Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα με έγχρωμη εκτύπωση


chad21

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Όποιος μπορεί να πει μια γνώμη θα του είμαι ευγνώμων! 

Εχω έναν εκτυπωτή hp 845c δεκαετίας. Το έγχρωμο μελάνι του είχε μείνει καιρό αχρησιμοποίητο με αποτέλεσμα να βουλώσει κι έτσι το πέταξα. Ο εκτυπωτής είχε πάνω μόνο το μαύρο και τύπωνε.

 

Μετά από καιρό είπα να αγοράσω έγχρωμο. Βρήκα τελικά (αν και δυσκολεύτηκα γιατί είναι παλιός). Δεν ξέρω αν είναι το αυθεντικό ή όχι. Τελοσπάντων εκτυπώνω μερικές σειρές έγχρωμα στο word εκτυπώνει καλά. Ξεκινάω ένα αρχείο Pdf. Η πρώτη σελίδα μπορώ να πω καλά. Όσο περνούσαν οι σελίδες εκτύπωνε ξεθωριασμένα το γκρι και όχι πολύ καθαρά. Τα υπόλοιπα χρώματα κάπως καλύτερα.

 

Το πήγα εκεί που το πήρα μήπως άδειασε αλλά μου είπε ότι έχει ξεραθέι (πώς γίνεται αυτό??? ολοκαίνουργιο μελάνι!!). Το καθάρισε μου είπε να το κάνω κ εγώ καθαρισμό από το πρόγραμμα του εκτυπωτή. Αλλά τίποτα. Εκτύπωσα δοκιμαστική σελίδα με χρώματα μαύρο, κίτρινο, κόκκινο, μπλε και διάφορες ανοιχτές αποχρώσεις τους. Το κίτρινο το τυπώνει καλά και σε όλες τις αποχρώσεις. Το μαύρο και κόκκινο καλά μόνο στα σκούρα και έχει θέμα με τις αποχρώσεις(γκρι και ανοιχτά κόκκινα) και το μπλε όχι καλά γενικά. Ρύθμισα την ποιότητα σε βέλτιστη και τυπώνει αισθητά καλύτερα! Μόνο πρόβλημα έχει στο ανοιχτό γκρι και ανοιχτό γαλάζιο (το κίτρινο το τυπώνει τέλεια σε όλες τις αποχρώσεις).

 

Μήπως έχει χαλάσει ο εκτυπωτής; Μήπως δεν είναι αυθεντικό το μελάνι που αγόρασα και τα τυπώνει έτσι;;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Μην την ψαχνεις.Ο συγκεκριμενος εχει μελανοκεφαλες και ενδεχεται να ητανε χρονια σε καποιο ραφι.Η μελανοκεφαλη ληγει και ας μην εχει αποσφραγιστει.

Ο εκτυπωτης δεν μου φαινεται να εχει προβλημα,καθοτι σκυλι,απλα η κεφαλη βουλωσε και δημιουργει προβλημα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

κάτι τέτοιο πρέπει να συμβαίνει. Δεν πετάει πολύ μελάνι, γι' αυτό μου είπε και ο άλλος ότι ξεράθηκε. Είδα την κεφαλή του μαύρου και είναι μέσα στην μουτζούρα συγκριτικά με τον τρίχρωμο. Το κουτί έχει ημερομηνία λήξης τώρα που το λες. 27-3-14. Τέλοσπάντων θα το πάω πίσω εφόσον έχει εγγύση να δούμε τι θα γίνει.

Ευχαριστώ πολύ!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Εντάξει το πήγα πίσω και μου έδωσε ένα άλλο διαφορετικού κωδικού. Εκτυπώνει καλύτερα. Η κανονική ποιότητα έχει ακόμη κάποια θεματάκια αλλά η βέλτιστη τυπώνει τέλεια, οπότε χρειάζεται έτσι θα τυπώνω. Ευχαριστώ!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...