karou13 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2014 ....καλησπέρα σε όλους....αγόρασα πρόσφατα (στις γιορτές) ένα ταμπλετ crypto, σα παιδί και εγώ και έπειτα από 10 μέρες μου έσπασε η υποδοχή του φορτιστή. Το έχω πάει ο ίδιος στην αντιπροσωπεία στην Μεταμόρφωση από τις 14/1 και ακόμα περιμένω το ανταλακτικό.....είναι λογικό???....και αυτό που με νευριάζει περισσότερο δεν είναι ότι πιο πολύ έχει κάτσει η συσκευή στην αντιπροσωπεία παρά στα χέρια μου, αλλα το γεγονός ότι μάλλον πρόκειται για ελληνική εταιρεία και επιβεβαιώνεται πως εντο στο ελαδισταν δεν λειτουργεί τίποτα σωστά!!!......(και σιχαίνομαι όταν γενικολογώ!!!)
StigmaX Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2014 H crypto ελληνική είναι αλλα το μηχανάκι που αγόρασες είναι OEM κινέζικο με το αυτοκόλλητο να λέει "crypto". Το ανταλλακτικό αν δεν το είχανε διαθέσιμο και έρχεται απο κίνα είναι λογικό να σε πάει τόσες μέρες, αλλα πίεσε τους λίγο και εσυ μήπως και σου κάνουν αντικατάσταση. 1
karou13 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2014 H crypto ελληνική είναι αλλα το μηχανάκι που αγόρασες είναι OEM κινέζικο με το αυτοκόλλητο να λέει "crypto". Το ανταλλακτικό αν δεν το είχανε διαθέσιμο και έρχεται απο κίνα είναι λογικό να σε πάει τόσες μέρες, αλλα πίεσε τους λίγο και εσυ μήπως και σου κάνουν αντικατάσταση. .....πόσο να τους πιέσω πια!!!!!!!!!.....τους πρότεινα να μου δώσουν κάποιο άλλο, να φτιάξουν το ίδιο (κόλλημα οι υποδοχή θέλει)....τίποτα...είναι κρίμα λέει να σας το φτιάξουμε πρόχειρα και μετά να μας το ξαναφέρνετε....μα ίσα ίσα τους λέω, φτιάξτο έστω και πρόχειρα να κάνω την δουλειά μου και όταν έρθει το ανταλλακτικό με φωνάζεις για την οριστική λύση. Για μένα αυτό είναι εξυπηρέτηση...!!!....κρίμα γιατί δεν έχει να κάνει με το "κινέζικο" προϊόν, αλλά με την "ελληνική" νοοτροπία...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα