dmsdms Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2014 παιδιά τ λογία περιττό τι σεταρα λίγο κ το μόνο π λέω είναι τηλέφωνο 1 2 ώρες όλη ήμερα κ το wifi όλη μέρα ανοιχτό σήμερα από το πρωί κ έχω 74% μπαταριά ακόμα εντάξει απίστευτο με xperia z1
kosmasgr Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2014 Γενικά οι εφαρμογές μπαταρίας δεν κάνουν απολύτως τίποτα. Τώρα όσον αφορά τις ειδοποιήσεις είναι άλλο θέμα. Δείτε και τα Permissions όμως πριν βάλετε κάτι που δίνει πρόσβαση σε όλα τα στοιχεία του κινητού σας.
silmarien Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2014 Γενικά οι εφαρμογές μπαταρίας δεν κάνουν απολύτως τίποτα. Τώρα όσον αφορά τις ειδοποιήσεις είναι άλλο θέμα. Δείτε και τα Permissions όμως πριν βάλετε κάτι που δίνει πρόσβαση σε όλα τα στοιχεία του κινητού σας. Δεν ισχύει. Τουλάχιστον για μένα. Είδα διαφορά με την χρήση του Battery Guru. Με το S4 always wifi & 3g μπορώ να βγάλω 2 μέρες ενώ πριν όχι. Σταμάτησε να κάνει sync όλες τις μπαρούφες της Samsung.
ikar6 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2014 Σημειωτέον για όσους λένε ότι δεν κάνει τίποτα, ότι προϋποθέτει παρακολούθηση των "συνηθειών σας" για δύο ημέρες πριν αρχίσει να λειτουργεί και να κάνει save μπαταρίας (και συνεχίζει να "μαθαίνει" και στην πορεία). Προσωπικά δεν έχω ακόμα άποψη γιατί το εγκατέστησα χθες και ακόμα είναι στη "μάθηση"
21century Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2014 Το guru μονο θα πάρουμε γιατί ολα έχουν κατω απο την 4.2.
MavroManitari Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2014 Ποιός ήρθε; Η Snapdragon να αλλάξει τα δεδομένα...βλέπω την iOS να πτωχεύει και μαζί τις να κλείνει και η Windows...
Plug Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2014 δλδ ποια η διαφορά του μπατερι τετοιου,με το greenify; αυτο το γκλανς,δε μπαινει σε κινητα διχως σναπ-ντραγκον;
leopayne Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2014 εγω το εβγαλα στο g2 μου αναβε το wi fi μονο του και αφου το εβγαλα εχτες σημερα μου ξανααναβε το wi fi,π@π@ριες ειναι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα