ssd@ Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2014 Καλησπερα εχω την παραπανο καρτα γραφικων!τρεχω ενα δυνατο game(Wildstar Λεγεται) και φτανει τους 56βα8μους καμια φορα παταει και τους 60!η καρτα γραφικων μεσα κεγεται ομως!εχω 5 φαν πανω στο κουτι! απτους 70 που επιανε κατεβηκε στους 60,ινε καλη η θερμοκρασια?τι μπορω να κανω για να κατεβει κιαλλο?πυθανει λυση για να κατεβει παρακαλω!εκτως αν ειναι μια χαρα εκει στους 60!αλλα αν υπαρχει κατη οπως υδροψηξη παρακαλω πειτε μου!
Allokotos Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2014 Οι βαθμοί της κάρτας σου είναι μια χαρά.Ta max safe temps για την 280χ νομίζω είναι 85-90.Οπότε όπως βλέπεις έχεις ακόμα. Τώρα γενικά αν θες να δουλεύει σε ποιο χαμηλά temps (όχι ότι σου χρειάζεται) πας στον catalyst και αλλάζεις το fan από auto σε manual και το ρυθμίζεις ανάλογα εσύ.
Millennium Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2014 Δεν έχεις λόγο ανησυχίας.Δυνατό το Wildstar; 1
ssd@ Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2014 Οι βαθμοί της κάρτας σου είναι μια χαρά.Ta max safe temps για την 280χ νομίζω είναι 85-90.Οπότε όπως βλέπεις έχεις ακόμα. Τώρα γενικά αν θες να δουλεύει σε ποιο χαμηλά temps (όχι ότι σου χρειάζεται) πας στον catalyst και αλλάζεις το fan από auto σε manual και το ρυθμίζεις ανάλογα εσύ. αν ηξερα πως το αλλαζω αυτο καλα θα ητανε! ¨Π και κατι ακομα,πειρα τηλ την καρτα απο εκει που την αγορασα!και μου ειπανε πως η εγγυηση δεν την καλυπτει αν δουνε σιμαδια πανω στην καρτα οτι εχει καιει!!τι $#$@$λιες ειναι αυτα? ο.Ο(Συγνωμη για τα ορθογραφικα) εντομεταξει στο Λολ μου παιζει με 35 μαχ βα8μους!τωρα σε αυτο το παιχνιδακι στο Login screen Μου φτανει 60 Δεν έχεις λόγο ανησυχίας.Δυνατό το Wildstar; ναι μα στο btf4 σε υλτρα μου παταει τους 48 ακριβως
Allokotos Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2014 αν ηξερα πως το αλλαζω αυτο καλα θα ητανε! ¨Π και κατι ακομα,πειρα τηλ την καρτα απο εκει που την αγορασα!και μου ειπανε πως η εγγυηση δεν την καλυπτει αν δουνε σιμαδια πανω στην καρτα οτι εχει καιει!!τι $#$@$λιες ειναι αυτα? ο.Ο(Συγνωμη για τα ορθογραφικα) εντομεταξει στο Λολ μου παιζει με 35 μαχ βα8μους!τωρα σε αυτο το παιχνιδακι στο Login screen Μου φτανει 60 Καλά ναι πες τους...Δεν πρόκειται ούτε για πλάκα να καεί σε τέτοιους βαθμούς.Ακόμα και 100+ να πάει δεν καίγεται. Τώρα για να αλλάξεις το fan κάνεις δεξί κλικ στην επιφάνεια εργασίας>Catalyst control center>Performance>AMD Overdrive>Enable Graphics OverDriver>Enable manual fan control. Και έτσι για την ιστορία άμα θες, ποιος θεούλης "τεχνικός" στο είπε αυτό για την κάρτα.Αν και φαντάζομαι το μαγαζί .
Ailuros Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2014 Επειδη προσφατα πεφτει συχνα η απορια με τις θερμοκρασιες, οχι μονο λειτουργουν μεχρι τους 90+ C απροβληματιστα, αλλα οταν φτασουν σε αυτο το σημειο αρχιζουν να κατεβαζουν ταχυτητα. Αυτο δεν σημαινει οτι οι χρηστες δεν πρεπει να εχουν το νου τους για υπερθερμανση η οτιδηποτε αλλο απλα οι 60+ βαθμοι δεν αποτελουν λογο ανησυχιας αν ολα τα αλλα λειτουργουν κανονικα. 1
SPANK Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2014 Η δικιά μου gtx 570 έπιανε κατι θερμοκρασίες σε φάση 70 + βαθμούς και απο την πρώτη μέρα οποτε μετα απο απάντηση της asus μου ειπε οτι δεν υπάρχει λογος ανησυχίας αφου οι κάρτες γενικά ειναι σχεδιασμένες για να αντέχουν τοσο ψηλά
Alex21121988 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2014 Δεν εχεις κανενα θεμα ,ισα ισα που εισαι και χαμηλα .48 βαθμους στο bf ,τουμπανο.
StormGr Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2014 Οπως σου ειπανε και οι απο πανω οι 60 βαθμοι ειναι μια χαρα!! Οσο για το wildstar το παιχνιδι ειναι ακομη σε closed beta, και το optimization ειναι απλα χαλια γιατι ασχολουντε με αλλα πραγματα και οταν τελειωσουν εκεινα τοτε θα ασχοληθουν να κανουν το παιχνιδι να τρεχει πιο ανετα.
ssd@ Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2014 Καλά ναι πες τους...Δεν πρόκειται ούτε για πλάκα να καεί σε τέτοιους βαθμούς.Ακόμα και 100+ να πάει δεν καίγεται. Τώρα για να αλλάξεις το fan κάνεις δεξί κλικ στην επιφάνεια εργασίας>Catalyst control center>Performance>AMD Overdrive>Enable Graphics OverDriver>Enable manual fan control. Και έτσι για την ιστορία άμα θες, ποιος θεούλης "τεχνικός" στο είπε αυτό για την κάρτα.Αν και φαντάζομαι το μαγαζί . ναι το μαγαζι!τι κανω τωρα!δλδ αν καει τσαμπα τα 300ευρω? ναι το μαγαζι!τι κανω τωρα!δλδ αν καει τσαμπα τα 300ευρω? ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΑΙΔΙΑ ΓΙΑ ΤΗς ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΣΑς ΝΙΟΘΩ ΕΙΔΗ ΚΑΛΥΤΕΡΑ!αρε αυτα τα ελληνικα μου χιλια συγνωμη αν σας εβγαλα τα ματια!ναστε καλα ρε παιδες! Οι βαθμοί της κάρτας σου είναι μια χαρά.Ta max safe temps για την 280χ νομίζω είναι 85-90.Οπότε όπως βλέπεις έχεις ακόμα. Τώρα γενικά αν θες να δουλεύει σε ποιο χαμηλά temps (όχι ότι σου χρειάζεται) πας στον catalyst και αλλάζεις το fan από auto σε manual και το ρυθμίζεις ανάλογα εσύ. το ενερφωπιεισα τσεκαρε εδω να αλλαξω κατι/η μια χαρα?
Ailuros Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2014 Μας άλλαξες λίγο τον αδόξαστο με τα ελληνικά, αλλά αφού είσαι τόσο ευγενικό παλικάρι σε συγχωρούμε 4
ssd@ Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2014 Μας άλλαξες λίγο τον αδόξαστο με τα ελληνικά, αλλά αφού είσαι τόσο ευγενικό παλικάρι σε συγχωρούμε Ξερψ οτι εχω προβλημα !σκευτομαι να ανυξω το γοογλε και νατα γραφω εκει και να μου τα βγαζει!τ κανω αρκετες φορες για να ειναι σωστα και να βγενει νοιμα!σε ευχαριστω και παλι!
Ailuros Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2014 Μην σε ανησυχεί και κάνε δουλειά σου. I think it was pretty obvious that I was just kidding
ssd@ Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2014 Μην σε ανησυχεί και κάνε δουλειά σου. I think it was pretty obvious that I was just kidding τα αγγλικα τα καταλαβενω πολυ καλυτερα χααχαχα!
efo355 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2014 Ξερψ οτι εχω προβλημα !σκευτομαι να ανυξω το γοογλε και νατα γραφω εκει και να μου τα βγαζει!τ κανω αρκετες φορες για να ειναι σωστα και να βγενει νοιμα!σε ευχαριστω και παλι! Αυτό θα βοήθησει http://speech.ilsp.gr/greeklish/ 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα