Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μην σε ανησυχεί και κάνε δουλειά σου. I think it was pretty obvious that I was just kidding ;)

οπα!τωρα το παιχνιδια αλλαξε χρωμα η οθονη του στο Login screen γτ εγυνε αυτο?!!δεν φενεται τπτ!κλυνω το πσ το ανυγω παλι!αλλα τωρα φενονται ολα!το ειχα αφυσει 6ωρες στο λογκιν !

και αλλαξε η οθονη μου σε ασπρι! γτ? ¨/

Δημοσ.

Καλησπερα εχω την παραπανο καρτα γραφικων!τρεχω ενα δυνατο game(Wildstar Λεγεται) και φτανει τους 56βα8μους καμια φορα παταει και τους 60!η καρτα γραφικων μεσα κεγεται ομως!εχω 5 φαν πανω στο κουτι!

απτους 70 που επιανε κατεβηκε στους 60,ινε καλη η θερμοκρασια?τι μπορω να κανω για να κατεβει κιαλλο?πυθανει λυση για να κατεβει παρακαλω!εκτως αν ειναι μια χαρα εκει στους 60!αλλα αν υπαρχει κατη οπως υδροψηξη παρακαλω πειτε μου!

Νομιζω πως εχεις πολυ μεγαλυτερο προβλημα απο τους βαθμους της καρτας γραφικων σου! Πρεπει να ξαναπας δημοτικο.

• Like 1
Δημοσ.

Νομιζω πως εχεις πολυ μεγαλυτερο προβλημα απο τους βαθμους της καρτας γραφικων σου! Πρεπει να ξαναπας δημοτικο.

ελγα δεν θα μεταχτει κανενασ μακακας?αφου λεω σε τοσα ποστ απο πανω οτι εχω θεμα,εσυ τι πεταγεσαι να το διευκρινίσεις?

ηρθε ο διθεν μαγκας και εξυπνος!μπραβο ρε !αντι ναπις κατι για το θρεντ που ανοιξα ειπες να μπεις να πεις τιν παπαρουπα σου !σε τοσα ποστ ειπα οτι εχω θεμα κανεις δεν το επεξε εξυπνος μονο εσυ

Δημοσ.

ελγα δεν θα μεταχτει κανενασ μακακας?αφου λεω σε τοσα ποστ απο πανω οτι εχω θεμα,εσυ τι πεταγεσαι να το διευκρινίσεις?

ηρθε ο διθεν μαγκας και εξυπνος!μπραβο ρε !αντι ναπις κατι για το θρεντ που ανοιξα ειπες να μπεις να πεις τιν παπαρουπα σου !σε τοσα ποστ ειπα οτι εχω θεμα κανεις δεν το επεξε εξυπνος μονο εσυ

Δεν ειδα στο αρχικο σου ποστ να λες κατι του τυπου "Σορρυ για την ορθογραφια παιδια" ... Δεν θελω να το παιξω εξυπνος εμενα δεν με νοιαζει κιολας αμα δεν ξερεις να γραφεις, για σενα θα επρεπε να το κοιταξεις αυτο, για να νιωθεις εσυ καλυτερα. Τεςπα δεν ειναι ο μικρουτσικος εδω η ερωτηση σου εχει ηδη απαντηθει απο προηγουμενα ατομα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...