vaggelis13 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2014 Γεια σας, έχω κατεβάσει αυτό το πρόγραμμα αλλά ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΩΣ ΝΑ ΤΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΩ πραγματικά....το είχα κατεβάσει για να φτιάξω ένα βιντεάκι που θα έβαζα το πρόσωπο ενός φίλου μου σε ένα βίντεο αλλά πάντα για χαβαλέ.....για να σας δώσω να καταλάβετε ένα παράδειγμα .....θέλω να κάνω ένα βιντεάκι όπως έκανε και Λαζόπουλος που έβαζε τα πρόσωπα των πολιτικών .....για σάτιρα όμως....Μπορείτε να μου πείτε πως μπορώ να το κάνω και εγώ...;; ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
poulaki1976 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2014 Εδω εισαι με πολυ υλικο και στη γλωσσα μας καλη θεαση
micos000 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2014 Βασικά δεν το έκανε ο ίδιος ο Λαζόπουλος αλλά ο μοντέρ της εκπομπής. Κοίτα φίλε, αυτοί που κάνουν τέτοια εφέ έχουν χύσει ιδρώτα και ώρες εκμάθησης των προγραμμάτων που δουλεύουν. Δεν φτάνει μόνο να έχεις το πρόγραμμα, αλλά πρέπει να αφιερώσεις κάποιες ώρες να το μάθεις πρώτα πριν αρχίσεις να το δουλεύεις. Ιδίως το after effects το οποίο είναι πανίσχυρο εργαλείο για video effect αλλά έχει μεγάλη καμπύλη εκμάθησης. Το μυστικό είναι practice-practice-practice-and-more-practice. Το ae δεν είναι πρόγραμμα για χαβαλέ και ούτε προσπάθησε ποτέ να γίνει κάτι τέτοιο. Είναι καθαρά επαγγελματικό εργαλείο και σαν τέτοιο απαιτεί να έχεις κάποιες γνώσεις για να το δουλέψεις. Βρες μερικά βοηθήματα και με την βοήθεια tutorials θα κάνεις όμορφα πράγματα που θα τα γουστάρεις. 1
gdskate Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2014 Ο από πάνω φίλος τα είπε ΟΛΑ!!!! Εγώ θα σου παραθέσω μερικά link για βοήθεια. http://helpx.adobe.com/after-effects.html http://www.hongkiat.com/blog/adobe-after-effect-tutorials-beginners-intermediate-advanced-users/
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα