Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα. Εχω ενα υπολογιστη αλλα τωρα τελευταια τρωει κατι κολληματα. Δοκιμασα φορματ αλλα τπτ. Ο υπολογιστησ ειναι i5 3.2 me 8 gb ram. Πιστευω οτι φταιει ο σκληρος ssd δισκοσ μου. Αν αλλαξω σε hhd θα δω διαφορα; Ο τωρινοσ μου ειναι seagete 7200.

Δημοσ.

Δώσε λιγα στοιχεία για τον υπολογιστή σου , ο ssd ειναι παλιός και αν ναι ποιος ?

Κατέβασε το hdsentinel και δες την υγεία του δίσκου σου

Δημοσ.

SSD Seagate 7200 νομιζω οτι δεν υπαρχει...με τετοια "περιγραφη" φανταζομαι οτι αναφερεσαι σε SSHD (Hybrid) με 4-8Gb ως cache...

Οποτε ας ξεκινησουμε παλι απο την αρχη και να αναφερεις σωστα τον δισκο που εχεις...

Μετα κατεβασε το Hard disk sentinel ωστε να δουμε υγεια (health) και επιδοση (performance) και να εχουμε μια "εικονα" για την κατασταση του δισκου...

Τελος σε ΚΑΜΙΑ περιπτωση οι επιδοσεις ενος HDD (ακομα και των 7200rpm ή και 10000rpm) δεν μπορουν να συγκριθουν με αυτες ενος SSD...στην συγκριση HHD-SSHD παλι χανουν οι HHD οχι ομως με την προηγουμενη χαοτικη διαφορα...

Δημοσ.

SSD Seagate 7200 νομιζω οτι δεν υπαρχει...με τετοια "περιγραφη" φανταζομαι οτι αναφερεσαι σε SSHD (Hybrid) με 4-8Gb ως cache...

Οποτε ας ξεκινησουμε παλι απο την αρχη και να αναφερεις σωστα τον δισκο που εχεις...

Μετα κατεβασε το Hard disk sentinel ωστε να δουμε υγεια (health) και επιδοση (performance) και να εχουμε μια "εικονα" για την κατασταση του δισκου...

Τελος σε ΚΑΜΙΑ περιπτωση οι επιδοσεις ενος HDD (ακομα και των 7200rpm ή και 10000rpm) δεν μπορουν να συγκριθουν με αυτες ενος SSD...στην συγκριση HHD-SSHD παλι χανουν οι HHD οχι ομως με την προηγουμενη χαοτικη διαφορα...

ο σκληρος μου δισκο ειναι Link.png Site: eshop   και το αποτελεσμα απο το τεστ ειναι...δλδ ο ssd ειναι καλυτερος απο εναν hdd?

post-266661-0-99052100-1392068661_thumb.jpg

Δημοσ.

ο σκληρος μου δισκο ειναι Link.png Site: eshop   και το αποτελεσμα απο το τεστ ειναι...δλδ ο ssd ειναι καλυτερος απο εναν hdd?

Για να καταλαβεις για τι μιλαμε παιζει σε ταχυτητες 10 φορες πιο γρηγορα απο εναν hdd.Ειναι τεραστιες οι διαφορες.

Δημοσ.

Πρώτον ο δίσκος που δείχνεις παραπάνω δεν εχει κανενα πρόβλημα αλλου υπάρχει το θέμα , τωρα οσο αφορά τον ssd ναι ειναι πολυ καλύτερος απο τον κλασσικό μηχανικό.

Περιέγραψε λιγο το πρόβλημα σου , τι ειδος κολλήματα τρως και ποτε , επισης κανε ενα scan για trojans κτλπ με malwarebytes και supeantispyware.

Drivers φαντάζομαι εχεις περάσει απο το site του κατασκευαστή και δωσε και μερικά στοιχεία για το σύστημα σου γενικά

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...