gavros10 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 17 Μαρτίου 2014 Δεν νομιζω, ειναι χοντρο απο την στιγμη που δεχονται προπαραγγελιες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AntonisKo Δημοσ. 17 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 17 Μαρτίου 2014 Τι λες ρε .. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 27 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 27 Μαρτίου 2014 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gavros10 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 27 Μαρτίου 2014 5 μερες εμειναν, υπομονη. Το trailer ειναι σαν το trailer του dead island 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xtrmsnpr Δημοσ. 27 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 27 Μαρτίου 2014 τώρα ή υπάρχει massive trolling ή όλοι τα εννοούν όλα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ilos Δημοσ. 27 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 27 Μαρτίου 2014 Θα ήθελα για καθαρά εγκυκλοπαιδικούς λόγους να μάθω τι πωλήσεις θα κάνει αυτή η τρολιά στο Πακιστάν. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fearwhatnow Δημοσ. 28 Μαρτίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 28 Μαρτίου 2014 Κυκλοφορησε! Ψαχτειτε! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SOADNICK Δημοσ. 28 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 28 Μαρτίου 2014 Θεούληδες 7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spirit)earth)aflame Δημοσ. 28 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 28 Μαρτίου 2014 μπέεε ψάχνομαι Edit: ας βοηθήσει κάποιος που ψάχνεται καλύτερα με πμ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Plug Δημοσ. 29 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2014 δλδ μετα απο αυτο: http://www.imdb.com/title/tt0779982/ έχουμε κατσικοπροσομοιωτή...οκ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
EddieObscurant Δημοσ. 30 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 2014 και ναι βγήκε στα γνωστά μέρη, αλλά θα κάνω υπομονή και θα περιμενω δυο μέρες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gavros10 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 2014 Επος το παιχνιδι. Χαλαρα GOTY Trolling Of The Livings (and dead too) Εχει cmd και απο οτι φαινεται και απο το menu θα παιξει τρελο modding με χαρτες κλπ. Εχει μια τηλεοραση σε ενα σαλονι οπου μπορεις να παιξεις flappy goat. Πεθανα στο γελιο σε αυτο το σημειο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ellinas12 Δημοσ. 4 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 4 Απριλίου 2014 σίγουρα θα έχετε παρακολούθηση πολλά video και σίγουρα κάποιοι θα το παίζεται έκανα και εγώ ένα video που δείχνω achievements εάν σας άρεσε κάντε ένα like πείτε μου την γνώμη σας και εάν θέλετε κάντε μου μια εγγραφη-subscribe 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
krokos Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2014 τωρα τελευταια τα εχω παρατησει με το gaming γενικα...αλλα νομιζω ηρθε παλι η ωρα να κολλήσω πάλι Goat MMO Simulator - free DLC του Goat Simulator "-Five different classes: Warrior, Rouge, Magician, Hunter and Microwave !!! -Faction warfare between goats and sheep !!!!" διαλεχτε faction λεμε.... Fus Ro Μπεεε !!! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2014 Moderators Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2014 Μου χτυπάει περίεργα που σε official δήλωση γράφουν "rouge" αντί για rogue, εκτός αν είναι επίτηδες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα