ssd@ Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2014 Μην σε ανησυχεί και κάνε δουλειά σου. I think it was pretty obvious that I was just kidding οπα!τωρα το παιχνιδια αλλαξε χρωμα η οθονη του στο Login screen γτ εγυνε αυτο?!!δεν φενεται τπτ!κλυνω το πσ το ανυγω παλι!αλλα τωρα φενονται ολα!το ειχα αφυσει 6ωρες στο λογκιν ! και αλλαξε η οθονη μου σε ασπρι! γτ? ¨/
SPANK Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2014 Αν εχεις κανει overclock στην κάρτα βγάλε το και ξανα δοκίμασε ή δοκίμασε με αλλους drivers
ssd@ Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2014 Αν εχεις κανει overclock στην κάρτα βγάλε το και ξανα δοκίμασε ή δοκίμασε με αλλους drivers οπως την αγορασα ετσι την τοποθετησα!http://www.gigabyte.us/products/product-page.aspx?pid=4793#ov αυτη εδω ειναι! με τα drives Που ειχε το cd
SPANK Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2014 Πέρνας τους drivers κατευθείαν απο την amd http://support.amd.com/en-us/download
ssd@ Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2014 Πέρνας τους drivers κατευθείαν απο την amd http://support.amd.com/en-us/download κατεβασα το driver detector και λεει οτι εχω τα λαστ ντριβερς!οποτε ειμαι κομπλε! σε ευχαριστω!
blazexX23Xx Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2014 Δεν έχεις λόγο ανησυχίας.Δυνατό το Wildstar; Operating system Windows XP Service Pack 2 64 Bit or better CPU Intel Core 2 Duo 2.4 GHz, OR AMD Phenom X3 2.3 GHz, or better Memory 4 GB RAM Graphics hardware NVIDIA GeForce 8800 GT, ATI HD Radeon 3850 or better Πολυ δυνατο.
Haris San Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2014 Καλησπερα εχω την παραπανο καρτα γραφικων!τρεχω ενα δυνατο game(Wildstar Λεγεται) και φτανει τους 56βα8μους καμια φορα παταει και τους 60!η καρτα γραφικων μεσα κεγεται ομως!εχω 5 φαν πανω στο κουτι! απτους 70 που επιανε κατεβηκε στους 60,ινε καλη η θερμοκρασια?τι μπορω να κανω για να κατεβει κιαλλο?πυθανει λυση για να κατεβει παρακαλω!εκτως αν ειναι μια χαρα εκει στους 60!αλλα αν υπαρχει κατη οπως υδροψηξη παρακαλω πειτε μου! Νομιζω πως εχεις πολυ μεγαλυτερο προβλημα απο τους βαθμους της καρτας γραφικων σου! Πρεπει να ξαναπας δημοτικο. 1
Millennium Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2014 Operating system Windows XP Service Pack 2 64 Bit or better CPU Intel Core 2 Duo 2.4 GHz, OR AMD Phenom X3 2.3 GHz, or better Memory 4 GB RAM Graphics hardware NVIDIA GeForce 8800 GT, ATI HD Radeon 3850 or better Πολυ δυνατο. Δεν μιλούσα για τις απαιτήσεις 1
ssd@ Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2014 Νομιζω πως εχεις πολυ μεγαλυτερο προβλημα απο τους βαθμους της καρτας γραφικων σου! Πρεπει να ξαναπας δημοτικο. ελγα δεν θα μεταχτει κανενασ μακακας?αφου λεω σε τοσα ποστ απο πανω οτι εχω θεμα,εσυ τι πεταγεσαι να το διευκρινίσεις? ηρθε ο διθεν μαγκας και εξυπνος!μπραβο ρε !αντι ναπις κατι για το θρεντ που ανοιξα ειπες να μπεις να πεις τιν παπαρουπα σου !σε τοσα ποστ ειπα οτι εχω θεμα κανεις δεν το επεξε εξυπνος μονο εσυ
Haris San Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2014 ελγα δεν θα μεταχτει κανενασ μακακας?αφου λεω σε τοσα ποστ απο πανω οτι εχω θεμα,εσυ τι πεταγεσαι να το διευκρινίσεις? ηρθε ο διθεν μαγκας και εξυπνος!μπραβο ρε !αντι ναπις κατι για το θρεντ που ανοιξα ειπες να μπεις να πεις τιν παπαρουπα σου !σε τοσα ποστ ειπα οτι εχω θεμα κανεις δεν το επεξε εξυπνος μονο εσυ Δεν ειδα στο αρχικο σου ποστ να λες κατι του τυπου "Σορρυ για την ορθογραφια παιδια" ... Δεν θελω να το παιξω εξυπνος εμενα δεν με νοιαζει κιολας αμα δεν ξερεις να γραφεις, για σενα θα επρεπε να το κοιταξεις αυτο, για να νιωθεις εσυ καλυτερα. Τεςπα δεν ειναι ο μικρουτσικος εδω η ερωτηση σου εχει ηδη απαντηθει απο προηγουμενα ατομα.
aetos1988 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2014 Γενικά οι 280x έχουν ένα θέμα με τους drivers λογικά θα λυθεί με νεότερους που θα κυκλοφορήσουν
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα