StefGTC Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2014 Πρόσφατα παρατήρησα ότι χωρίς να κάνω κάτι ιδιαίτερο, το laptop άρχιζε να ζορίζεται, να ανεβάζει θερμοκρασία, και να σκαλώνει. Κοίταξα τις διεργασίες που έτρεχαν εκείνη την στιγμή και είδα αυτό να καταναλώνει 95% CPU Site: image Όταν το κλείνω η θερμοκρασία της CPU πέφτει σταδιακά κάπου 20 βαθμούς, αλλά μετά από κάθε επανεκκίνηση ξαναεμφανίζεται. Έσβησα ένα αρχείο με το ίδιο όνομα που βρήκα στο /windows αλλά τίποτα. Που μπορεί να οφείλεται;
Demon Lord Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2014 Ρίξε μια ματιά Site: εδώ . Και άλλοι είχαν παρόμοιο θέμα με εσένα. Στην ουσία λέει να κάνεις φουλ σκαν με malwarebytes anti-malware ενημερωμένο και σε safe mode πάντα.
SPANK Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2014 Για trojan φαίνεται μαλλον μου κάνεις , το κανονικό για αυτο το αρχείο ειναι explorer.exe , εκτος απο malwarebytes κανεις και με superantispyware και spybot 1
paularas Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2014 για δες μήπως είναι το skype*32 που έχει βγάλει πρόβλημα εδώ και καιρό... για δοκιμή κλείσε το skype KAI κλείσε το skype*32 από το task manager
Gtr34 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2014 Είναι 100% ιός , δεν υπάρχει διεργασία των windows με όνομα explorer_1.exe, δοκίμασε να τρέξεις σε safe mode τα προγράμματα που σου πρότειναν τα παιδιά παραπάνω.
thomasG4 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2014 Για την ακρίβεια, για να παίρνει υπολογιστική ισχύ αυτής της τάξεως, για Miner το κόβω.
StefGTC Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2014 Ευχαριστώ για τις προτάσεις σας θα τα δοκιμάσω ένα ένα το μεσημέρι και θα ποστάρω ότι αποτελέσματα έχω. Για την ιστορία, έχω περασμένο το microsoft security essentials το οποίο δεν είδε κάτι.
thomasG4 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2014 Ευχαριστώ για τις προτάσεις σας θα τα δοκιμάσω ένα ένα το μεσημέρι και θα ποστάρω ότι αποτελέσματα έχω. Για την ιστορία, έχω περασμένο το microsoft security essentials το οποίο δεν είδε κάτι. Το παράξενο θα ήταν να έβλεπε Χωρίς πλάκα πάντως το Essentials δεν θεωρείται και απο τα καλύτερα antivirus. Πρέπει πάντα να το συνοδεύεις με ένα anti-malware, όπως το malwarebytes ή το superantispyware.
StefGTC Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2014 Μάλλον το βρήκα, έκανα ένα scan με το malware bytes, και μου το βρήκε σαν bitcoin miner, γι αυτό έτρωγε και τόση CPU. Ήταν το ίδιο αρχείο που είχα σβήσει και εγώ χειροκίνητα αλλά ξαναεμφανιζόταν. Ευχαριστώ για τις υποδείξεις σας! PS : Αν φτιάξετε ποτέ bitcoin miner βάλτε να το να κλέβει 20-30% της CPU για να μην σας παίρνουν χαμπάρι
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα