Προς το περιεχόμενο

micro sim card για lumia 925

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αγόρασα το lumia 925 αλλά βλέπω ότι παίρνει  micro sim card . Αυτή που έχω στο παλιό htchd2  δεν πρέπει να είναι micro. 

Τι κάνω; την κόβω μόνος μου με ψαλίδι, γύρω γύρω... όπως είδα σε κάποια βιντεακια στο youtube ή παίρνω μια καινουργια, από πού και πόσο θα μου στοιχίσει;

btw όταν μπουτάρει το lumia925 μου βγάζει το logo της voda - κι ας μην έχω μέσα sim κάρτα!

το αγόρασα από το μεντιαμαρκτ με 249 ευρώ. λέτε κι αυτό να τα αγοράζει από τη voda?

:-)

Δημοσ.

Πας στον γερμανο με την Sim σου και τους λες να στην κανουν micro-sim.. Η διαδικασια παιρνει 5 λεπτα και κανει 5 ευρω.

Εγω την ειχα κοψει μονος μου επειδη ηταν σαββατο και δεν κρατιομουν ακολουθοντας εναν οδηγο αλλα δεν συμβουλευω να το κανεις γιατι ειναι επικινδυνο να κολλησει μεσα αν δεν την κοψεις καλα, οποτε πηγαινε στον γερμανο να σαι σιγουρος.

Ναι η προσφορα του mediamarkt ηταν η ιδια με της voda..

Δημοσ.

Ναι η προσφορα του mediamarkt ηταν η ιδια με της voda..

Η ίδια συσκευή με το λογκο της βοντα! και τώρα που του έκανα update [8.1 ή 8.01] μέσα από το wifi το τημ της βόντα την υπογραφει!

Πας στον γερμανο με την Sim σου και τους λες να στην κανουν micro-sim.. Η διαδικασια παιρνει 5 λεπτα και κανει 5 ευρω.

Εγω την ειχα κοψει μονος μου επειδη ηταν σαββατο και δεν κρατιομουν ακολουθοντας εναν οδηγο αλλα δεν συμβουλευω να το κανεις γιατι ειναι επικινδυνο να κολλησει μεσα αν δεν την κοψεις καλα, οποτε πηγαινε στον γερμανο να σαι σιγουρος.

ναι, αλλά αν θέλω να συνδέσω άλλη φορά το htc hd2 , με τι κάρτα θα το δουλέψω;

υγ και πώς μεταφέρω τις επαφές από το outlook στο lumia 925;

δε βρήκα τίποτε.

Δημοσ.

Με την ευκαιρια μιας και το παραγγειλα και εγω , υπαρχει δυνατοτητα να βγαλω μια μικροσιμ με το ιδιο νουμερο με την μινισιμ που ηδη εχω και να δουλευω η την μια στο 925 η την αλλη σε αλλο κινητο ;; ( οχι ταυτοχρονα φυσικα ) απλα δεν θελω να χαλασω την υπαρχουσα τυπου μινι .

Αποστολή από το GT-I9070 με τη χρήση Insomnia App

Δημοσ.

Με 10 ευρω γινεται αυτο στον Γερμανο, να κρατησετε την sim που εχετε και να σας βγαλουν και μια micro... αλλα θα δουλευει μονο η μια καθε φορα.. Οποτε θα πρεπει να χετε μονο μια απο τις 2 ανοιχτη σε καποιο κινητο, οχι και τις 2 συγχρονως.

Δημοσ.

Wind ειναι καρτα που θελω να βαλω . Οποτε παω σε καταστημα wind . Γερμανος αν θυμαμαι καλα εχει cosmote .

Αποστολή από το GT-I9070 με τη χρήση Insomnia App

Δημοσ.

Με 10 ευρω γινεται αυτο στον Γερμανο, να κρατησετε την sim που εχετε και να σας βγαλουν και μια micro... αλλα θα δουλευει μονο η μια καθε φορα.. Οποτε θα πρεπει να χετε μονο μια απο τις 2 ανοιχτη σε καποιο κινητο, οχι και τις 2 συγχρονως.

σε όλα τα γερμανός;

επί της αμφιθέας... προς παραλιακή (αλιμος καλαμ'άκι)  έχει κανένα κατάστημα;

Δημοσ.

Εγω στον Γερμανο το εκανα και γι αυτο λεω γι αυτο πληροφοριες.. λογικα και αλλα καταστηματα φτιαχνουν.. και voda και wind,,

Για το αλλο που ρωτας μενω Κρητη δεν μπορω να σε βοηθησω..

Δημοσ.

Τελικα η wind δεν υποστηριζει διδυμες καρτες σε καρτοκινητο οποτε αναγκαστικα την εκοψα ( αυτο ειναι δωρεαν σε πεντε δευτερολεπτα ) και πηρα και ενα ανταπτορακι για να μπαινει και σε κινητα με κανονικη σιμ .<br><br>

• Like 1
Δημοσ.

πήγα  σε ένα voda σήμερα. μου ακύρωσαν την παλιά σιμ και μου έβγαλαν καινούρια microsim + αντάπτορα gia sim, συνολο 7 ευρώ

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...