vag21 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2014 σημερα κατεβασα αυτο το προγραμμα για διαφορες εγγραφες. δεν μπορω να βρω ομως την επιλογη στο audio cd κενα μεταξυ των τραγουδιων ή οχι. επισης υπαρχει ρυθμιστης με τι ταχυτητα θα γραφει η το κανει αυτοματα?αν ναι που βρισκεται?
accipio Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2014 Αφού πατήσεις το Burn, στο παράθυρο που θα εμφανιστεί κάνεις τις επιλογές σου για την ταχύτητα εγγραφής και (στο Audio CD) για το αν θα υπάρχουν κενά ανάμεσα στα τραγούδια. 1
vag21 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2014 σε ευχαριστω accipio. δεν ειχα δοκιμασει να καψω cd για αυτο δεν μου ειχε βγαλει την επιλογη. σαν εφαρμογη πως την βλεπεις ειναι καλη ?αυτην χρησιμοποιεις και εσυ?
accipio Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2014 Χρησιμοποιώ και αυτή, αλλά και 2-3 άλλες (ImgBurn, Burrrn, BurnAware Free). Τη βρίσκω πολύ καλή.
poihths Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2014 σε ευχαριστω accipio. δεν ειχα δοκιμασει να καψω cd για αυτο δεν μου ειχε βγαλει την επιλογη. σαν εφαρμογη πως την βλεπεις ειναι καλη ?αυτην χρησιμοποιεις και εσυ? μια χαρα ειναι αρκετα αξιοπιστη
vag21 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2014 ξερει καποιος την διαφορα αναμεσα στο data disc και στο copy disc? θελω να πω,ποτε χρησιμοποιουμε το ενα ποτε το αλλο.
flik Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2014 Στο πρώτο δημιουργείς έναν δίσκο δεδομένων απο δεδομένα που έχεις ήδη (χονδρικά για να το βάλεις σε άλλο υπολογιστή και θα θα τα διαβάσει όπως ο δικός σου, γράφονται αυτούσια δηλαδή), και στο δεύτεροαντιγράφεις έναν υπάρχοντα δίσκο σε έναν άλλο κενό.
vag21 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2014 οταν θελω τα mp3 που εχω στον σκληρο δισκο να τα περασω σε ενα cd με μορφη mp3 ποιο απο τα δυο χρησιμοποιω?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα