Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

το budget 100e , χρηση mmo,moba,fps gaming. Η επυθιμια razer deathadder 2013 mouse και cm strom quickfire tk brown switch gaming keyboard, αλλα ξεπερναει το budget κατα πολυ . καμια πρωταση?

Δημοσ.

Πήρε το μάτι μου ένα μεταχειρισμένο quickfire στις αγγελίες. Δες το αν σε ενδιαφέρει να πας σε μηχανικό γιατί αλλιώς δεν βγαίνεις και πας αναγκαστικά σε μεμβράνης.

Δημοσ.

θα ρηξω μια ματια και στης αγκελειες μηπως μου κανει το πληκτρολογιο που λες. ολογος που θελω να μεταπηδησω σε μηχανικο ειναι ολα τα rewiew και ο ντορος που επικρατει γυρω απο αυτα και οι υποσχεσης της ΄΄αιωνιας΄΄ ζωης τους γιατι το G15 που ειχα μεχρη προσφατα δεν ειχα μηνει ευχαρηστημενος. παντος ευχαρηστω πολυ κ για τα link

Δημοσ.

Εγώ πάντως πήρα το razer blackwidow πριν καμιά βδομάδα και το βρίσκω πολύ δυνατό. Το ότι είναι φασαριόζικο με κάνει να το γουστάρω ακόμα πιο πολύ!

Δημοσ.

καλα εκανες και το πηρες αλλα δυστηχος δεν μου το επιτρεπει το busget μου ουτε να το κοιταξω.

Δημοσ.

Εγώ πάντως πήρα το razer blackwidow πριν καμιά βδομάδα και το βρίσκω πολύ δυνατό. Το ότι είναι φασαριόζικο με κάνει να το γουστάρω ακόμα πιο πολύ!

Best gaming keyboard ever. Το ultimate πηρες?

το budget 100e , χρηση mmo,moba,fps gaming. Η επυθιμια razer deathadder 2013 mouse και cm strom quickfire tk brown switch gaming keyboard, αλλα ξεπερναει το budget κατα πολυ . καμια πρωταση?

Αφού θα δώσεις λευτά μην κάνεις το λάθος και δεν πάρεις μηχανικό. Αποψή μου

Δημοσ.

Το απλό πήρα κάτι λιγότερο από 100 ευρώπουλα. Δεν μου κάνουν αίσθηση τα φωτιζόμενα οπότε γλύτωσα το 50ρικο...

Δημοσ.

καλα εκανες και το πηρες αλλα δυστηχος δεν μου το επιτρεπει το busget μου ουτε να το κοιταξω.

Παρε αυτα που σου προτεινα και με ευχαριστεις αλλη μερα. Θα εχεις ενα πολυ καλο μηχανικο πληκτρολογιο και ενα πολυ καλο gaming mouse με ελαχιστα φραγκα. 

http://www.e-shop.gr/product?id=PER.811308

http://www.e-shop.gr/product?id=PER.640337

Σου βγαινει βεβαια 110 ευρω αλλα αξιζει με το παραπανω. 

Δημοσ.

παρα πολυ ενδιαφερων !!! οσο για το ποντικη δεν ξερω εαν ειναι ρυθμηζομενω ,πχ οταν πατασ το mouse R bouton να το βαλεις απο 3000 dpi να πεφτη στα 500 dpi . sniping mode  αλλα το πληκτρολογιο τα σπαει

Δημοσ.

Να σε καλα . ενταξη το ποντικη δεν ειναι ακρηβος αυτο που ηθελα αλλα την δουλεια του την κανει. ανεβηκα αλλα 10ε στο budget μου και Δευτερα τα παραγκελνω σε brown swich μαζι με αυτο το ποντικη ευχαρηστω για την βοηθεια

• Like 1
Δημοσ.

<p>Να σε καλα . ενταξη το ποντικη δεν ειναι ακρηβος αυτο που ηθελα αλλα την δουλεια του την κανει. ανεβηκα αλλα 10ε στο budget μου και Δευτερα τα παραγκελνω σε brown swich μαζι με αυτο το ποντικη ευχαρηστω για την βοηθεια</p>

file psa3e sto skroutz gia pontiki element...tha soy vgalei ena gamatoo me 10eyrw...mazi me apostolis paei 15 alla ena soy lew..!GAMAEI! <3 (sorry gia greeklish eimai apo kinito kai den exei ellinika gt exw ena custom rom poy einai. .... )

Δημοσ.

παντος πολυ θορυβο  τα μηχανηκα . μηλαμε οτι σπιτι βραδυ ειναι αδυνατο να γραψεις κοιμενο. σε ακτινα του διπλα δοματιου αν δεν γραφεις αργα και με αγαπη απλα τους ξυπνας ολους

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...