renick Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2014 Καλησπερα, ψαχνω για καποιο προγραμμα σαν αυτο που εχουν στο e-shop. Δηλαδη θελω να εχω αρκετες κατηγοριες,που η καθε μια θα εχει μια βαση δεδομενων με προιοντα που θα εχουν διαφορα χαρακτηριστικα(τιμη,βαρος,τεχνικα χαρακτηριστικα,κωδικο κτλ), και οταν βαζω τα χαρακτηριστικα και επιλεγω αναζητηση, να μου εμφανιζει τα σχετικα προιοντα. πχ στο eshop εχει αλλα χαρακτηριστικα-στοιχεια οταν πας στην κατηγορια laptop, και αλλα οταν πας στην κατηγορια κινητα. Θα με ενδιεφερε να ειναι ειτε για site, ειτε εφαρμοφη που να την τρεχω σε υπολογιστη ή tablet. Υπαρχει κατι τετοιο ετοιμο? Που να ρωτησω για παραπανω πληροφοριες? Κανενα οδηγο και προγραμμα να κατσω να ασχοληθω μονος μου?
Paulostge Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2014 Δες εδω http://office.microsoft.com/el-gr/access-help/HA001224247.aspx
renick Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2014 Εφτιαξα στο excel εναν πινακα με τα στοιχεια απο μια κατηγορια προιοντων. Τωρα ομως πρεπει να κατσω να φτιαξω α) ενα προγραμμα στο οποιο να τα περασω αρχικα ολα τα προιοντα μαζι, και μετα να φτιαξω καποιες υποκατηγοριες,και εκει να βαλω καθε ενα προιον αναλογως τα κριτηρια που εχω επιλεξει.Ετσι οταν καποιος θα διαλεγει πχ την πρωτη κατηγορια, θα του ανοιγουν δυο αλλες επιλογες,με καποιες αλλες υποκατηγοριες κτλ κτλ μεχρι να φτασει στο προιον,το οποιο θα ειναι καταλληλο συμφωνα με τα στοιχεια που θα εχει επιλεξει. β) ενα προγραμμα που θα εμφανιζει στην αρχη 5-6 τιτλους,και ο καθενας θα εχει απο διπλα του διαφορα στοιχεια.Σε καθε γραμμη τα στοιχεια αυτα θα ειναι σχετικα μεταξυ τους. πχ κατασκευαστης: Α Β Γ Δ κτλ κτλ.Αφου επιλεξει οσα στοιχεια θελει σε οσες γραμμες θελει,τοτε θα του εμφανιζεται το τελικο προιον. Μπορω να το κανω αυτο με καποια σχετικα απλη γλωσσα προγραμματισμου?(πχ turbo pascal)που εχω και μια μικρη ιδεα πανω κατω τι γινεται. Μπορω να βρω κατι σχετικο? και απλα να αλλαζω εγω τις ονομασιες?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα