Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χάρη σε μια καταχώρηση στην ιστοσελίδα του Geekbench επιβεβαιώθηκαν πριν από λίγες ώρες ορισμένα στοιχεία σχετικά με την επερχόμενη ναυαρχίδα της Blackberry η οποία θα έχει την κωδική ονομασία Ontario.Πιο συγκεκριμένα το νέο αυτό τηλέφωνο, θα είναι εξοπλισμένο με έναν τετραπύρηνο επεξεργαστή Qualcomm Snapdragon 800, ο οποίος θα είναι χρονισμένος στα 2.15 GHz ενώ παράλληλα θα διαθέτει 2 GB μνήμης RAM.

Επίσης με αυτή τη συσκευή η εταιρεία θα λανσάρει και το νέο της λειτουργικό σύστημα που θα είναι το BlackBerry OS 10.3.0.92 (η ακριβής έκδοση που θα χρησιμοποιηθεί στο Ontario). Aν και ακόμη δεν έχει ανακοινωθεί επίσημα κάτι από τα παραπάνω είναι πολύ πιθανό να μάθουμε περισσότερες λεπτομέρειες στα πλαίσα του Mobile World Congress που θα πραγματοποιηθεί στη Βαρκελώνη στα τέλη του μήνα.

Δημοσιευμένη Εικόνα

Link.png Site: NextPowerUp

Δημοσ.

εγώ θα περιμένω το BlackBerry Aitoloakarnania

Εγώ θελω blackberry Panaitolikos σε κίτρινο καπάκι και μπλε πρόσοψη :)

Δημοσ.

Αν κατά τύχη πέσει στα χέρια κάποιου ένα z10 ( κατώτερο από S4 σε χαρακτηριστικά) και με το νέο λογισμικό ( απευθείας εγκατάσταση εφαρμογών Android) ας το δοκιμάσει! Ίσως το καλύτερο και πιο ολοκληρωμένο λογισμικό κινητών και σίγουρα όχι πεθαμένο!!! Το μάρκετινγκ λείπει από την BlackBerry ώστε να έρθει κοντά στον απλό καταναλωτή και όχι μόνο στα στελέχη επιχειρήσεων.

• Like 3
Δημοσ.

Αν κατά τύχη πέσει στα χέρια κάποιου ένα z10 ( κατώτερο από S4 σε χαρακτηριστικά) και με το νέο λογισμικό ( απευθείας εγκατάσταση εφαρμογών Android) ας το δοκιμάσει! Ίσως το καλύτερο και πιο ολοκληρωμένο λογισμικό κινητών και σίγουρα όχι πεθαμένο!!! Το μάρκετινγκ λείπει από την BlackBerry ώστε να έρθει κοντά στον απλό καταναλωτή και όχι μόνο στα στελέχη επιχειρήσεων.

Χτες τσιμπησα απο e-shop το Ζ10. Πιστευω οτι αυτη η συσκευη αν ειχε τιμολογηθει σωστα απο την αρχη θα ειχε σαρωσει. Τωρα στα 250€ , τιμη χωμα για τετοια συσκευη, δεν το σκεφτεσαι καν, βουρ για αγορα.

• Like 5
Δημοσ.

Χτες τσιμπησα απο e-shop το Ζ10. Πιστευω οτι αυτη η συσκευη αν ειχε τιμολογηθει σωστα απο την αρχη θα ειχε σαρωσει. Τωρα στα 250€ , τιμη χωμα για τετοια συσκευη, δεν το σκεφτεσαι καν, βουρ για αγορα.

αν ήταν αυτή η τιμή του από την αρχή όντως θα τους είχε πάρει τα σώβρακα όλων.. είναι όμως τόσο π@π@ρες εκεί στη RIM-Βλακ-μπέρυ που το έκαψαν στα 659 ευρώ που είχε αρχική τιμή… 

εδώ ακόμα το Q5 έχει 260 ευρώ ενώ θα έπρεπε να ήταν στα 150 ευρώ το πολύ!

Δημοσ.

Ουτε Ονταριο τους σωζει ουτε Τοκυο, ουτε ο θεος ο ιδιος... Αντε φτιαξτε εκει κανα κινητο για να στελνει... email... και τα λεμε...

Δημοσ.

Προσωπικά εκείνη την περίοδο έψαχνα κινητό και ήθελα πολύ να το αγοράσω. Όμως οι τιμές αυτές αποκρίνονται μόνο σε λεφτάδες, κακά τα ψέματα. Παρόλο που το budget μου ήταν ευέλικτο, δεν υπήρχε περίπτωση να δώσω 700€ για ένα κινητό, την στιγμή που με μισά λεφτά πήρα ένα ισάξιο κι ας μην έχει τις πρωτοτυπίες και τα χαρακτηριστικά του Ζ10. Γι' αυτό παίζουμε με τα droid μας, jmirko15. Και κυρίως διότι τα droid μας έχουν ένα τεράστιο store, αν σου λέει κάτι...

Δημοσ.

Είχα γράψει πως η σειρά Ζ θα ήταν το κύκνειο άσμα της Blackberry(τότε RIM).

Δεν το βάζει κάτω από ό,τι φαίνεται.

Μέχρι να το δούμε από κοντά, το 9900 θα παραμείνει το καλύτερο smartphone που έβγαλε ποτέ.

Δημοσ.

Ααααααα, δεν μαρεσουν τα κινητα χωρις 40 φυσικα κουμπια. Αποκλειεται να αγορασω blackberry χωρις 40 φυσικα πληκτρα. Θελω να γραφω ολη την ωρα μυθιστορηματα στο κινητο μου και να τα στελνω στον εκδοτη μου με κρυπτογραφημενα email.

Δημοσ.

Ααααααα, δεν μαρεσουν τα κινητα χωρις 40 φυσικα κουμπια. Αποκλειεται να αγορασω blackberry χωρις 40 φυσικα πληκτρα. Θελω να γραφω ολη την ωρα μυθιστορηματα στο κινητο μου και να τα στελνω στον εκδοτη μου με κρυπτογραφημενα email.

Αυτη ειναι η ιδεα που εχεις για τα BB ή απλα τρολαρεις; Εγω ως κατοχος android, ios, maemo συσκευης θεωρω αυτη τη στιγμη το BB10 το καλυτερο out of the box λειτουργικο και αξιο να αντικαταστησει το maemo που λατρευω. 2 ειναι τα λειτουργικα που θα το συγκρινα. Meego harmattan , αλλα μας αφησε νωρις, και  το sailfish της jolla που ακομη το περιμενουμε.

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...