cris67 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2014 Καλημέρα σε όλους Καταρχην να πω οτι εκανα clean install σε καινουργιο sata3 hdd.Εγκατεστησα τα βασικα προγραμματα που ηθελα και ενω μεχρι χτες ολα λειτουργουσαν κανονικα σημερα το πρωι ειχα τα εξής δυο προβληματα: 1ον: Οταν απο την εναρξη κανω κλικ για τερματισμο κανει επαννεκινηση. 2ον: Ενω ειχα εμφανισει το εικονιδιο "Υπολογιστης" στην επιφανεια εργασιας, θελησα να το παω σε αλλη θεση μεσα στα fences που εγκατεστησα και ξαφνικα δεν φαινοταν.Εαν κανω δεξι κλικ και ανανεωση φαινεται για λιγο και μετα παλι εξαφανιζεται. Μπορει καποιος να βοηθησει; Ευχαριστω πολυ.
NeOSL Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2014 Καλημέρα... 1ον) η επανεκκίνηση οφείλεται (πιθανόν) σε πολύ γρήγορη μπλε οθόνη. Θέλει ψάξιμο, δεν είναι κάτι απλό. 2ον) προσπάθησε από τις επιλογές για "εμφάνιση εικονιδίων στην επιφάνεια εργασίας" να ενεργοποιήσεις το "ο υπολογιστής μου" Προσθέτω... 3ον) πες μας τι λειτουργικό και έκδοση έκανες εγκατάσταση. 4ον) είσαι βέβαιος για τις εφαρμογές που έχεις εγκαταστήσει ότι δεν έχουν κάποιο πρόβλημα; Εννοώ, τις έχεις εγκαταστήσει παλιότερα; Είναι δοκιμασμένες; 5ον) τρέξε και ένα bootable memtest για μιάμιση-δυο ώρες.
cris67 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2014 Καλημερα Το 2ο προβλημα ενταξει λυθηκε.Ηταν μια ρυθμιση των fences που εχω εγκαταστησει. Για το 1ο: Εχω win7 ultimate gr x64.Χθες ολοκληρωσα clean install και εγκατασταση ολων των εγαρμογων και ολα δουλευαν μια χαρα.Οι εφαρμογες δεν εχουν προβλημα γιατι τις ιδιες ειχα και πριν την καινουργια εγκατασταση σε sata2 hdd. Πως θα τρεξω το bootable memtest;
NeOSL Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2014 (επεξεργασμένο) Ωραίος.. για το εικονίδιο. Για το memtest.. http://www.memtest.org/ Edit: κατεβάζεις το iso. Το καις σε CD (ή φτιάχνεις bootable usb.. ότι σε βολεύει) . Ρυθμίσεις από bios για να τρέξει πρώτο το CD (ή usb stick) , το αφήνεις να τρέξει τουλάχιστον μια φορά, και μέχρι να φτάσει το δίωρο. Αν δεις σφάλματα ( κάτω, με κόκκινο χρώμα) υπάρχει θέμα. Επεξ/σία 11 Φεβρουαρίου 2014 από NeOSL
cris67 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2014 Θα κατεβασω το memtest87, και αφου γινει ο ελεγχος θα σου πω τα αποτελεσματα. Ευχαριστω.
NeOSL Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2014 κατά το φόρτωμα των windows, πατώντας F8 εμφανίζει ένα μενού και υπάρχει μια λειτουργία (αν θυμάμαι καλά τον πλήρη τίτλο) "απενεργοποίηση επανεκκίνησης σε περίπτωση σφάλματος συστήματος" . Επίλεξε το αυτό , μπες windows , περίμενε 3-4 λεπτά να περάσουν και μετά κάνε τερματισμό . Αν σου πετάξει κάποιο σφάλμα , βγάλ' το φωτογραφία ή σημείωσε το σε ένα χαρτί . Κάνε την ίδια διαδικασία και δεύτερη (μην σου πω και τρίτη) φορά για να επιβεβαιώσεις ότι κάθε φορά βγαίνει το ίδιο ή άλλο μήνυμα σφάλματος . Ενημέρωσε εδώ να το ψάξουμε ή ψάξε μέσω google .
cris67 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2014 Tο εκανα αυτο με το F8 δεν εβγαλε λαθη και παλι τα ιδια.Δεν μπορω να καταλαβω γιατι μεχρι χτες και μετα απο clean install ενω δουλευε κανονικα σημερα να μου κανει τετοια τερτιπτια
NeOSL Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2014 χμ.... δοκίμασε ενώ είσαι στο bios να σβήσεις ξερά τον υπολογιστή τραβώντας το καλώδιο από το τροφοδοτικό . περίμενε 5 δευτερόλεπτα τουλάχιστον. πάτησε 3-4 φορές το power on button του κουτιού . συνέδεσε το καλώδιο και θέσε σε λειτουργία τον υπολογιστή σου . δοκίμασε να κάνεις πάλι τερματισμό και πες μου .
Hawk7 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2014 1ον: Οταν απο την εναρξη κανω κλικ για τερματισμο κανει επαννεκινηση. Μια λογικη εξηγηση ειναι,να ελεγξεις τις επιλογες παροχης ενεργειας,ΟΤΑΝ πατας το power button,τι ειναι τσεκαρισμενο να κανει. Αυτο μου το εκανε,καθε φορα που εβαζα win 8.1. Το τσεκαρες καθολου;Aν δεν ειναι αυτο το ξαναβλεπουμε.
NeOSL Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2014 αν έχεις την Gigabyte της υπογραφής σου , από την προσθαφαίρεση προγραμμάτων απεγκατέστησε ΟΛΕΣ τις εφαρμογές που έχουν να κάνουν με την Gigabyte , επανεκκίνηση , τρέξε ένα ccleaner http://www.piriform.com/ccleaner/download/standard για καθαρισμό registry και δοκίμασε πάλι . το ίδιο πρόβλημα το είχα παρατηρήσει σε Gigabyte (όμως με AMD επεξεργαστή) , αλλά τότε είχαν πρόβλημα οι μνήμες ΚΑΙ ένα από τα σάπια προγράμματα της Gigabyte . Δεν θυμάμαι αν ήταν το patch για να βλέπει πάνω από 3TB δίσκους , το O.C. utility ή κάποια άλλη εφαρμογή της Gigabyte .
cris67 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2014 Ευχαριστω που απαντησατε. Εχω οντως οτι γραφει στην υπογραφη μου.Θα δοκιμασω αυτα που προτεινετε και θα σας πω. Τωρα που το σκεφτομαι ομως μηπως το κουμπι απο τιν πυργο ειναι κολλημενο και κανει συνεχως επαννικινησεις. Το λεω αυτο, γιατι εκλεισα τον διακοπτη πισω στο τροφοδοτικο και οταν το ανοιξα παλι ,χωρις να πατησω το κουμπι απο τον πυργο ξεκινησε μονος του ο υπολογιστης.
micos000 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2014 Στο bios έχει μια επιλογή στο Power options που λέει τι να κάνει μετά από power loss, δηλαδή αν γίνει διακοπή ρεύματος. Τι επιλογή σου έχει εκεί; Αν είναι resume ή last state βάλτο στο power off. Για τον κουμπί power off, τι χρώμα έχει; Πρέπει να είναι κόκκινο, αν είναι καφέ ή άλλο χρώμα κάτι έχει αλλαχτεί στις ρυθμίσεις ενέργειας για την λειτουργία του κουμπιού.
cris67 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2014 Γεια σε ολους και ευχαριστω που ανταποκριθηκατε. Λοιπον το προβλημα το ελυσα με την υποδειξη του NeOSL για τις εφαρμογες της gigabyte. Εκανα και παλι clean install και εγκατεστησα μονο τους drivers της gigabyte και δυο μονο εφαρμογες για OC(ET6) και για BIOS update και καμια αλλη απο τις αλλες.Και να που το προβλημα λυθηκε. Τι να πω, αν ειναι δυνατον να κανεις εγκατασταση μια εφαρμογη και αυτη να σου δημιουργει διαφορα περιεργα προβληματα.Αντε να παει το μυαλο σου εκει. Τοσο γκιριζια ειναι αυτοι της μεγαλης και τρανης GIGABYTE. Θα κανω τωρα update τους drivers.Ελπιζω να μην ηταν το προβλημα σε καποιον απο τους drivers;Αλλα για καλο και για κακο θα παρω πρωτα ενα ειδωλο συστηματος και μετα η αναβαθμιση.
NeOSL Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2014 Χαίρομαι που λύθηκε το πρόβλημα σου. Θα πρότεινα να το παρακολουθήσεις για καμιά βδομάδα, και να κάνεις μια ενημέρωση εδώ αργότερα, αν όντως δεν εμφανιστεί πάλι.
cris67 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2014 Σε ευχαριστω και προσωπικα, αν μπορει να λεχθει αυτο μεσω Η/Υ, για την φαΐνη σου ιδεα.Ουτε που θα πηγαινε το μυαλο μου σε κατι τετοιο.Να 'σαι καλα γιατι μου την ειχε δωσει.Αφου σκεφτομουν να τον ανοιξω τελειως και να ελεγξω το κουμπι τροφοδοσιας μηπως και ειχε κολλησει.Και αυτο ηταν αρκετα μπελαλιδικο στο κουτι που εχω. Σιγουρα θα το παρακολουθω και θα σας ενημερωσω, γιατι ποτε δεν ξερεις. "Αγνωσται αι βουλαι του πολογα και των win7" Και παλι ευχαριστω πολυ. Καλο σου βραδυ. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα