυρό σου να κάνεις.Εχω και εγώ στο συρτάρι κάτι μνήμες ram ddr2 με lifetime εγγύηση.120 ευρώ τις είχα πάρει πρίν 7 χρόνια,λές να τις πάω πίσω και να ζητήσω 12gb ddr3;

Εχουν καποιο προβλημα οι μνημες? Αν ναι να τις πας και να ζητησεις αντικατασταση με ιδιες/καλυτερες/τα χρηματα σου πισω. Τι διαολο, marketing ειναι το lifetime και εκανες την επιλογη βαση αυτου ισως και να απεκλεισες αλλες κατασκευαστριες. Αν δεν ειχαν σκοπο να λειτουργησουν τοσο, να μην το διατυμπανιζανε ειδαλλως να αναλαβουν τις ευθυνες τους.

Δημοσ.

Οταν μας δινουν καινουριο προιον σε αντικατασταση τοτε η εγγυηση ξεκινα απο την αρχη εκ νομου.μονο αν επιδιορθωθει το προιον η εγγυηση δεν ανανεωνεται αλλα συνεχιζει .εμενα μια φορα με το eshop ετσι μου εκαναν

Δημοσ.

Σαφώς και το lifetime είναι marketing trick και εγώ το ήξερα πολύ καλά όταν τις πήρα!Δεν είναι δυνατόν ένα τέτοιο εξάρτημα να μην χαλάσει ποτέ!Και ούτε πρόκειται να ασχοληθώ με κάτι που τα έβγαλε τα λεφτά του έτσι και αλλιώς μετά απο τόσα χρόνια.Κάτι ανάλογο γίνεται με τις ασφάλειες αυτοκινήτου.Εσύ μπορει να πλήρωσες την bmw σου 45000 ευρώ αλλα αν σε τρακάρει κάποιος σήμερα η ασφάλεια του θα σου δώσε 5000 γιατί τώρα τόσο κάνει μεταχειρισμένη.Δεν θα σου δώσει ούτε 45000 μετρητά,ούτε την καινούρια 325.Κάτι ανάλογο γίνεται και με τα προιόντα με εγγύηση που δεν κυκλοφορούν πια στην αγορά.Αν θέλεις το καταλαβαίνεις και συμβιβάζεσαι αν όχι βάλε δικηγόρο και κυνήγησαί το.

Δημοσ.

Δηλαδη η αξια της 580 καθοριζεται αυτη τη στιγμη απο το ποσο την βρισκει κανεις στα μεταχειρισμενα? Χωρις να γνωριζεις σε τι κατασταση ειναι και χωρις εγγυηση? Δεν υπαρχουν αυτα... Και αν του καει θα του μεινουν μονο κατι ψιλα στο χερι, ενω ειχε δωσει ενα ωραιοτατο μωβ. Ωραια λογικη!

Δεν θα ηταν ευχαριστημενος με 580? Επειδη το λες εσυ και το "νομιζεις"? Αν οντως δεν ειναι καποιος ευχαριστημενος με αυτο που πληρωσε, τοτε εχει προβλημα ο ιδιος ενω ο πωλητης ηταν τιμιος. 

Ο φιλος μας δεν τους την εκλεψε την 580, τους πληρωσε και του ειπαν οτι αυτο που πληρωσε θα δουλευει για 3 χρονια απροβληματιστα. Εφοσον κατι τετοιο δεν εγινε, την πληρη ευθυνη την φερει ο πωλητης και εκεινος πρεπει να την πληρωσει. Θα μου πεις, η τεχνολογια προχωρα γρηγορα, η αξια των προιοντων υποτιμαται εξισου γρηγορα απο κατι πιο εξελιγμενο, αλλα εξισου εξελιγμενο ηταν και το πεντακοσαευρο. Αφου δεν εισαι 2 φορες ενταξει απεναντι στον πελατη σου (μια γιατι χαλασε μεσα στην εγγυηση το προιον και αλλη μια γιατι δεν εχεις ιδιο να του αντικαταστησεις την ζημια) ΟΦΕΙΛΕΙΣ να βρεις ενα τροπο να κρατησεις τον πελατη σου ευχαριστημενο. Και οχι, το να το παιζεις κλαμμενο μ..νι και θυμα της τεχνολογιας δεν ειναι ο καλυτερος. 

Και κατι τελευταιο, γιατι να πληρωσει ενας τυχαιος αγοραστης την ανικανοτητα ενος πωλητη να καταλαβει οτι το προιον το χαλασε ενας αλλος αγοραστης? Κατι που φυσικα ειναι καταδικαστεο και υποκριτικο, αλλα γιατι πρεπει να το λουστει ο επομενος καταναλωτης και οχι ο πωλητης?

πιστευω για αρχη θα συμφωνησεις οτι στο  μεταχειρισμενο η αξια πεφτει ακομα και μιας μερας να ειναι 

και οτι τα 2 χρονια για προιον τεχνολογιας ειναι πολλα.απο εκει και περα μπορει να βρεθει 580 μετ. με

εγγυηση ωστε να ξανα στηθει sli που με την λογικη της απαντησης σου μπορει να καει η αλλη με το περας 

της εγγυησης κ να εχει χασει ολο το μωβ οπως λες.

για την αγορα της 580 και ποσο μαλλον 2 580 σιγουρα και ηταν ευχαριστημενος απλως πρωσοπικα εγω 

θα προτιμουσα 2 τεχνολογικα καινουργιες καρτες με 3 χρονες εγγυησεις απο 2 580 και με αυτη την

δικια μου λογικη παρεθεσα την αποψη μου καθως πιστευω ο καθενας εδω γραφει την αποψη του 

χωρις να επιβαλει η να προσπαθει να επιβαλει κατι.

τελος η αντιπροταση της 760 μιας αξιοπρεπεστατης καρτας μου φανταζει λογικη αλλα που δεν βολευει

την συγκεκριμενη περισταση λογω sli μου φανταζει ομως και παραλογη η προταση της 780 μιας καρτας 

δυνατοτερης απο 2 580 η το πιστοτικο των 500 ευρο ισως το δικαιο στην συγκεκριμενη περιπτωση να 

βρισκεται καπου στην μεση

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...