Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εμενα ρωτας αν ξερω αναγνωση?

Με ειδες να αναφερω πουθενα οτι ειπες να παρει ντε και καλα Android?

Επειδη ανεφερες πιο πριν "στον γιουτσο μου λελουδια τα WP κτλ" γι'αυτο το ειπα..

οτι δεν υπαρχει ΜΟΝΟ η γνωμη σου εδω, υπαρχει και των αλλωνων που εχουν να πουν κατι και για τα αλλα λειτουργικα..

Ανακριβες post? Το οτι σχολιασε το Android σαν λειτουργικο?

Κατι που εκανα και εγω?

Γιατι πρεπει δηλαδη να εγραψες εσυ κατι που ισχυει και οσα ειπωνονται για τα αλλα λειτουργικα να μην ισχυουν για πες μου?

Περα απο τα 2 συγκεκριμενα παραδειγματα κινητων υπαρχει κατι αλλο, που να γονατιζει τις "γκρινιες" περι lag στις android συσκευες?

Οχι δεν εκανα προταση κινητου, γιατι δεν με ενδιεφερε να κανω προταση κινητου..

Σχολιασα τα σχολια περι lagless λειτουργικου Android που αναφερθηκαν.. εφοσον ειναι στην αναζητηση ο TS πρεπει να τα χει ολα υπ'όψην οχι μονο για το παρον αλλα και για το μελλον.

Εσυ παπαγαλιζεις απο πριν για Nexus 5 και για G2, λες και σου ειπα τιποτα για αυτα τα 2 κινητα..

Ειπα γ*μω την ξεροκεφαλια του Ελληνα, οτι το Android σαν λειτουργικο με την παροδο του χρονου εχει θεματα, κατι που δεν μπορεις να αποδειξεις οτι δεν θα γινει και με τα precious κινητα που ανεφερες..

Τι στον πεοντα δε καταλαβαινεις εξηγησε μου..

Δημοσ.

Λοιπόν, τελευταίο post γιατί κούρασες και δε βλέπω να καταλαβαίνεις

1 Ο TS άνοιξε θέμα και ζήτησε να του προτείνουμε κινητά μέχρι 400€

2 Προτείνω 2 κινητά android μες στο όριο των χρημάτων του, 400€

3 Έρχεται η Μαργαρίτα μετά από εμένα και γράφει ότι όλα σχεδόν τα android μέχρι 400€ κολλάνε, αυτό είναι ανακριβές σε περίπτωση που δεν το αντιλήφθηκες. Δε σχολίασε το λειτουργικό γενικά(που ναι στις low end συσκευές έχει θέμα το android), σχολίασε συσκευές μέχρι 400€.Το G2 δεν κολλάει, το Nexus 5 δεν κολλάει και υπάρχουν και άλλα....άρα δεν ισχύει αυτό που έγραψε

4 Της απαντάω ότι τα συγκεκριμένα κινητά που πρότεινα δεν κολλάνε, συμφωνεί. Δεν κάτσαμε να μαλώνουμε πιο λειτουργικό είναι καλύτερο από το άλλο, δεν είναι αυτό το θέμα

5 Έρχεσαι εσύ και μετά από όλα αυτά κάνεις το εξής σχόλιο

Ξαναπες το αυτο σε 5-6 μηνες..

Και οταν θα μου κολλησει το 1020 μου, το 2016 θα ρθω εδω να σ πω τις εμπειριες μου..

Καλα χρυσα τα Android αλλα δεν εχω κανεναν μεχρι στιγμης κατοχο ενος flagship που να μην laggarei στους 8-9 μηνες το precious android του.

που εκτός από ανακριβές(laggάρει π.χ. το nexus 4?-Όχι. Το δικό μου precious android γιατί δε λάγκαρε μετά από 9 μήνες, ήταν μαγικό?) είναι και flameαδόρικο μέχρι αηδίας

Εσύ λοιπόν, που παραδέχτηκες ότι δεν σε ενδιέφερε να προτείνεις κάποιο κινητό, χωρίς να έχεις πιάσει στα χέρια σου καμία από τις 2 συσκευές της συζήτησης προεξοφλείς ότι θα κολλάνε σε 5-6 μήνες και ξεκινάς μια σταυροφορία υπέρ των wp και κατά του android και εκτροχιάζεις όλο το θέμα

Κοίτα τη συζήτηση πριν και μετά που μπήκες

Και με αποκαλέις και funboy, lol, που είναι ο fanboyσμός? Τί από όσα έγραψα δεν είναι αλήθεια

Εσύ είσαι αυτός που λέει πράγματα που δεν ισχύουν

Αυτά από μένα και τέλος, δεν το συνεχίζω άλλο

TS G2 και Nexus 5 οι καλύτερες επιλογές σου

Θα σου μείνουν και ρέστα 40-50€ για θήκες κ.λπ

Δημοσ.

Επειδη ειμαι μεταξυ υπνου και ξυπνιου δεν εχω να πω κατι αλλο.. δεν οφελει και κανεναν μας αλλωστε αυτη η αντιπαραθεση..

Ανεβηκαν οι τονοι χωρις λογο.. φταιω εγω, φταις εσυ, φταιει το φεγγαρι, δεν ξερω..

@ TS

Για να μην βγω και εντελως off λοιπον

Αν σε ενδιαφερει να "ψαχουλευεις" το κινητο, και να κανεις πειραγματα και παραμετροποιησεις στο κινητο σου τοτε πας σε android..

Nexus 5 η πιο σωστη και ομορφη επιλογη.. Moto G δεν θα προτεινα γιατι δεν μ αρεσει εμφανισιακα..

Αν εισαι πιο casual και δεν εχεις θεμα με το interface των WP πας εδω..

http://www.skroutz.gr/s/3554078/Nokia-Lumia-925-32GB.html

Και οπως ειπε καποιος παλιοτερα πολυ σωστα..

Τα Android κανουν 10 πραγματα καλα.

Τα Windows Phone κανουν τα 7-8 απ'τα 10.. αλλα τα κανουν αριστα.

Και αν ολα πανε καλα, και συνεχιζει να δειχνει αυτο το ενδιαφερον η MS και μετα την πολυ καλη αναβαθμιση των 8.1, που θα μπει στις συσκευες γυρω στα τελη Απριλη.. τοτε θα φτασουν και τα WP να κανουν και αυτα 10 πραγματα και οχι 7-8 απο τα 10 (ευελπιστω να συνεχισουν στο αριστο επιπεδο λειτουργιας ποιοτητα και οχι να πεσουν στο θεμα ποιοτητας).

Αυτα απο μενα. Καλοδουλευτο οτι διαλεξεις και να το χαρεις!

• Like 2
Δημοσ.

να κανω μια ασχετη ερωτηση?. το samsung galaxy s3 16GB που εχω ποσο περιπου να το δωσω? 200?

ειναι σε αριστη κατασταση και η εγγυηση ληγει τον αυγουστο 

Δημοσ.

Φίλε δεν υπάρχει καλύτερη επιλογή από το Nexus 5, 399 στην Wind και με το ευρώ μια τυρόπιτα :)

γιατί να το πάρει από wind?? με την πιο απλή αναζήτηση (skroutz http://www.skroutz.gr/s/4047788/LG-Google-Nexus-5-D821-16GB.html) ξεκινάει από 355€ και του μένουν και για θήκες κλπ

Δημοσ.

το samsung galaxy s3 16GB που εχω ποσο περιπου να το δωσω? 200?

ειναι σε αριστη κατασταση και η εγγυηση ληγει τον αυγουστο 

Λογικη τιμη.Ουτε σκοτωμα αλλα ουτε και στα υψη.

Δημοσ.

γιατι απο οτι διαβαζω το nexus

1)ειναι ισως το πιο smooth απο τα android κινητά 

2) μαρεσει περισοτερο το design 

3) παίρνει πρώτο τις αναβαθμίσεις 

ενταξει σιγουρα το g2 εχει καλυτερη μπαταρια και καμερα,αν και η καμερα δεν με ενδιαφερει γιατι δεν βγαζω φώτο.

τελικα θα προτιμήσω το nexus για τους παραπανω λογους

• Like 2
Δημοσ.

ενταξει σιγουρα το g2 εχει καλυτερη μπαταρια και καμερα,αν και η καμερα δεν με ενδιαφερει γιατι δεν βγαζω φώτο.

Πολυ βολικο επισης στο nexus 5 ειναι η ασυρματη φορτιση.

Παρε ενανα ασυρματο φορτιστη με ~10€ απο ebay/amazon και θα σου λυεσιε τα χερια.

• Like 1
Δημοσ.

1) Όχι ίσως, σίγουρα

Υπάρχουν πολλά αξιόλογα μαγαζιά, δεν υπάρχει λόγος να δώσεις νταβατζιλίκι 40-50€ παραπάνω στη wind

Δημοσ.

γιατί να το πάρει από wind?? με την πιο απλή αναζήτηση (skroutz http://www.skroutz.gr/s/4047788/LG-Google-Nexus-5-D821-16GB.html) ξεκινάει από 355€ και του μένουν και για θήκες κλπ

Γιατί πολύ απλά εξασφαλίζεις τη διετή εγγύηση, χωρίς ναι μεν αλλά. Αξίζει το ρίσκο, όταν η συσκευή βγάζει για πλάκα τη 2ετία; Μπα...

Δημοσ.

Γιατί πολύ απλά εξασφαλίζεις τη διετή εγγύηση, χωρίς ναι μεν αλλά. Αξίζει το ρίσκο, όταν η συσκευή βγάζει για πλάκα τη 2ετία; Μπα...

για αυτο ακριβως το σκεπτικο η wind και η καθε wind βάζει οτι τιμή θελει εδω και χρονια και θα συνεχισει να το κανει....

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...