Millennium Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2014 http://www.youtube.com/watch?v=S-XHf0C-_5Q Slightly Mad Studios & My.com are proud to announce World of Speed – a free-to-compete AAA massively multiplayer online action-racing game which introduces a new level of connected competition to the racing genre. Developed by the award-winning team at Slightly Mad Studios, World of Speed allows players to hop into the driver seat of their favorite cars and race across real world circuits and tracks carved from the streets of real world cities including London, Monaco and Moscow. http://www.worldofspeed.com/
akisbouriblog Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2014 Need for speed world μου θυμιζει.. Φενεται ωραιο
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2014 Moderators Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2014 Οι κύριες διαφορές με το Project CARS ξέρουμε ποιες είναι; 1
kyriakosm Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2014 Project CARS υποθετο θα ειναι πιο sim
p3tran Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2014 Project CARS υποθετο θα ειναι πιο sim ... μονο που απεχει ακομα παρασαγγες απο το να λεγεται ..sim το pcars... και τωρα βλεπω χωνουν τα resources τους αλλου... τι να πω... αρχιζω να ..χαιρομαι που δεν τους χρηματοδοτησα, ενω τοσο καιρο εβριζα που το ..εχασα.
Millennium Δημοσ. 23 Απριλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 23 Απριλίου 2014 World of Speed Gets a New BMW And Some Seriously Impressive Screenshots
wazzaa Δημοσ. 3 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2014 Έχουμε και λέμε....Εντυπώσεις του gameplay video.Θετικά:Φοβερή Cockpit κάμερα. Μου αρέσει γιατί φαίνεται να έχει γίνει δουλειά (αν είναι σε κάθε αυτοκίνητο τόσο λεπτομερείς αλλά και διαφορετική)Αρνητικά:O ήλιος στην αρχή του βίντεο σε τυφλώνει τόσο που δεν βλέπεις μπροστά σου. Ρεαλιστικό μεν αλλά σπαστικό όπως το είδα.TA ΚΡΑΤΗΜΑΤΑ ΘΕΕ ΜΟΥ!!!! Ο άλλος πηγαίνει με 200 χιλιόμετρα σε βροχή και πέρνει την στροφή λες και χειρίζεται αυτοκινητάκι στα δάχτυλα του. Κανένα γλίστρημα. Φαίνεται υπερβολικά παιδικό.... Όταν όπως φαίνεται γλιστράει το ίδιο σε βροχή και σε "Σχεδόν" στεγνό.Γενικώς o τρόπος κίνησεις του αυτοκινήτου φαίνεται γελίος. Μπορεί να είναι και ιδέα μου... Θα δούμε στο μέλλον.Ουδέτερα:Ο ήχος. Δεν είναι κακός αλλά δεν ξέρω πως είναι και στα άλλα αυτοκίνητα. Στο Pagani είναι λίγο πιστό αλλά θέλω να ακούσω και στα άλλα.
kyriakosm Δημοσ. 17 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2014 απαραδεκτο gameplay video(λες και βλεπω το grid).....ελπιζω το project cars να ειναι καλυτερο 1
wazzaa Δημοσ. 12 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2014 Άρα θα έχει και Online με ομάδες ???Δεν ακούγεται άσχημο....... Μια δοκιμή ίσως να την αξίζει αν και ακόμα και στο video τα Physics φαίνονται λίγο χάλια....
Millennium Δημοσ. 28 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 28 Αυγούστου 2014 Mitsubishi Lancer Exolution X vs Subaru Impreza WRX STi.
Psycho_Warhead Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2014 https://www.youtube.com/watch?v=XJeDg3lUv2g
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα