Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα στην παρεα του insomnia. Τα χριστουγεννα αγορασα κομματια ένα pc και το μαζεψα και μετα από κανα δυο βδομάδες λειτουργιας του μ πεταξε μπλε οθονη ... και μετα από αυτό πετουσε σχετικα 1-2 φορες την ημερα με διαφορετικα εrror συνηθως .... εχω δοκιμασει memtest για την ram αλλα δεν μ βγαζει τιποτα ... το μηχανιμα είναι εξ ολοκληρου καινουριο ..... και τωρα μετα από καιρο δεν εχει τοσα bsod αλλα εχει παγωματα οθονης στο ακυρο χωρις να το ζοριζω....

CPU fx 8320 
GPU hd 7730 2GB DDR3 
MOBO ASROCK 970 Pro3 r2
RAM CORSAIR 1600mhz 4GB

PSU CORSAIR VS550
HDD TOSHIBA SATA 3 500GB

Δημοσ.

Το pc μου το εστησε το παλικαρι από το μαγαζι που παρηγγειλα τα κομματια ... το εχω και εγω το αθλημα απλα ηθελα να το κανει αυτος ετσι εστω αν παει κατι λαθος να μην εχω εγω ευθηνη... τα error μου τα εβγαζε χωρις να ζοριζω το pc σε στιγμες που ακουγα καποιο τραγουδι στο youtube και ημουν και fb .. τωρα τελευταια αντι για ερρορ παγωνει η οθονη και κολαει το pc ...

muy8us.png

Δημοσ.

Απο οτι φαίνεται ολα τα errors εχουν να κανουν με drivers με την amd και directx , οποτε δοκίμασε καινούργιους η παλιότερους drivers στην κάρτα γραφικών και κανε update τους directx

Δημοσ.

Errors ενοεις οτι κανει restart και τρώς μπλέ οθόνες ?

Επειδη κατι εχει να κανει με τα drivers μαλλον δοκίμασε uninstall των drivers , μετα καθάρισμα των υπολειμάτων με το DDU (http://www.guru3d.com/files_details/display_driver_uninstaller_download.html) και ξανα πέρνα τους πρόσφατους

Δημοσ.

μερικες φορες τρωω μπλε οθονη μερικες φορες όμως μπορει να παγωσει η οθονη κ να μην μ βγαλει blue screen...

μολις τωρα εκει που πηγα να ανοιξω μια καρτελα στο chrome και να γραψω με πεταξε blue screen ξανα

i5xf6x.png

Δημοσ.

δεν μπορω να βρω παλιοτερα drivers μολις εκανα αυτό που μ ειπε o spank

κανενα λινκ με Windows 7 ελληνικα λειτουργικα γιατι τα περισσοτερα που εχω μ βγαζουν ερρορ στην εγκατασταση

Δεν νομιζω να είναι πρόβλημα από drivers γιατι πριν από αυτην την καρτα γραφικων όταν το ειχα παρει ειχα άλλη και παλι ειχα blue screen

Δημοσ.

ναι, οτι και test να το κανεις με programms, κατα 99% δεν θα δειξει κατι αλλα οταν πας απλα να δεις μια ταινεια μπορει και να freazarei, ετσι εκανε εμενα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...