Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

κατ αρχάς δεν είμαι σίγουρος αν το προβλημά μου είναι software η hardware αν εκανα λάθος στο thread συγνώμη.πριν ενα μήνα περίπου εχτησα ένα pc μεχρι προχθές όλα καλά καθώς έφυγα για το χωριό μου και γύρισα μετα μια βδομαδα οταν ανοίγω το pc και κάνει post (στο μπιπ δηλαδή) κάνει reboot μόνο του ξανανοίγει και πάλη στο ίδιο σημείο τα ίδια το κάνει 2-3 φορές και μετά ανοίγει κανονικά σημείωση αν τον δουλέυω ώρα και τον κλείσω και τον ξανανοίξω ανοίγει κανονικά επίσης πριν μου κανει αυτά τα νούμερα κατεβασα μία ενημέρωση στα windows φοράω win 8.1 (σπασμένα) mobo:asus h81 m-e cpu:intel core i3 3240 psu:corsair 500w bulk 80 ram:kingston 4gb gpu:asus geforce gt640 2gb έχετε ακούσει κάτι παρόμοιο?? η ξερετε τι παίζει? σκεφτομαί στην αρχη για φορματ και αν συνεχισει θα το πάω στο μαγαζί

Δημοσ.

Κατέβασε το hdsentinel και δες σε τι κατάσταση ειναι ο δίσκος σου , επισης κανε ενα έλεγχο στις μνήμες με το memtest http://www.memtest.org/ (το καις σε ενα cd η usb stick) για περίπου 2 ώρες

Δημοσ.

Το format δε θα βοηθήσει στο πρόβλημα που εμφανίζεται στο post. Λογικά είναι πρόβλημα hardware. Αποσύνδεσε το τροφοδοτικό από το ρεύμα, βγάλε την μπαταρία της μητρικής για 2-3 λεπτά,ξαναπέρασέ την και ξαναδοκίμασε. Κάνε αυτά που προτείνει ο SPANK παραπάνω και αν δεν βγει τίποτε, έλεγξε ένα ένα τα υποσυστήματα (τροφοδοτικό, κάρτα γραφικών κ.τ.λ.).Αν έχεις εξωτερικές συσκευές συνδεμένες(π.χ. usb camera- εξωτερικό σκληρό δίσκο), αποσύνδεσέ τες και ξαναδοκίμασε. Αν δεν πείραξε το PC κανένας, όσο καιρό έλειπες, δες αν υπάρχει έντονη υγρασία κοντά.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...