SPANK Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2014 Άμα δεν εχεις εικόνα δεν ξέρω αν ειναι εφικτό να κανεις bios update αν και να σου πω την αλήθεια δεν νομίζω να βοήθήσει σε κατι , μια pci οπως ειπε ο φίλος ισως να βοήθαγε , αν δεν εχεις και εκει εικόνα παλι ε ειναι η motherboard μαλλον
TheDevilMayCare Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2014 Θα δοκιμαζα επισης:- Αλλη cpu (και σωστη τοποθετηση με ελεγχο του socket)- Αλλες μνημεςκαι αν ειχα διαφορετικη συμπεριφορα μητρικης 1) με agp επανω & 2) διχως agp,τοτε απαραιτητα pci vga, ωστε να δοκιμασεις καθε ενδεχομενω να βγαλει εικονα![για την ακριβεια εχω δει δεκαδες (!) μητρικες, με προβλημα @ AGP, δυστυχως...]
stavros34 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2014 Ο υπολογιστής είχε επάνω on board κάρτα γραφικών και δεν έβγαζε εικόνα και αγόρασα μια κάρτα γραφικών agp καινούργια και την έβαλα και πάλι δεν έβγαλε εικόνα. Με την pci λέτε να γίνει? Θέλω να πω αν δεν δούλεψε με τις άλλες δύο μπορεί να δουλέψει με την pci?
SPANK Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2014 Μπορει και να δουλέψει με την pci πρέπει να δοκιμάσεις , παντως εξακολουθώ να πιστεύω οτι ειναι motherboard ετσι οπως τα περιγράφεις τι σου κανει δηλαδη. Δες πανω στην motherboard μηπως φαίνεται κανενας σκασμένο πυκνωτής η τιποτα καμένο
TheDevilMayCare Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2014 Αλλά κάρτα τέτοια λίγο δύσκολο να βρω. Δεν ειναι ομως το τρελα δυσκολο..! Και ειναι σημαντικη, για τεσταρισματα, μα και λειτουργια: οταν οι αλλες δυνατοτητες εικονας εχουν καταστραφει Ως μικρα παραδειγματα μεγαλης ατυχιας: 775 μητρικη, με προβλημα AGP κ' ενσωματωμενη vga της επισης να μην δουλευει (!), μονο με pci = εικονα. 'Η #%#φασεις οπου @ bios επιλογες εξοδου = pci > agp > ενσωματωμενη: αν εχει απενεργοποιηθει η ενσωματωμενη, ή αν δεν μεταβαινει απο agp -> ενσωματωμενη, τοτε μονο pci vga, μπορει να βοηθησει να εχουμε εικονα Υποπεριπτωσεις μητσοτακογκαντεμιας αυτες -και οχι ο κανονας....αλλα αν σου τυχουν, μπορει να "κολλησεις" εκει, εαν δεν υπαρχει μια ταπεινη pci Με την pci λέτε να γίνει? Θέλω να πω αν δεν δούλεψε με τις άλλες δύο μπορεί να δουλέψει με την pci? Αν δεν μπορεις να βρεις καπου αλλιως & εισαι Αθηνα, να σου δωσω μια να το δοκιμασεις Αν το προβλημα ειναι μονο @ agp θα προσπελαστει, χαλασμενες μητρικες δεν ανασταινει
stavros34 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2014 Θα ψάξω να βρω μια pci. Να δοκιμάσω να δω. Το ξέρω ότι δεν θα αναστηθεί ο υπολογιστής αν βάλω μια pci επάνω. Αλλά θα δοκιμάσω. Σε ευχαριστώ πολύ για την προσφορά σου να βοηθήσεις αλλά είμαι βεροια.
TheDevilMayCare Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2014 ΟΚ, καλη επιτυχια! ~ ~ ~Παντως αν η μητρικη δεν ειναι δικη σου πρεπει να δοκιμασεις οσα περισσοτερα γινεται,καθως δεν γνωριζεις τι εχουν κανει/τι εχει συμβει με/απο τους προηγουμενους χρηστες... Πχ @ 775 Pentium μητρικη, ειχαν βαλει μη υποστηριζομενο Core2Duo => δεν δουλευεκαι τη παρατησαν ετσι: με το cooler επανω κανονικα και ενδειξη μαλιστα "χαλασμενη"...! Aν δεν καθαριζαμε thermal paste / τσεκαραμε και τον επεξεργαστη, θα δεχομασταν οτιπραγματι ειναι μια χαλασμενη, δοκιμασμενη, ανευ δυνατοτητας επιδιορθωσης μητρικη
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα