Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα. Παίζοντας pes στο ps4, συνειδητοποίησα ότι το παιχνίδι έκανε ''σπασίματα''. Δοκίμασα σε 2 lcd τηλεοράσεις, χωρίς μεγάλη διαφορά (η μία είναι Samsung d 6530 40' και η άλλη πάλι Samsung, αλλά χαμηλότερων δυνατοτήτων). Με λίγο ψάξιμο στο ίντερνετ και στις ρυθμίσεις, βελτιώθηκε η κατάσταση, αλλά το φαινόμενο δεν εξαλείφθηκε. Η πλάκα είναι ότι σε μια ''αρχαία'' πλάσμα, που το δοκιμάσαμε, το παιχνίδι ήταν απόλυτα ομαλό. Το θέμα είναι ότι κάποια στιγμή θα αγοράσω καινούρια τηλέοραση (πιθανόν 60') και αυτό που με ενδιαφέρει κυρίως  είναι παίζει απροβλημάτιστα παιχνίδια. Οπότε, σε τι να δώσω βάση, ώστε να αποφύγω τα παραπάνω? Στα hertz?

Κάτι μου λέει που έχεις ενεργοποιημένο το motionflow (ή το αντίστοιχο της TV/μάρκας TV)...

Tα έχουμε ξαναπεί παιδιά, όταν παίζουμε, βάζουμε πάντα το Game mode στην TV μας για να εξαλείψουμε τέτοιου είδους προβλήματα (καθώς και Input lag - αν και αυτό εξαρτάται και απο άλλους παράγοντες).

Tα colour management/X.V colour/motion flow κλπ **** πιο πολύ κακό κάνουν παρά καλό (ιδίως στα παιχνίδια) ;)

• 5 εβδομάδες αργότερα...
  • Απαντ. 199
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

καλησπερα παιδια....ειμαι ετοιμος να αγορασω μια τηλεοραση 32αρα κοντα στα 300 ευρω μετα την αγορα ps4 και μετα απο πολυ μελετη απο τις δικες σας γνωμες αποφασισα για αυτην.....http://www.multirama.gr/prod/eikona-ihos/tileoraseis/tileorasi-lg-32lb5610-32-led-full-hd/prod5940596pp/

απλα ηθελα να μου πειτε λιγο αν ειμαι στο σωστο δρομο η οχι....και αν εχετε κατι καλο αυτην την περιοδο να μου προτεινετε εσεις.....

Δημοσ.

καλησπερα παιδια....ειμαι ετοιμος να αγορασω μια τηλεοραση 32αρα κοντα στα 300 ευρω μετα την αγορα ps4 και μετα απο πολυ μελετη απο τις δικες σας γνωμες αποφασισα για αυτην.....http://www.multirama.gr/prod/eikona-ihos/tileoraseis/tileorasi-lg-32lb5610-32-led-full-hd/prod5940596pp/

απλα ηθελα να μου πειτε λιγο αν ειμαι στο σωστο δρομο η οχι....και αν εχετε κατι καλο αυτην την περιοδο να μου προτεινετε εσεις.....

Δες την προηγούμενη σελίδα και ψάξε γι' αυτή που πρότεινα εκεί. 

Προβληματίζομαι που μετά από "πολλή μελέτη", όπως λες, κατέληξες σε LG πάντως :P

Δημοσ.

το διαβασα....απλα διαβασα και οτι ειναι πολυ δυσκολο να την κρεμασεις στον τοιχο γιατι εχει την παροχη ρευματος σε δυσκολο σημειο....και εγω θελω να την κρεμασω....δεν ξερω θα την δω απο κοντα σε καμια ωρα!!

και κατι ακομα......κατι σε toshiba??http://www.kotsovolos.gr/site/sound-vision/televisions/led-lcd/143748-toshiba-32l3433

• 5 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Γνωμες για αγορα PS4 και τηλεοραση

Καλησπερα, καταρχην δεν εχω ασχοληθει ποτε με κονσολες(ειμαι φανατικος pc gamer) και θελει ο αδερφος μου να παρει το PS4. Επειδη ειμαι ασχετως οπως προειπα, γενικα τι φαση αξιζει το λεφτα του και τι οθονη θελει(ιντσες,αναλυση και hertz)??

Δημοσ.

Καλησπερα, καταρχην δεν εχω ασχοληθει ποτε με κονσολες(ειμαι φανατικος pc gamer) και θελει ο αδερφος μου να παρει το PS4. Επειδη ειμαι ασχετως οπως προειπα, γενικα τι φαση αξιζει το λεφτα του και τι οθονη θελει(ιντσες,αναλυση και hertz)??

Αν αξιζει τα λεφτα του???Αν εχεις Pc ουτε με σφαιρες δεν αξιζει εκτως αν του αδελφου σου του περισσευουν τα 60ευρα που ζητανε τα παιχνιδια ή ειναι απο αυτους που αγοραζουν Playstation μονο για Pro και Call of Duty. Για οθονη αν δεν μας πεις ποσα χρηματα διαθετεις και αν κοιτας οπως λεει ο Sakiz παραπανω αν θες Monitor ή και τηλεοραση δεν μπορουμε να σου πουμε κατι.

Δημοσ.

Το θεμα ειναι οτι δεν εχει δικο του pc, στο σπιτι εχουμε 2 pc, το καλυτερο εχει i7 4770k, 16Gb RAM και msi 670 την OC version σε 24αρα Dell 1920x1200. Απλα αυτος θελει ps4 και εχει πορωθει με το gta. Τι εχετε να προτεινετε ειτε απο οθονη ειτε απο τηλεοραση, το budget ειναι 300-400 το πολυ.

Δημοσ.

Το θεμα ειναι οτι δεν εχει δικο του pc, στο σπιτι εχουμε 2 pc, το καλυτερο εχει i7 4770k, 16Gb RAM και msi 670 την OC version σε 24αρα Dell 1920x1200. Απλα αυτος θελει ps4 και εχει πορωθει με το gta. Τι εχετε να προτεινετε ειτε απο οθονη ειτε απο τηλεοραση, το budget ειναι 300-400 το πολυ.

Το gta θα βγει και στο pc σε μερικους μηνες...Με 370 ευρω παιρνεις μια lg  32" led,smart tv & 3d

http://www.skroutz.gr/s/4765882/LG-32LB650V.html

Δημοσ.

Η καλύτερη gaming tv σε αυτά τα χρήματα ειναι η sony 32w705b.

• Like 1
Δημοσ.

Το ποιο σημαντικό σε μια τηλεόραση είναι οι ίντσες. Όσο ποιο μεγάλη τόσο καλύτερα.<br>

Με 300 ευρώ αγοράζεις μια Turbo-x 39-40 ιντσών. Δεν έχει ποιότητα οσο μια επωνυμη 32 άλλα στην κυριολεξία θα χάνεσαι εκεί.<br>

Η διαφορά από 32 στα 39 ή 40 είναι τεράστια στην αίσθηση.<br>

Μπορείς να πας σε ένα πλαίσιο.<br>

Δες αναμενες πχ ένα σκα*ο 32 ότι μάρκα θες και πήγαινε συγκρίνετο με την 39+ turbo-x...<br>

Φρόντισε να πάρεις και επέκταση εγγύησης για τα turbo-x.<br><br>

Sent from my GT-I9505 using Insomnia

Δημοσ.

snip

Br br br br Mordekaiser es numero uno BRAZIL

Hue hue hue 

Hue hue hue

Hue hue hue

Hue hue hue

Οτι και να παρεις πανω απο 27 ιντζες σε full hd τα παιχνιδια θα σου φενονται ασχημα λογο χαμηλου ppi.Αλλο οι ταινιες αλλο τα παιχνιδια.Τωρα αν εισαι σαν αυτους σε κατι ign και gamespot που δεν μπορουν να καταλαβουν διαφορα αναμεσα σε 30fps με drops και 60 fps με drops παρε μια κονσολα και "χασου στην απολαυση των 24 fps cinematic gameplay"

Δημοσ.

Εφόσον υπάρχει καλή gpu δεν έχει και πολύ νόημα να δώσει τόσα λεφτά για ps4. Τί να το κάνεις να παίξεις indie ?

Ποιο πολύ νόημα έχει να βρεις κανα μεταχειρισμένο ps3 που έχει πολλά καλά exclusives και που οι τιμές των μεταχειρισμένων είναι πολύ φθηνές παρά να πάρεις τώρα ps4.

Δημοσ.

Παιδιά μια άσχετη ερώτηση. Έβαλα χθες να παίξω για πρώτη φορά killzone shadow fall και παρατήρησα οτι σε ορισμένες σκηνές που δείχνει κάποιον χαρακτήρα του παιχνιδιού να κινείται αργά και απο πίσω υπάρχει φόντο με λευκό φωτισμό, ο χαρακτήρας αφήνει σκούρο

χρώμα στο λευκό φόντο το οποίο εξαφανίζεται σχεδόν αμέσως. Δεν είναι ιδιαίτερα αντιληπτό είναι όμως λίγο κουραστικό ώρες ώρες, φαίνεται σαν να ξεβάφει το χρώμα της σκουρόχρωμης φιγούρας και βάφει το λευκό φόντο απο πίσω για πολύ μικρό χρονικό διάστημα και μετά επανέρχεται στο φυσιολογικό λευκό χρώμα ξανά.

Πρόβλημα του παιχνιδιού δεν είναι σίγουρα, είδα την ίδια ακριβώς σκηνή του παιχνιδιού στο youtube και δεν συμβαίνει αυτό με τα χρώματα στην εικόνα. Παίζει να φταίει η τηλεόραση που είναι λίγο παλιά? Είναι 37άρα lcd αγορασμένη το 2010, νομίζω έχει refresh rate 60Hz.

Δεν έχω παίξει και πολύ με το ps από τότε που το πήρα, αλλά δεν το είχα προσέξει σε άλλα παιχνίδια.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...