Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα ,
Χθες εκανα φορματ στο pc μου, και εβαλα τα 7 ultimate 64 bit.
εχω εναν σκληρο δισο 500 Giga και τον ειχα απο παλια χωρισμενο σε 2 μερη , τον C με 150 giga. και τον D με τα περιπου ~320 giga.

Οταν πηγα να τον κανω φορματ, πατησα και στα 2 μερη το κουμπι που λεει φορματ και Delete ωστε να ειμαι σιγουρος οτι θα φυγουν ολα απο μεσα.Ομως , απο δικο μου λαθος , ξεχασα να δηλωσω το 2ο μερος (δηλαδη τον D) σαν μερος του σκληρου , και ετσι οταν μπηκα μεσα την 1η φορα εβλεπε μονο τον C

Ξαναεβαλα το cd με τα windows για φορματ , και ξαναπηγα εκει που πειραζεις τον σκληρο πριν το φορματ , και του εβαλα ονομα και του 2ου μερους του Σκληρου μου(και πατησα ακυρω μετα αφου δεν ηθελα ξανα εκγατασταση των windows). Αφου μπηκα ομως και πηγα να τον ανοιξω την 1η φορα(το 2ο μερος), με ειπε πως θελει φορματ (οπως κανουμε στα usb ,δηλαδη πεταει ολα τα αρχεια απο μεσα) και αφου το εκανα πλεον ο C με τα windows ειναι μια χαρα , αλλα το 2ο μου μερος (δηλαδη τα 320Giga,(απο τα 500giga)) το ονομαζει E: και οχι D:.

D ονομαζει το CD ROM και Ε ονομαζει τον D μου που ειχα πριν το φορματ.

Να το ξανακανω φορματ και ολα θα γινουν ?

Ολα αυτα τα λεω ,γιατι εβαλα ενα παιχνιδι μεσα στον D (το ειχα και πριν το φορματ ) και μου παρουσιαζει καποια μικρο προβληματακια ) .

Δημοσ.

Καταρχην, οταν πατας delete στον installer ή στη διαχειρηση δισκων, δεν σβηνει τα περιεχομενα του ταδε partition αλλα το ιδιο το partition! Εχει διαφορα η οποια θελει μεγαλο παραδειγμα για να την εξηγησω.

Μετα, αν ΔΕΝ κανεις τον d: απο τον installer των windows, μπορεις να τον κανεις απο την διαχειρηση δισκων των windows, οποιαδηποτε αλλη στιγμη. Αλλα τοτε λογικα θα του δωσει το αμεσως επομενο γραμμα, πχ το e: αφου εχει πει το cdrom d:.

Απο τη διαζειρηση δισκων και παλι, μπορεις να ορισεις το cdrom σαν z:, μετα το σημερινο e: σαν d: και μετα το z: σαν e:. Απλα πραγματα

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...