pc_admin Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2014 Εχω στησει 2 συστηματα (κατα παραγγελια ) κουτι coolermaster kkn1 mboard asus sabertooth 990fx r2 cpu νομιζω FX-8350 (δεν τα εχω τωρα εδω για να πω σιγουρα) ram kingston blue 1600mhz 2x4gb hd 500gb sata 3 2 vga asus x280 crossfire τροφοδοτικο cooremaster 850watt και τα 2 συστηματα πατωντας το power ξεκινουν αλλα δειχνουν εικονα οποτε θελουν. (ξερω πρεπει να εισαι χακερ για να βαλεις μπρος ενα asus ) εχω κανει τραμπα μνημες -καρτες γραφικων κτλ δοκιμασα και με μονη καρτα τπτ bios εχουν τελευταιο
Xristaras12 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2014 αποστατες μεταξυ κουτιου και μητρικης εχουν μπει;
Xristaras12 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2014 αν σου ειναι ευκολο,στησε το ενα συστημα εξω απο το κουτι και δες αν ανοιγει. Επισης αν μπορεις,δανεισου και καμια μνημη που να ξερεις οτι παιζει στανταρ. Αν δεν ανοιξει ουτε με τα παραπανω,υπαρχει καποιος αλλος επεξεργαστης(απο φιλο πχ κανενας 955/965)να δοκιμασεις; Κανονικα το συστημα χωρις ραμ επανω θα επρεπε να σφυραει!
Tenshi Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2014 Εν το μεταξύ, η Sabertooth έχει ενα κάρο self check leds.Είναι αναμμένο τίποτα όταν αντιμετωπίζεις το πρόβλημα;
pc_admin Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2014 το vga led αναβει κοκκινο Αλλα οπως ειπα δοκιμασα και σιγουρη καρτα γραφικων και κανει το ιδιο Να ειναι κατι χαλασμενο λιγο δυσκολο γιατι οπως ειπα εχω 2 ομοια configuration που κανουν ακριβως το ιδιο πραγμα Δυσκολο αλλα οχι και απιθανο βεβαια Μηπως αν ξεκολησω το ταμπελακι που λεει asus στις μητρικες και να βαλω ενα που να λεει κατι αλλο πχ gigabyte μηπως φτιαξουν?
maik42 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2014 φανταζομαι τροφοδοσια απο το τροφοδοτικο στην καρτα εδωσες. ετσι;
trek Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2014 το vga led απ'οτι ξέρω, ανάβει κόκκινο για λίγο (μέχρι να τσεκάρει την κάρτα) και μετά σβήνει. Σε εσένα τι κάνει ακριβώς? Πάντως να έπεσες πάνω σε 2 ελλατωματικά κομμάτια (και ειδικά όσον αφορά τις κάρτες, σε 4 ελλατωματικές), το βλέπω κάπως δύσκολο, οπότε για ξαναπιάσε απο την αρχή την συνδεσμολογία. Και με την πρώτη ευκαιρία που θα αξιώσει να ανοίξει ο υπολογιστής, μπες στο bios και βάλε τα fail-safe settings (η τέλος πάντων, όπως τα ονομάζει το bios της sabertooth)
pc_admin Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2014 Στηνω συνεχεια pc οποτε τα βασικα τα εχω κανει Απλως τα asus εχουν ιδιαιτεροτητες πολλες φορες και γιαυτο στην αρχη ειπα πρεπει να εισαι χακερ για να τα ξεκινησεις ναι και στην καρτα ενα 8πινο και ενα 6πινο και στην μητρικη το 24πινο και 8πινο Μενει κοκκινο συνεχεια το vga αν δεν κανω λαθος
maik42 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2014 ουτε χακερ πρεπει να εισαι, ουτε οι asus εχουν ιδιαιτεροτητες. συνηθως τα προβληματα τα "δημiουργουμε" μονοι μας. δοκιμασε τις καρτες σε αλλο slot. μηπως δεν πατησε καλα ο επεξεργαστης ή η ψυκτρα και αναβει το led σφαλματος της cpu; κανε και ενα reset στις ram απο το κουμπακι της μητρικης (επανω δεξια, διπλα στις ram ειναι) μπας και.....
Hyphen Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2014 Στηνω συνεχεια pc οποτε τα βασικα τα εχω κανει Απλως τα asus εχουν ιδιαιτεροτητες πολλες φορες και γιαυτο στην αρχη ειπα πρεπει να εισαι χακερ για να τα ξεκινησεις ναι και στην καρτα ενα 8πινο και ενα 6πινο και στην μητρικη το 24πινο και 8πινο Μενει κοκκινο συνεχεια το vga αν δεν κανω λαθος Δοκιμασε να αλλαξεις καλωδια τροφοδοσιας στην καρτα υπαρχει περιπτωση να μην δουλευει καποιο.
Tenshi Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2014 Και το "κούμπωμα" της κάρτας γραφικών στην pci-e μπορεί να είναι ένα θέμα,επειδή βλέπω οτι τα δύο προβληματικά συστήματα έχουν το ίδιο κουτί. Φιλικό μου πρόσωπο είχε παρόμοιο πρόβλημα και εν τέλη αποδείχτηκε οτι είχε βιδώσει τέρμα την βίδα που κρατάει την κάρτα γραφικών.Λόγω σχεδιασμού του κουτιού (μήν νομίζετε οτι συναρμογή τους είναι απόλυτα ακριβής) ,το πίσω μέρος της vga είχε σηκωθεί απειροελάχιστα και δέν έκανε καλή επαφή
pc_admin Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2014 τελικα εστειλα την μητρικη για service μαζι με την cpu για να τα ελεξουν μαζι Αναβε συνεχεια το vga κοκκινο ενω δοκιμασα και αλλη καρτα και εκανε το ιδιο
pc_admin Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2014 Οσο και να προσπαθησει κανεις δεν θα καταφερει να βρει τι εφταιγε τελικα ... Ηταν προβλημα της οθονης !! (viewsonic crt 19") Το ανακαλυψα σημερα που συνδεσα ενα αλλο καινουριο pc και δεν εδειχνε εικονα Τοτε πηγε το μυαλο μου στην οθονη και το συνδεσα σε tft dell και εδειχνε κανονικα Υποψιν οτι pc με παλιοτερα mboard δεν εχει ποτε κανενα προβλημα !!!
Xristaras12 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2014 γουατ δε φακ μηπως εβγαινε out of range η crt και γι αυτο δεν εδειχνε αν και μου φαινεται περιεργο. Με τα πραγματα που εστειλες στο service τι εγινε;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα