Chrisfiremac Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2014 Καλησπέρα σε όλους, Θα ήθελα τις απόψεις σας για το να πάρω ενα iphone απο την Αμερική. Ευτυχώς έχω συγκενείς εκει οι οποίοι ερχονται συχνά εδω οπότε γλιτώνω ολα τα χρήματα της μεταφοράς . Θα ήθελα να ρωτήσω το ποιο πρεπει να πάρω για να έχω 4g τι πρεπει να έχει? Πως θα βάλω ελληνική sim. Και γενικά τι παίζει με όλα αυτα τα unlock γιατι δεν έχω καταλάβειι!!!!
matman Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2014 Για ποιο μοντέλο ενδιαφέρεσαι; Να φανταστώ 5s? Sent from my iPad using Insomnia
Chrisfiremac Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2014 Ναι χαχα για αυτό!!! Με τα παραπάνω τι λέτε? ?
Iphone.expertGr Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2014 Καλησπέρα σε όλους, Θα ήθελα τις απόψεις σας για το να πάρω ενα iphone απο την Αμερική. Ευτυχώς έχω συγκενείς εκει οι οποίοι ερχονται συχνά εδω οπότε γλιτώνω ολα τα χρήματα της μεταφοράς . Θα ήθελα να ρωτήσω το ποιο πρεπει να πάρω για να έχω 4g τι πρεπει να έχει? Πως θα βάλω ελληνική sim. Και γενικά τι παίζει με όλα αυτα τα unlock γιατι δεν έχω καταλάβειι!!!! Θα πρεπει να σου αγορασουν απο apple store official unlock και να ειναι μοντελο A1533.
ramarg Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2014 Ναι χαχα για αυτό!!! Με τα παραπάνω τι λέτε? ? Απο επισημο apple store θα ζητησεις oficial unlocked. Moντελο A1457 ή Α1533. Και τα 2 υποστηριζουν συχνοτητες 1,3,5, αρα το 4G δουλευει κανονικότατα και ελλάδα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα