Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δηλαδή τι κάρτα γραφικών παίρνει στην θύρα agp? Τι τύπο να ψάξω? Την πιο απλή θέλω γιατί δεν θέλω να παίζει παιχνίδια. Η on board κάρτα τα έπαιξε και θέλω να αγοράσω μια στην θύρα agp αλλά δεν ξέρω πως να την ζητήσω.

Δημοσ.

Ρε παιδιά στον σταθερό αυτόν δεν μου βγάζει εικόνα στην οθόνη ενώ ο υπολογιστής ανάβει κανονικά. Δοκίμασα σε άλλη οθόνη και το ίδιο δεν δουλεύει. Έχει επάνω on board κάρτα γραφικών. Λέτε να είναι κάτι άλλο? Σκέφτομαι να αγοράσω μια κάρτα γραφικών στην θύρα agp αλλά θα δουλέψει? Μήπως έχει πάθει κάτι η μητρική?

Δημοσ.

Θα πας και θα πεις θελω μια καρτα γραφικων agp. ριξε και μια ματια στα μεταχειρισμενα, να κανεις τη δουλεια σου με 10 ευρω

Δημοσ.

Αγόρασα μόλις μία κάρτα καινούργια την έβαλα επάνω και τίποτα παιδιά δεν δείχνει τίποτα ο υπολογιστής. Όταν τον ανοίγω όμως δεν κάνει εκείνο το μπιμπ που ξεκινάει το bios. Έβγαλα την μπαταρία από την μητρική για reset και δεν άλλαξε κάτι. Τι να φταίει?

Δημοσ.

Βγαλε τις ram και ξεκινα τον υπολογιστη. Αν ακουσεις εναν ηχο σφαλματος κατα πασα πιθανοτητα εχεις προβλημα με την agp θηρα η την καρτα. Αν δεν ακουσεις ηχο σφαλματος σημαινει οτι το bios δεν φορτωνεται και ειναι πιθανο εξαρχης το προβλημα να ειναι στον επεξεργαστη η την μητρικη πλακετα.

Δημοσ.

Η κάρτα που έβαλα είναι καινούργια nvidia fx 5500 μόλις την αγόρασα.

Έβγαλα την μνήμη και δεν χτυπάει όχι. Δεν κάνει τίποτα. Είναι μητρική? Μήπως αν προσπαθήσω να κάνω install το bios από την αρχή γίνει κάτι ή δεν αξίζει να παιδευτω?

Δημοσ.

Μαλλον κατι παίζε με την μητρική αφου η κάρτα ειναι καινούργια , βασικα λύσε ολο το μηχάνημα στο πάτωμα μονο με κάρτα γραφικών χωρις δίσκους και dvd.

Επίσης κανε ενα bios reset στο bios απο την μπαταρία της μητρικής και δοκίμασε και αλλη ram αν εχεις

Δημοσ.

Δοκιμασε να δεις αν υπαρχει ειδικο jumper για clear cmos & καντο (μαζι & με μπαταρια)
Δοκιμασε να βρεις και να του βαλεις επανω μια pci απλη (οχι express) vga για εικονα :shifty:

Δημοσ.

Δεν έχει τέτοιο jumber για ρεσετ το έψαξα. Αλλά κάρτα τέτοια λίγο δύσκολο να βρω.

Αν κάνω bios update από στικακι μήπως γίνει κάτι? Υπάρχει οδηγός για δημιουργία boot usb σε dos για να βάλω μέσα το bios από το σαιτ της msi? Εννοώ εδώ στο φόρουμ αν υπάρχει γιατί δεν γνωρίζω πως γίνεται.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...