Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα σε όλους,

Έχω το Bluetooth Handsfree MH100. Πριν κάτι μήνες, μία μέρα εκεί που δούλευε, έσβησε! Προσπάθησα να το ξανανοίξω αλλά μάταια. Μόλις γύρισα σπίτι το έβαλα να φορτίσει, έδειχνε πως φορτίζει και μάλιστα όταν πατούσα το κουμπί για να ανοίξει την ώρα που φόρτιζε, έδειχνε πως άνοιγε. Μόλις το έβγαζα όμως από το φορτιστή(αφού έδειχνε ότι φόρτισε πλήρως) νέκρωνε και πάλι. Έτσι και το παράτησα.

Σήμερα που το δοκίμασα και πάλι, έκανε ακριβώς τα ίδια. Όμως αυτή τη φορά το άνοιξα(το ξεβίδωσα) με την υποψία ότι φταίει η μπαταρία του. Το έβαλα να φορτίσει και έκανε ακριβώς τα ίδια. Μάλιστα το έβαλα να φορτίσει και χωρίς την μπαταρία του και συμπεριφερόταν ακριβώς το ίδιο. 

Αυτό που κατάλαβα(έτσι νομίζω δηλαδή) είναι πως δεν αναγνωρίζει τη μπαταρία. Αυτό συμβαίνει είτε επειδή η μπαταρία τα έφτυσε, είτε φταίει κάτι από τη συσκευή. Μακάρι να συμβαίνει το πρώτο!

Την μπαταρία την έβγαλα, καθάρισα τους πόλους της και την δοκίμασα με ένα συρματάκι να δω αν ζεσταίνεται, πράγμα το οποίο και έγινε.

Το θέμα είναι πως μπορώ να καταλάβω αν φταίει η μπαταρία;;;; Μπορώ να την πάω κάπου και να μου πουν αν δουλεύει σωστά ή θα πρέπει να αγοράσω καινούργια και να το δοκιμάσω;;

Όποιος γνωρίζει ας απαντήσει!!

Υ.Γ. Η αγορά του έγινε τον Απρίλιο του 2010 και προφανώς η εγγύηση του έχει λήξει.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τις απαντήσεις! 

Επεξ/σία από raf_thess

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...