mumra Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2014 Γεια σε όλους. Εχω την τηλεόραση sony kdl32t3000. Θέλω να την συνδέσω με το pc μου στο οποίο έχω την κάρτα γραφικών ati sapphire radeon hd 3870 η οποία δεν έχει hdmi έηοδο αλλα λέει ότι είναι συμβατη (τι εννοεί δεν ξέρω).Πως μπορω να τα συνδέσω και να έχω και εικόνα και ήχο.Η τηλεόραση εχει hdmi και βρίσκεται 8μετρα μακριά. ευχαριστω.
Σαϊνόμπι Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2014 Αυτο που εννοει φανταζομαι ειναι πως αν συνδεσεις DVI to HDMI adapter πανω στην DVI port, τοτε θα περασει και ο ηχος μαζι. Το μεγαλυτερο σου προβλημα νομιζω ειναι τα 8 μετρα αποσταση. Εdit: Επισης πιο σωστο μου ακουγεται το "PC σε TV" παρα το "TV σε PC" για την περιπτωση σου. 1
mumra Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2014 Ελπίζω ότι δεν θα έχω πρόβλημα.Ευχαριστώ πάντως για την απάντηση.
Σαϊνόμπι Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2014 Ελπίζω ότι δεν θα έχω πρόβλημα.Ευχαριστώ πάντως για την απάντηση. To προβλημα ηταν θεωρητικο περισσοτερο, μιας και 8 μετρα καλωδιο με DVI to HDMI θα ειναι αρκετα ακριβο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα