91turbo Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2014 Γεια σας παιδιά! Σήμερα πήγα και αγόρασα το Lumia 925 από το Mediamarkt και η σφραγίδα ήταν σπασμένη το σελοτέιπ και είχαν κόλληση άλλη ακριβός από πάνω και τους το έδειξα το άνοιξαν και μου είπαν πως από ότι φαίνεται δεν έχει ανοιχτή...Το έβαλα σπίτι να φόρτιση και μετά από κάνα 30 λεπτο ο φορτιστής άρχισε να μυρίζει και έκανε θόρυβο δηλαδή κατάλαβα αμέσως ότι κάτι καιγόταν το κινητό συνέχισε να φορτίζει αλλά είπα καλού κακού να το δοκιμάσω και στο παλιό μου κινητό ZTE Blade (σκυλί παρεμπιπτόντως) άρχισε να φορτίζει και μετά από λίγο έκανε το notigication sound που οταν το βάζεις και το βγάζεις στην πρίζα αλλά επανειλημμένα και πάρα πολύ γρήγορα το είδα αμέσως και είχε ξεφορτίσει το κινητό μου...Και το Lumia όταν ανοίγη έχει πάντα το logo της Vodafone ξέρετε μήπως γιατί? (ρωτάω γιατί το πήρα από mediamarkt) Ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σας.
nemesiskp Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2014 Απο την αρχη εκανες λαθος.Δεν επρεπε να δεχτεις το κινητο.Αφου ειδες την σφραγιδα σπασμενη γιατι το δεχτηκες;Να το πας αμεσως πισω και να απαιτησεις καινουριο με κλειστη σφραγιδα αυτην την φορα ή τα λεφτα σου πισω.
Pa0ki Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2014 O φορτιστής είναι προβληματικός, πήγαινε τον πίσω Το κινητό είναι vodafone branded
91turbo Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2014 Απο την αρχη εκανες λαθος.Δεν επρεπε να δεχτεις το κινητο.Αφου ειδες την σφραγιδα σπασμενη γιατι το δεχτηκες;Να το πας αμεσως πισω και να απαιτησεις καινουριο με κλειστη σφραγιδα αυτην την φορα ή τα λεφτα σου πισω. Ναι έχεις δίκιο και εγώ το μετάνιωσα αλλά τα είδα όλα κλειστά μέσα και νόμιζα ότι ήταν μια χαρά μετά με τον φορτιστή σκέφτηκα ότι έκανα χοντρή πατάτα που δεν το γύρισα πίσω... O φορτιστής είναι προβληματικός, πήγαινε τον πίσω Το κινητό είναι vodafone branded Λέω να το πάω όλο πίσω... Τι εννοείς vodafone branded είναι κακό αυτό?
nemesiskp Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2014 Ναι έχεις δίκιο και εγώ το μετάνιωσα αλλά τα είδα όλα κλειστά μέσα και νόμιζα ότι ήταν μια χαρά μετά με τον φορτιστή σκέφτηκα ότι έκανα χοντρή πατάτα που δεν το γύρισα πίσω... Πηγαινε το οσο πιο νωρις μπορεις να στο πιασουν σαν doa.
Pa0ki Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2014 Ναι έχεις δίκιο και εγώ το μετάνιωσα αλλά τα είδα όλα κλειστά μέσα και νόμιζα ότι ήταν μια χαρά μετά με τον φορτιστή σκέφτηκα ότι έκανα χοντρή πατάτα που δεν το γύρισα πίσω... Λέω να το πάω όλο πίσω... Τι εννοείς vodafone branded είναι κακό αυτό? Πήγαινε το όλο, βάλε και καμιά φωνή, κυρίως σε αυτούς που σου είπαν ότι δεν έχει ανοιχτεί Όχι δεν είναι κακό, δε σε επηρεάζει καθόλου Απλώς μπορεί να έχει καμία εφαρμογή της vodafone προεγκατεστημένη και το logo στην έναρξη, κλάιν μάιν
91turbo Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2014 Να το πάω και να ζητήσω καινούργιο λέτε ε? Και επίσης το logo της Vodafone πως μπορώ να το βγάλω?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα