Jimie Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2014 Καλησπέρα ! Έβαλα πρόσφατα πάνω στο σύστημά μου την Black Edition ( KHX16C9B1B/4 ) της Kingston : CPU : AMD Phenom II x4 960T (Unlocked --> x6 [email protected] ) GPU: Gigabyte 7770 OC Mobo: Gigabyte 990XA-UD3 rev 1.1 PSU: LEPA N500(500 watt) Λοιπόν όπως είδατε η CPU είναι OCed αλλά με πολλαπλασιαστή και το θέμα μου είναι : Μόλις έβαλα τις RAM η Mobo μου τις πέταξε αυτόματα στα 1600MHz αλλά με χάλια και μπλεγμένα timings και αν και έχω το infosheat της Kingston ( http://www.kingston.com/dataSheets/KHX16C9B1B_4.pdf ) δεν έχω ιδέα πώς να βάλω τα σωστά ! Εδώ θέλω την βοήθειά σας Insomniacs !!! Πώς τα θέτω σωστά ; Επίσης screenshot απο το AMD Overdrive : Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Thanos1972 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2014 απο το bios θα τα αλλαξεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Jimie Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2014 απο το bios θα τα αλλαξεις. Εννοείται ρε Τα screenshot τα πόσταρα για info ! Να μην βγάζω φωτογραφίες όλο το BIOS... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rfc Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2014 Βαλε τα τρια βασικα timings 9 και συχνοτητα στα 1600 κι εισαι οκ. Αν εχεις στο bios καποιο xmp profile καρφωσε το αν και εγω προτιμω να βαζω τις τιμες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Jimie Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2014 Βαλε τα τρια βασικα timings 9 και συχνοτητα στα 1600 κι εισαι οκ. Αν εχεις στο bios καποιο xmp profile καρφωσε το αν και εγω προτιμω να βαζω τις τιμες. Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση αλλά τώρα τη βρήκα τη λύση ! Έβαλα 1600 συχνότητα και τρέχω με timings 8-8-8-24/32T με command Rate 1T και δεν έχω καανένα θέμα ( εκτός απο τ'οτι 4 Γιγαβάϊτ μνήμης είναι λίγα ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rfc Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2014 Αν δεν εχεις θεμα αστα ετσι γιατι ειναι ακομη καλυτερα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Jimie Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 Τα γύρισα σε 9-9-9-27//36Τ που είναι του XMP για να είμαι καλυμένος... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα