Προς το περιεχόμενο

[SSD] INTEL 520 180GB e-shop newsletter - 99.90 €

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το δίσκο τον παρήγγειλα την ημέρα που έγραψα το σχόλιο (3 Φεβρουαρίου) και βρίσκεται ήδη εδώ και 3 ημέρες στον Η/Υ μου (μιλάμε πάντα για τα 180 GB στα 99,90 €).

Υπήρξε ολόκληρη συζήτηση για εκλογή αυτού έναντι των 240 GB.

Ακολούθησε το νέο link που έβαλα στο προηγούμενο μήνυμά μου και μετά εάν επιμένεις πολύ ευχαρίστως να βάλουμε στοίχημα!

Δημοσ.

Τώρα με τον καινούργιο σύνδεσμο λύθηκε η παρεξήγηση αντε τυχερός είσαι την γλύτωσες αυτήν την φορά 

Δημοσ.

Πάντως αξίζει ο δίσκος και μπορεί αρκετοί να μην διάβασαν το παλιό link, οπότε κράτα το θέμα ζωντανό μέχρι να λήξει το newsletter!

• Moderators
Δημοσ.

Πραγματι εχει αναφερθεί εδώ και μια βδομαδα ο 180αρης. Δεν είναι κακο που ανοιξε νέο θεμα παρολα αυτά αφου αφ'ενος ο 240αρης του εκει θεματος εχει τελειωσει+ληξει και αφετέρου "κάθε νεα προσφορα σε νέο θεμα".

και κάποιοι που πήραν το δίσκο ανήρτησαν και benchmarks!

Δωσε αν θες εδώ το benchmark τους (180αρη), γιατι μονο του 240αρη εχω δει στο εκει τοπικ.

• Like 1
Δημοσ.

Πολυ καλός αλλα δεν έχει τα παρελκομενα που δείχνει το βίντεο!

Πραγματι εχει αναφερθεί εδώ και μια βδομαδα ο 180αρης. Δεν είναι κακο που ανοιξε νέο θεμα παρολα αυτά αφου αφ'ενος ο 240αρης του εκει θεματος εχει τελειωσει+ληξει και αφετέρου "κάθε νεα προσφορα σε νέο θεμα".

και κάποιοι που πήραν το δίσκο ανήρτησαν και benchmarks!

Δωσε αν θες εδώ το benchmark τους (180αρη), γιατι μονο του 240αρη εχω δει στο εκει τοπικ.

Τα ίδια με του 240 ειναι! Μετα απο εγκατάσταση προγραμμάτων και γενικά "γέμισμα" πεφτουν οι ταχύτητες post-243907-0-41489400-1392061494_thumb.jpgSent from my iPhone using Insomnia

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...