Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά.... μεγάλο πρόβλημα μετ'α απο μεγάλη βλακία που έκανα! Flashara νεo bios στην HD5850 sapphire Xtreme και τώρα δεν ανοιγει καθόλου ο pc με οθόνη ούτε κανει κανενα μπιπ οτι ειναι ολα οκ! λογικά θέλει ρεφλασ το παλιο της αλλα πως να το κανω χωρίς οθόνη????? Καποιο κατάστημα που να χρεώνει φθηνα???

Δημοσ.

Καλησπερα!Με μια αλλη καρτα το κανεις!Βαζεις την αλλη καρτα συνδεεις και την οθονη σου και απο κει και περα ακολουθεις τα ιδια βηματα που εκανες να κανεις flash απλα αλλαζεις το νουμερο στο οποιο αναφερεται στη θεση που βρισκεται η καρτα στο pci!

Δημοσ.

Καλησπερα!Με μια αλλη καρτα το κανεις!Βαζεις την αλλη καρτα συνδεεις και την οθονη σου και απο κει και περα ακολουθεις τα ιδια βηματα που εκανες να κανεις flash απλα αλλαζεις το νουμερο στο οποιο αναφερεται στη θεση που βρισκεται η καρτα στο pci!

Γεία σου φίλε, υπάρχει ενα πρόβλημα δεν έχω 2 slots για pci express!!! μονο 1 εχω....

Δημοσ.

PCI απλή έχει η μητρική σου αν ναι μπορεις να κανεις την δολυειά σου και μια καμια αρχαία pci καρτα γραφικών!

Έχει 3 PCI αλλα δεν εχω κάρτα τετοια :P θα την δωσω σε εναν φιλο μου να το παλεψει λίγο το θέμα... ελπίζω να τα καταφέρει!

Δημοσ.

Έχει 3 PCI αλλα δεν εχω κάρτα τετοια :P θα την δωσω σε εναν φιλο μου να το παλεψει λίγο το θέμα... ελπίζω να τα καταφέρει!

Απο που εισαι?

Δημοσ.

Είπα μπας και ήσουν Σαλόνικα να περνούσες να σου έδινα μια.

χαχαχα δυστιχώς οχι αν και σας παω εσας του Σαλονικιους! Σε ευχαριστώ πάντος για το ενδιαφέρον σου :) Ελπίζω τελικά να την φτιάξει ο φίλος μου που θα την αναλάβει, ξέρει απο pc αρα κατι θα καταφέρει πιστεύω!!!!

Δημοσ.

Κανείς Πατρινός που προσφέρετε για real time βοήθεια να τον σαπήσουμε στα like; ΄Οχι για να δείτε τι ομάδα έχουμε εδώ!!!

• Like 1
Δημοσ.

egw eimai apo patra kai tha tou thn ftiaxw tou paidioy eimaste filoi kai tha ton vohthisw dn einai tpt apla pros gnwsh kai symorfwsh kai kalo einai na mn kaneis peiramatismous kai na mn peirazei thn karta grafikwn tou gt mporei kai na thn xasei kamia mera :P dn einai paixnidi aytes oi anabathmisei... :P

• Like 4
Δημοσ.

egw eimai apo patra kai tha tou thn ftiaxw tou paidioy eimaste filoi kai tha ton vohthisw dn einai tpt apla pros gnwsh kai symorfwsh kai kalo einai na mn kaneis peiramatismous kai na mn peirazei thn karta grafikwn tou gt mporei kai na thn xasei kamia mera :P dn einai paixnidi aytes oi anabathmisei... :P

αμα καταφερεις να την φτιαξεις δεν ξανακανω τιποτα τετοιο :P παντως σε ευχαριστω!!!

• Like 1
Δημοσ.

Αν δεν βγάλεις άκρη στείλε μ μνμ.Δεν είμαι Πάτρα,Αλλά έχω ακόμα φίλους που σπουδάζαμε εκεί  κ έχω γνωστό που το κατέχει.

• Like 1
Δημοσ.

Αν δεν βγάλεις άκρη στείλε μ μνμ.Δεν είμαι Πάτρα,Αλλά έχω ακόμα φίλους που σπουδάζαμε εκεί  κ έχω γνωστό που το κατέχει.

εγινε φίλε μου σε ευχαριστώ και εσένα!!!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...