koumas Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2014 γεια σας ειχα κατεβασει το cyberlink για να κανω βιντεο στο ps3 με το easycap, την εικονα την εβλεπα αλλα δεν μπορουσα να μιλαω. Θελω να μου πειτε ενα προγραμμα που να ακουω τον ηχο απο το παιχνιδι και να μιλαω κιολας στο skype μαζι με τους φιλους μου. αν ξερετε κανενα πειτε μου.
TheELF Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2014 Για να κάνεις εγγραφή την ομιλία από τον Η/Υ μαζί με το βίντεο του ps3;; Πρέπει να ενεργοποιήσεις το stereo mix που πρέπει να υποστηρίζεται από τον driver σου,αν έχεις driver από το windows update ενδέχεται να μην έχει και να πρέπει να κατεβάσεις από την σελίδα του κατασκευαστή. http://www.howtogeek.com/howto/39532/how-to-enable-stereo-mix-in-windows-7-to-record-audio/ Μετά απλά στο cyber το επιλέγεις σαν είσοδο ήχου.
Marioland Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2014 OBS και καθάρισες. Κάνει το mixing μόνο του όπως και παίρνει και απο την πηγή απ' ευθύας χωρίς screencapping (αρκεί να μην έχεις θέμα με το HDCP) ή κάνεις screencapping μέσω αυτού (αν έχεις το εν λόγω θέμα). Απλά επιλέγεις να εξάγει σε αρχείο αντί για broadcasting και έχεις Instant Machinima.
koumas Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2014 οκ παιδια ευχαριστω για τις απαντησεις
koumas Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2014 φιλε με το OBS πως γινεται πες μου λιγο την διαδικασια και αν υπαρχει και βιντεο πες μου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα