kosto21 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2014 Kαλησπέρα ! έχω πρόβλημα παίδες με την κάρτα... έβαλα τους τελευταίους drivers και τον beta αλλα το ίδιο ... παίζω bf4 και γίνετε αυτό : τι να κάνω? να την στείλω πίσω? διάβασα ότι πολλοί έχουνε πρόβλημα με την r9 280x , όλες προβληματικές? spects : amd 8350 sabertooth 990fx rev2 kingstone 8gb beast 1866 ssd evo 840 120gb psu rm 650wHelp είμαι σε απόγνωση ! ^^ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Heatspreader Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2014 Δεν βλέπω ακριβώς Artifacts. Το Battlefield 4 έχει προβλήματα. Γενικότερα πρόκειται για έναν τίτλο με πολλά bugs. Αν στα άλλα παιχνίδια και στα 3d Mark όλα πηγαίνουν καλά, δεν έχεις πρόβλημα. Υ.Γ.: Το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν μπορείς να πάρεις σοβαρά ένα παιχνίδι σαν το Battlefield 4. Ακόμα και BSOD να έβλεπα σε αυτό δεν θα μου έκανε εντύπωση. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
adtakhs Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2014 Kαλησπέρα ! έχω πρόβλημα παίδες με την κάρτα... έβαλα τους τελευταίους drivers και τον beta αλλα το ίδιο ... παίζω bf4 και γίνετε αυτό : τι να κάνω? να την στείλω πίσω? διάβασα ότι πολλοί έχουνε πρόβλημα με την r9 280x , όλες προβληματικές? spects : amd 8350 sabertooth 990fx rev2 kingstone 8gb beast 1866 ssd evo 840 120gb psu rm 650wHelp είμαι σε απόγνωση ! ^^ Mε MANTLE το τρέχεις ή DX ???? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kosto21 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2014 Ρε παίδια μου το κάνει και στην dota... Γενικά δεν είμαι και πολύ σχετικός ... οπότε πείτε μου τι πρέπει να κάνω για να την τσεκάρω! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Heatspreader Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2014 Αν είσαι σίγουρος ότι τα Windows είναι σωστά, όλοι οι Drivers του συστήματος, αλλά και της κάρτας γραφικών σωστοί και έχεις τέτοια θέματα, μάλλον πράγματι κάτι δεν πάει καλά.Αν το τροφοδοτικό είναι παλιό ίσως να έχει κουραστεί και να μην σηκώνει την κάρτα.Φίλος πρόσφατα είχε τέτοιο θέμα με επώνυμο καλό τροφοδοτικό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kosto21 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2014 Τα Windows δεν ειναι τα "καλά". psu έχω το rm 650 καινουριο ! τι να κάνω! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SPANK Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2014 rm 650 ποιο τροφοδοτικό ειναι ? Κανε uninstall drivers κανε καθάρισμα με DDU και μετα δοκίμασε καινούργιους αλλα πιο παλιούς drivers Επίσης δοκίμασε την και σε ενα αλλο pc Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kosto21 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2014 rm 650 ποιο τροφοδοτικό ειναι ? Κανε uninstall drivers κανε καθάρισμα με DDU και μετα δοκίμασε καινούργιους αλλα πιο παλιούς drivers Επίσης δοκίμασε την και σε ενα αλλο pc Corsair rm650 Εμένα ρε παιδια αυτό που με ανησυχεί ειναι οτι googlara το πρόβλημα και το έχουνε αρκετοί χωρίς να βρω πουθενά την παραμικρή λύση ... Your PSU is not enough , please update to at least 750W , thanks. http://www.sapphiretech.com/presentation/product/?cid=1&gid=3&sgid=1227&pid=2023&psn=&lid=1&leg=0# αυτή ήταν η απάντηση απο την sapphire... τώρα άντε να βρω άλλο τροφοδοτικό... και αμα δεν...! έμπλεξα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SPANK Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2014 Βασικά έλεος σιγα μην θέλει και 800watt ..... εμενα υπερβολικο μου φαίνεται το 750 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
euxoulhs Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2014 δεν νομιζω να μην επαρκει το τροφοδοτικο σου..κανε ενα πληρη καθαρισμο η ακομα καλυτερα φορματ και απλα μην περασεις beta drivers!ειναι κανονας Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Prospector8 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2014 Οχι ρε man,τι 750W?!??! Ουτε 500 δεν φτανει η καρτα σου με ολο το συστημα...Αλλου ειναι το προβλημα. Ξαναπερασε τους drivers (uninstall me DDU) και βαλε τους 13.11 beta 9.5 πχ να δεις πως συμπεριφερεται και με αυτους. Στο τελος,αν σου ειναι ευκολο μια αλλη καλη επιλογη ειναι να πας να την δοκιμασεις σε pc φιλου να δεις πως θα παει και εκει. δεν νομιζω να μην επαρκει το τροφοδοτικο σου..κανε ενα πληρη καθαρισμο η ακομα καλυτερα φορματ και απλα μην περασεις beta drivers!ειναι κανονας Μια ζωη με beta drivers ειμαι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
euxoulhs Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2014 @prospector8 κ ομως δεν κανει και αν θες πηγαινε σε καποιον προγραμματιστη η ακομα καλυτερα σε τεχνικο να σου εξηγησει (οχι τεχνικους της πλακας στυλ eshop-πλαισιο..) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kosto21 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2014 Παιδιά το built το έκανα πριν 5 μέρες... είναι όλα new στην αρχή δεν είχα βάλει beta είχα βάλει απλά τον τελεφταιο , μετά δοκίμασα και τον beta ... κάποιο φίλο δεν έχω με 650w ++ psu οπότε δεν έχω να το τσεκάρω κάπου... δείτε και εδώ :http://www.tomshardware.co.uk/answers/id-1971937/280x-toxic-black-squares-artifacts.html ο τύπος 750w psu έχει... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
euxoulhs Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2014 ασε τι τι λενε,ειναι για εμπορικους λογους.. επειδη και εγω ειχα παρομοιο προβλημα με μια nvidia fx 6600 στο cod war at world δοκιμασε και αλλα παιχνιδακια,κανε ενα stress test να δεις εκει τι λεει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kosto21 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2014 δεν μου το κάνει μόνο στο bf4 μου το κάνει και στην dota .. μόλις έκανα εκαθάριση με το ddu τωρα να περάσω παλιότερους? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα