Προς το περιεχόμενο

The day we fight back

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

To SOPA και το PIPA (τι ονόματα και αυτά...) έπεσαν απο μια τέτοια κινητοποίηση. Αλλά στην περιπτωση αυτή το αποτέλεσμα θα είναι ενα ωραίο τίποτα.

Εγώ ξέρω πως μπορεί να μην εφαρμόστηκαν αλλά είναι σε αδράνεια. Έχουν περάσει απλά δεν τολμάνε να το εφαρμόσουν γιατί είδαν τι θα γίνει όταν οι μεγάλες εταιρείες έκαναν κινητοποιήσεις και κατέβασαν τις ιστοσελίδες τους

p.s Διορθώστε με γιατί μπορεί και να μην ισχύουν αυτά που λέω.

• Like 1
Δημοσ.

αυτες οι πρακτικες κ οχι μονο απο την nsa κ τις κυβερνησεις γενικοτερα δεν προκειται να σταματησουν ποτε

εμεις ως απλοι χρηστες απο την αλλη μερια εχει σημασια το πως διαχειριζομαστε κατι τετοιο 

ο καθενας κοιμαται οπως στρωνει ξερω εγω

Δημοσ.

βλέπωντας το person of interest, πλεον δεν με ενοχλει που με παρακολουθουν.Ισα ισα, περιμένω τον jim cavaziel να ερθει να με σώσει. :P

• Like 1
Δημοσ.

Η NSA θα δηλώσει ότι υποχωρεί και θα συνεχίσει ωραία και καλά το έργο της ενώ εμείς θα χαιρόμαστε μόνοι μας ότι τα καταφέραμε...

Δημοσ.

Εκτος απο φιλοσοφικές απόψεις, έχεις να προτείνεις κάτι αποτελεσματικό που θα σταματήσει την NSA; Αν ναι ΠΑΡΑ πολύ θα ήθελα να το ακούσω. Αλλιώς απο φιλοσοφία έχω και εγώ μπόλικη.

το να δεχεσαι ομως μια τετοια καταταση ως νομιμη εστω κ μεσω απραξιας δεν ειναι σοφη επιλογη

θα χτυπησουν κ την πορτα μας τετοια νομοσχεδια κ μετα ελα να γκρινιαξουμε για να γκρινιαξουμε

γνωμη μου

Σε διορθώνω γιατί ΔΕΝ πέρασαν. Το αν θα επανέλθουν αργότερα με διαφορετική μορφή δεν το ξέρει κανείς. ΔΕΝ έχουν περάσει πάντως.

Εγώ ξέρω πως μπορεί να μην εφαρμόστηκαν αλλά είναι σε αδράνεια. Έχουν περάσει απλά δεν τολμάνε να το εφαρμόσουν γιατί είδαν τι θα γίνει όταν οι μεγάλες εταιρείες έκαναν κινητοποιήσεις και κατέβασαν τις ιστοσελίδες τους

p.s Διορθώστε με γιατί μπορεί και να μην ισχύουν αυτά που λέω.

Δημοσ.

Σε διορθώνω γιατί ΔΕΝ πέρασαν. Το αν θα επανέλθουν αργότερα με διαφορετική μορφή δεν το ξέρει κανείς. ΔΕΝ έχουν περάσει πάντως.

Οκ λάθος τα ήξερα τότε

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...