KnightRider1996 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2014 Καλσπερα παιδια ! σημερα κιολας εκανα ετηση στην Forthnet για το 3play . εφυγα απο Hol γιατι ειχα τραγικο νετ (Στο Lol δεν μπορουσα να παιξω ενα παιχνιδι σαν ανθρωπος χωρις Lag και τα σχετικα) γενικα τον internet ηταν πολυ ασχημο ! Πιστευετε εκανα καλα ?! Ημουνα και παλια συνδρομητης της Forthnet και μπορω να πω πως ημουνα υπερ ευχαριστημενος με την γραμμη μου και τα παντα ! Επισης ηθελα να ρωτησω η Hol υπαρχει περιπτωση να μου ζητησει πισω τον εξοπλισμο ?! (router)
skoulas Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2014 Δες τι αναφερει το συμβολαιο που υπεγραψες... Παντως αν δεν εχεις συμπληρωσει το χρονικο διαστημα του συμβολαιου σιγουρα θα σου ζητησουν χρηματα...
KnightRider1996 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2014 Δες τι αναφερει το συμβολαιο που υπεγραψες... Παντως αν δεν εχεις συμπληρωσει το χρονικο διαστημα του συμβολαιου σιγουρα θα σου ζητησουν χρηματα... Το Συμβολαιο το εχω χασει εδω και μισο χρονο αλλα μιλησα μαζι τους στο τηλεφωνο σχετικα με το ποτε λιγει το συμβολαιο μου και μου ειπαν πως εχει ληξει ηδη ... αλλωστε ειμαι και δυο χρονια στην εταιρια !
skoulas Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2014 99.9% δεν θα σου το ζητησουν πισω...αν και μικρη σημασια εχει αφου η νεος παροχος θα σου δωσει αλλο...
stratarxis Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2014 άστο σε με γωνιά το ρούτερ για καλό και για κακό γιατί ποτέ δεν ξέρεις τι γίνεται . όσο για την επιλογή σου έκανες καλά αφού με forthnet έχεις χαμηλότερα Pings και έτσι απολαμβάνεις τα παιχνίδια όσο βαριά και να είναι
KnightRider1996 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2014 99.9% δεν θα σου το ζητησουν πισω...αν και μικρη σημασια εχει αφου η νεος παροχος θα σου δωσει αλλο... Απο την μια με νοιαζει το αλλο router ποιο πολυ επιδη το χρησημοποιω σαν δευτερο WiFi γιατι σε καποια σημεια του σπιτιου στο κινητο δεν πιανει σχεδον καθολου ... Οποτε σκεφτηκα γιατι να μην εχω και ενα ακομα να κανω ποιο ανετα την δουλεια μου ! άστο σε με γωνιά το ρούτερ για καλό και για κακό γιατί ποτέ δεν ξέρεις τι γίνεται . όσο για την επιλογή σου έκανες καλά αφού με forthnet έχεις χαμηλότερα Pings και έτσι απολαμβάνεις τα παιχνίδια όσο βαριά και να είναι Αυτο ισχυει γιατι και ενας φιλος που ειναι Forthnet εδω και κανα χρονο τωρα μου λεει οτι ειναι πολυ ευχαριστημενος και πανω απολλα βγαζει το που 55-60 Ping σχεδον σε ολα τα Games !!
KnightRider1996 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2014 Αν εχει καποιος VDSL απο την Forthnet θα ηθελα αν μπορουσε να ανεβασει ενα Screenshot απο το speedtest.net για να δω αποτελεσματα ! Ευχριστω πολυ !
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα