mmastixaki Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2014 Καλησπέρα σας! Ενδιαφέρομαι να αγοράσω το εν λόγω κινητό αλλά με ορισμένους φίλους που συζήτησα και είχαν κινητό samsung μου είπαν ότι κολλάνε γενικά πολύ με τις εφαρμογές. Μάλιστα μου το σύγκριναν με το iphone 4 λέγοντας οτι αν και παλιότερο μοντέλο, λειτουργεί άψογα σε σχέση με τα samsung. Εγώ μέχρι τώρα είχα HTC δεν έχω ασχοληθεί με ios ή android, απλά με βολεύει το note κυρίως λόγω οθόνης. Ποια είναι η άποψη σας??
Moderators stormrain Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2014 Moderators Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2014 Δεν ισχυει. Η συγκριση του Note 3 με το iphone 4 ειναι ατυχης και δεν εχει κανενα νοημα.
stratos_21 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2014 Και το nokia 3310 ειναι αρκετα πιο smooth και απο τα 2....Και σε τιμη χωμα! 1
stamatinho Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2014 Αναλογα και τη samsung ειχαν οι φιλοι σου Αποστολή από το GT-N7100 με τη χρήση Insomnia App
kataramenos32 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2014 Καλησπέρα σας! Ενδιαφέρομαι να αγοράσω το εν λόγω κινητό αλλά με ορισμένους φίλους που συζήτησα και είχαν κινητό samsung μου είπαν ότι κολλάνε γενικά πολύ με τις εφαρμογές. Μάλιστα μου το σύγκριναν με το iphone 4 λέγοντας οτι αν και παλιότερο μοντέλο, λειτουργεί άψογα σε σχέση με τα samsung. Εγώ μέχρι τώρα είχα HTC δεν έχω ασχοληθεί με ios ή android, απλά με βολεύει το note κυρίως λόγω οθόνης. Ποια είναι η άποψη σας?? Αν οι φιλοι σου ειχαν Samsung των 70€ λογικο ειναι να κολουσε.Ολες οι low end συσκευες κολανε ακομα και μολις τις βγαλεις απο το κουτι.Παρε τη συσκευη χωρις 2η σκεψη και μην φοβασαι κινητο των 500€ δεν νοειται να κολλαει.Οσο για τη συκριση με το iPhone 4 πραγματικα δεν ειναι εφικτη ουτε καν σε παραλληλο συμπαν 2
margaritagr Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2014 ΧΑΧΑΧΧΑΧΑ ελα πες σ εμενα και σε αλλους κατοχους galaxy οτι δε κολλανε. 500 ειπες; Πανω απο 700 ειχε οταν κυκλοφορησε. Ελπιζω να μη παρεξηγησεις το γελιο, στις εταιριες παει που δεν ειναι ικανες να προσφερουν μια σωστη συσκευη ουτε καν σ αυτα τα λεφτα. Παντως το να πεις "συσκευη των 700€ δε νοειται να κολλαει" δεν ειναι και...πολυ σωστο επιχειρημα. @topic starter το θεμα ειναι εσυ τι θες απο τη συσκευη; Σ ενδιαφερει πιο πολυ η μεγαλη οθονη; Η παραμετροποιηση; Το να μη κολλαει; Αν ειναι να μιλησουμε γενικα, τοτε ναι το ios σε σχεση με το android σου προσφερει μεγαλυτερη σταθεροτητα. Αν ομως πχ εσυ θες οθονη 5+ ιντσων το iphone απορριπτεται γι αυτο, το θεμα ειναι εσυ τι ψαχνεις. Μεγαλη οθονη παντως δε σημαινει απαραιτητως android, θα μπορουσες να ψαχτεις και προς windows μερια.
stamatinho Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2014 Εγω παντως με το παλιο note με 2gb ram δεν εχω κολλησει ποτε, τωρα note 3 με 3gb ram και τετοιο επεξεργαστη μαλλον πρεπει να βλεπεις με 1000 καρε το δευτερολεπτο για να καταλαβεις κανα κολλημα. 1
fraris Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2014 Φιλε μου , παρε το Note 3 το μεγαθηριο και θα καταλαβεις τη σημαινει multitasking και τι σημαινει Mπαταρια,Camera,Gaming και οτι αλλο θελεις χωρις ιχνος lag....
Norlos 8 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2014 Το note 3 ειναι απλα πολυβολο.Ριξε μια γυροβολια στα μαγαζια να δεις και τα υπολοιπα στα ιδια κυβικα και συγκρινε.Η επιλογη δικη σου.
kataramenos32 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2014 ΧΑΧΑΧΧΑΧΑ ελα πες σ εμενα και σε αλλους κατοχους galaxy οτι δε κολλανε. 500 ειπες; Πανω απο 700 ειχε οταν κυκλοφορησε. Ελπιζω να μη παρεξηγησεις το γελιο, στις εταιριες παει που δεν ειναι ικανες να προσφερουν μια σωστη συσκευη ουτε καν σ αυτα τα λεφτα. Παντως το να πεις "συσκευη των 700€ δε νοειται να κολλαει" δεν ειναι και...πολυ σωστο επιχειρημα. @topic starter το θεμα ειναι εσυ τι θες απο τη συσκευη; Σ ενδιαφερει πιο πολυ η μεγαλη οθονη; Η παραμετροποιηση; Το να μη κολλαει; Αν ειναι να μιλησουμε γενικα, τοτε ναι το ios σε σχεση με το android σου προσφερει μεγαλυτερη σταθεροτητα. Αν ομως πχ εσυ θες οθονη 5+ ιντσων το iphone απορριπτεται γι αυτο, το θεμα ειναι εσυ τι ψαχνεις. Μεγαλη οθονη παντως δε σημαινει απαραιτητως android, θα μπορουσες να ψαχτεις και προς windows μερια. Μαργαριτα μου κατοχος galaxy ειμαι κ εγω.Δυστυχως τα μικροlags υπαρχουν σε ολα τα android τωρα απο εκει και περα δεν μπορεις να πεις οτι κολλαει σε σημειο δυσχρηστιας ομως.Εχοντας Note 2 εδω κ 1 χρονο δεν μου εχει κολλησει ποτε.Lags εχω που και που ναι το παραδεχομαι αλλα οχι δεν μου εχει κολλησει.Ειμαι στην ευχαριστη θεση να δουλευω Note 3 φιλων καθημερινα και το μονο που εχω παρατηρησει ειναι οτι δεν μασαει που θε να.
margaritagr Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2014 Αν κολλουσε ετσι και το note 3 θα πηγαινα να πηδηχτω απ το παραθυρο!! Χτυπησες ευαισθητη χορδη με το 700ρι , καταλαβαινεις
margaritagr Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2014 αχαχχα κατσε μη μεινεις με την απορια. Νομιζα οτι ειχες διαβασει σε αλλο τοπικ τα προβληματα που αντιμετωπισα με το s3 (το 700ρι που λεγαμε) γι αυτο το ανεφερα.
kataramenos32 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2014 Ναι θυμαμαι το τοπικ σου περι του S3 αλλα αν θυμασαι κ εσυ ειχα τονισει και τοτε οτι η περιπτωση ηταν μια στις 1000 και επρεπε να ειχες παει στο σερβις αν θυμαμαι καλα
margaritagr Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2014 ε αρα τι μου λες δε καταλαβες ακριβως και με μπερδευεις και μενα (ας το αφησουμε εδω, γιατι βλεπω να μας τη λενε και να παιρνουμε ποδι ) 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα