Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 199
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
40 λεπτά πριν, Πανος999 είπε

Με το απλο ετσι κ αλλιως στα 1080p κ 60hz παιζεις..Δεν χανεις ποιοτητα.. 

Χάνεις το HDR

Δημοσ.
1 ώρα πριν, DiAvOl είπε

Χάνεις το HDR

Προσωπικα, επειδη εχω 2 τηλεορασεις(μια με hdr κ μια χωρις) κ παιζω κ στις 2, δεν βλεπω να χανω κατι τρελο χωρις hdr.. 

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Μιας και σύντομα θα μπω, με το καλό, κι εγώ στο κλαμπ των ps4δων και έχω μια hd ready Samsung μπορεί και 10ετίας plus 😁, νιώθω ότι φτάνει το πλήρωμα για αγορά και τηλεόρασης. Δεν έχω τίποτα τρελές αξιώσεις, μη θαρρείτε. Σε αυτό βοηθάει και η σχετική οικονομική στενότητα. Δόξα τω Θεώ δηλαδή! Τώρα το ερώτημα είναι να κινηθώ σε 32 ή 40 ιντσες; Για το υπνοδωμάτιο προορίζεται. Γύρω στα 2 μέτρα απόσταση θα είμαι. Smart δεν καίγομαι κιόλας να είναι, μην πω κιολας πως μου είναι παντελώς αδιάφορο. Κάτι οικονομικό και σχετικά αξιοπρεπές σε απόδοση θα ήθελα. Την πιο vfm πρόταση, ει δυνατόν. Περιμένω προτάσεις. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Βάσει χώρου, το πολύ πολύ να χωράει 43αρα. Μήπως έχει κανείς άποψη για αυτήν; https://www.public.gr/product/tileorasi-hitachi-43-4k-ultra-hd-smart-tv-43hk6000/prod9273065pp/?sn_ref=s&sn_cat=cat2810338pp&sn_id=prod9273065pp

Ασχέτως, βέβαια, που το απλό ps4 δεν μπορεί να αξιοποιήσει στο έπακρο το ότι είναι ultra hd. Γενικότερα σαν τηλεόραση κρίνοντάς την, μιας και η τιμή της είναι αρκετά καλή. 

Επεξ/σία από rockmas
Δημοσ.

γεια σου.

τι εννοεις να δεις αποτελεσματα? η tv ειναι 4κ εχει hdr10 super υπερκαλυπτει της αναγκες του ps4pro

• Moderators
Δημοσ.
54 minutes ago, Giwrgos Dhmhtrakoydhs said:

παιδια εχω το ps4 pro και βρηκα αυτην την tv https://www.skroutz.gr/s/13848939/F-U-FL2D4305UH.html#specs ειναι καλος συνδιασμος θα εχω αποτελεσμα?

Εμένα πάντως αν μου έκαναν δώρο αυτή την τηλεόραση θα το αρνιόμουν ευγενικά, όχι να πληρώσω κιόλας για να την πάρω.

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, Malthador είπε

Εμένα πάντως αν μου έκαναν δώρο αυτή την τηλεόραση θα το αρνιόμουν ευγενικά, όχι να πληρώσω κιόλας για να την πάρω.

ε ενταξει και εγβ το σκευτικα γτ ειναι f and u αλλα οτι πληρωνεις παιρνεις και για τα χαρακτηριστικα της κ αυτα που δινει στα "χαρτια " ειναι καλη τιμη.. 

10 λεπτά πριν, Giwrgos Dhmhtrakoydhs είπε

λεω μηπως εχω κανενα θεματακι δεν ξερω απο τεχνολογια καλα φιλε με το απλο ps4 slim? και την τv που σου εδειξα θα παιζουν παιχνιδια 4κ?

γιατι φιλε μ? δεν ειναι καλη?

το ps4 σλιμ δε παιζει 4κ to pro εχεις η το slim ?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...