Προς το περιεχόμενο

Sony Sirius. Υποστήριξη video 4K και widescreen mode στα 15.5 Megapixels

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παίδες με το Z1 είμαι πολύ ευχαριστημένος. Προερχόμενος από iphone 4. Κάνει προσπάθεια η Sony.

Άντε να πέσουν κι άλλο τα Ζ & Ζ1!

441€ αρχίζει το Ζ1 στο skroutz. Πόσο να πέσει κι άλλο; Όταν βγήκε είχε 650-700€.

Δημοσ.

Παίδες με το Z1 είμαι πολύ ευχαριστημένος. Προερχόμενος από iphone 4. Κάνει προσπάθεια η Sony.

441€ αρχίζει το Ζ1 στο skroutz. Πόσο να πέσει κι άλλο; Όταν βγήκε είχε 650-700€.

Προσοχή στα καταστήματα στο Internet... εγώ πήρα Xperia P από το B**** P****e και έχω δει κάτι περίεργα

- Δείχνει λάθος την κατάσταση της μπαταρίας, μπορεί να έχω πραγματικά 10-15% και να μου λέει 25-30%.

- Πολύ παλιά μου είχε κολλήσει 2-3 φορές σε διάστημα 2 μηνών όταν έπαιρνα τηλέφωνο (hard restart)

Δημοσ.

Σε κουτί κανονικά όλα; Έκανες register τον σειριακό αριθμό στο official site της Sony; 

Βασικά πώς έχεις διαπιστώσει ότι όταν δείχνει 25-30% δεν έχει τόσο και έχει 10-15%;

Δημοσ.
Προσοχή στα καταστήματα στο Internet... εγώ πήρα Xperia P από το B**** P****e και έχω δει κάτι περίεργα

- Δείχνει λάθος την κατάσταση της μπαταρίας, μπορεί να έχω πραγματικά 10-15% και να μου λέει 25-30%.

- Πολύ παλιά μου είχε κολλήσει 2-3 φορές σε διάστημα 2 μηνών όταν έπαιρνα τηλέφωνο (hard restart)

Επειδη κατάλαβα σε ποιο καταστημα αναφερεσαι και επειδη ξερω τα παιδια μεσω ενος κολλητού μου φιλου και εχω αγοράσει 2 Note 2 απο εκει σου προτείνω αν θεωρείς οτι εχει κάποιο προβλημα να τους το αναφέρεις ή φυσικα να πας κατευθείαν στο σερβις της Sony.

Παντως το να σου κολλήσει ή η μπαταρία να εχει καποια αποκλιση ειναι κυρίως θεμα software αλλα δεν χανεις κατι να το τσεκάρεις ετσι κι αλλιως.

Δημοσ.

Η σονυ ξεπεταει ναυαρχιδες μια καθε μηνα. Μπραβο σονυ. Ετσι να πεφτουν οι τιμες στις προηγουμενες. Φτιαξε και λιγο τα περιθωρια ομως μην ειναι 5 ιντσες η οθονη και 10 ιντσες το κινητο...

Δημοσ.

Θα πεσει κι αλλο. Ετσι γινεται παντα και ειναι λογικο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...