Chris_85 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2014 Μεχρι ομως να φτασουμε σ αυτο το σημειο, το αντροιντ "εκαψε" πολλους αγοραστες, κατι που δεν εκανε η microsoft. Υπ' αυτη την εννοια ο φιλος δεν εχει και τελειως αδικο να ειναι προιδεασμενος.
zacharias99 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2014 Φίλε μου το n5 και g2 είναι φοβερά κινητά και όντως δε λαγκαρουν. Ειδικά τώρα που το g2 θα πάρει την 4.4, καληνύχτα... Από εκεί και πέρα αν θέλεις να γλιτώσεις κάποια λεφτά μπορείς να πάρεις το κατα πολύ φθηνότερο lumina 925 ή lumiα 1020. Αν σου αρέσουν εμφανισιακα και σου αρέσει και το λογισμικό δε βλέπω κάποιο λόγο για τον οποίο να μην τα προτιμήσεις! Και θεωρώ ότι αυτό με το play store και τις εφαρμογές δεν ισχύει πλέον για τα WP! Μια χαρά έχει σχεδόν όλες τις σοβαρές εφαρμογές... Βέβαια δεν έχει το καθετί που πετάει στο play store ο κάθε hobbistas developer... Από εκεί και πέρα το lag που αναφέρει ο φίλος πιο πάνω όντως υπάρχει στα android! Αλλά υπάρχει για τον εξής λόγο: το android σε αφήνει να παραμετροποιησεις τοςο πολύ που κάποια στιγμή ίσως κανείς κάποια γκάφα/κατάχρηση και να σου Λαγκάρει. Αν όμως έχεις όρεξη και θέλεις να ασχοληθείς με λογισμικό και πείραγμα, τότε τα android παίζουν σε μια κατηγορία για πάρτη τους!
Skr1ll3x Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2014 Γιατί τι θα αλλάξει σε 6 μήνες? Έχεις πιάσει G2, nexus 5 στα χέρια σου ή έτσι το λες? Και τι με νοιάζουν εμένα οι εμπειρίες σου με το τουβλάκι της nokia και τα πλακάκια της microsoft? Που συχνάζεις?Έχω να σου δείξω πολλούς που δε laggάρει το κινητό τους Καλα βγαλε λιγο τις παρωπιδες και ασε τον fanboyσμο.. Ειπαμε να μιλησουμε με γεγονοτα και μου λες για τουβλακια και πλακακια επειδη απλα σου θηξαμε το στρατοπεδο? Το τι θα αλλαξει με την παροδο του χρονου θα το δουμε αργοτερα, οπως φαινεται και σε οσα android περασαν απτα χερια μου, note2, s4, s3, s2, lg optimus l3 κτλ.. Εχεις να μου δειξεις ενα WP που να κολλαει? Ενα! Και αυτα περι "που συχναζεις να σου δειξω".. εχουμε και εδω στην Κρητη κινητα και τα βλεπουμε καθημερινα.. Δεν προσπαθω να θηξω κανενα moto g, κανενα g2 και κανενα nexus, ισα ισα που σε γνωστο μου που ειναι android fan προτεινα nexus 4 και 5.. αλλα σαν λειτουργικο ναι θα συνεχιζω να ειμαι εναντιον γιατι ποτε δεν με ευχαριστησαν οι επανεκκινησεις και τα κολληματα σε πιο καινουργιες εφαρμογες.. οπως επισης και οτι θα πρεπει καθε τοσο να αγοραζω ενα flagship για να χω το κεφαλι μου ησυχο.. Και μιλαω για το ευρυ κοινο που θα αγορασει ενα κινητο για casual χρηση, στανταρ εφαρμογες, φωτογραφιες, κτλ..και οχι για να του βγαλει τα αποθημενα που δεν εβγαλε στο καγκουριασμα του αυτοκινητου του.. Αυτη η "ελευθερια" του android τα καταστρεφει σαν κινητα με την παροδο του χρονου.. αυτο εννοω, αλλα δεν βλεπω να κανουμε συζητηση γιατι εχω να κανω με φανατισμενους.. Chillαρετε λιγο και συζηταμε..
haHa Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2014 Μεχρι ομως να φτασουμε σ αυτο το σημειο, το αντροιντ "εκαψε" πολλους αγοραστες, κατι που δεν εκανε η microsoft. Υπ' αυτη την εννοια ο φιλος δεν εχει και τελειως αδικο να ειναι προιδεασμενος. Πες το αυτο σε αυτους που αγορασαν το 2012(πριν 1 χρονο και κατι) κατι κινητα οπως το lumia 800 και 900 και ειναι με wp 7.8, ανυπαρκτες εφαρμογες, προβληματικο λειτουργικο με κολληματα και καθυστερησεις στα notifications κλπ.
tombraider Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2014 Καλα βγαλε λιγο τις παρωπιδες και ασε τον fanboyσμο.. Ειπαμε να μιλησουμε με γεγονοτα και μου λες για τουβλακια και πλακακια επειδη απλα σου θηξαμε το στρατοπεδο? Το τι θα αλλαξει με την παροδο του χρονου θα το δουμε αργοτερα, οπως φαινεται και σε οσα android περασαν απτα χερια μου, note2, s4, s3, s2, lg optimus l3 κτλ.. Εχεις να μου δειξεις ενα WP που να κολλαει? Ενα! φιλος μου πηρε προσφατα το 620 και ηθελε να το πεταξει στον τοιχο μετα απο 1 μηνα χρησης.. κολλαγε, αβολο, και οι λειτουργιες του μηδενικες σχεδον σε σχεση με τα android!! παρομοιαζεις ενα λειτουργικο πιο απλο και απο το iOS.. μεταξυ iOS και android δεν γινεται συγκριση ποσο μαλλον μεταξυ wp και android..ειναι ανυπαρκτη κυριολεκτικα!!! μπορω να σου αριθμησω παρα πολλους λογους γιατι το android ειναι υπερ αλλα είναι περιττό οποτε δεν το κανω..υπαρχουν απειρα blogs/forums/σελιδες στο ιντερνετ που μπορεις να το ψαξεις και να δεις ποσο αδικο εχεις!!
Skr1ll3x Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2014 Θες να μου πεις οτι android των ~100 ευρω οπως ενα LG optimus e400 θα τον καλυπτε, με ολη αυτη την πληθωρα εφαρμογων και τα καλουδια που αναφερεις.. H κοπελα μου εχει αυτο το LG που ανεφερα παραπανω, που εχει 110-120 (οσο και το 620 δηλαδη), ειναι και αυτο οπως λες και συ για πεταμα στον τοιχο γιατι κολλαει στα παντα, απο εφαρμογες μεχρι games μεχρι browsing.. Και δεν εχει κανει καν πειραγματα στο κινητο.. Και το 620 που το αγορασα για τη μανα προ ημερων την καλυπτει για τις αναγκες τις, οι οποιες ειναι οι πλεον casual, φωτογραφιες κανα viber κανα παιχνιδι κτλ και ολα τα βασικα και δεν κολλαει σε τιποτα μεχρι στιγμης.. Sorry αλλα τελειως ακυρο το παραδειγμα σου. Αν ο φιλος σου με συσκευη των 100-120 ευρω περιμενε οτι θα εχει την ανεση ενος ακριβου android ή iOS ή wp τοτε λαθος τα λογαριασε..
tombraider Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2014 Θες να μου πεις οτι android των ~100 ευρω οπως ενα LG optimus e400 θα τον καλυπτε, με ολη αυτη την πληθωρα εφαρμογων και τα καλουδια που αναφερεις.. H κοπελα μου εχει αυτο το LG που ανεφερα παραπανω, που εχει 110-120 (οσο και το 620 δηλαδη), ειναι και αυτο οπως λες και συ για πεταμα στον τοιχο γιατι κολλαει στα παντα, απο εφαρμογες μεχρι games μεχρι browsing.. Και δεν εχει κανει καν πειραγματα στο κινητο.. Και το 620 που το αγορασα για τη μανα προ ημερων την καλυπτει για τις αναγκες τις, οι οποιες ειναι οι πλεον casual, φωτογραφιες κανα viber κανα παιχνιδι κτλ και ολα τα βασικα και δεν κολλαει σε τιποτα μεχρι στιγμης.. Sorry αλλα τελειως ακυρο το παραδειγμα σου. Αν ο φιλος σου με συσκευη των 100-120 ευρω περιμενε οτι θα εχει την ανεση ενος ακριβου android ή iOS ή wp τοτε λαθος τα υπολογιζε.. παρολαυτα συνεχιζεις μια ασκοπη συγκριση!! οπως το ειπες το εχει μονο για τηλεφωνο με αυτην την λογικη και ενα 3330 μια χαρα ειναι και δεν κολλαει ποτε... επισης δεν θυμαμαι να ανεφερα οτι τα android των 10-120€ δεν κολλανε.. επισης το "πεταμα στον τοιχο" αμα διαβαζες καλυτερα δεν το ειπα εγω αλλα το συγκεκριμενο παλικαρι.. και πάλι αφου το συνεχιζεις καλυτερα να κολλαει με μια πληθωρα επιλογων παρα να κολλαει με μια γκαμα ελαχιστη... αμα επιμενεις παντως δεν το συνεχιζω αλλο
Skr1ll3x Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2014 Windows Phone 7... Με δουλευεις ετσι? Σε 1 μηνα μπαινουν τα 8.1 και μου παραθετεις πινακα με τα specs των 7? Για να μην ρωτησω αν εχεις την παραμικρη ιδεα για μερικα απο τα features των 8 ή τα 8.1 που leakαραν προχθες. Συνεχιζεις τα αποτυχημενα παραδειγματα και εκτιθεσαι αδικως.. Ακομα και το φτηνο 620 κανει ολα αυτα που εχει σημειωμενα ως "X" στον πινακα που εδειξες.. Αλλα φανταζομαι εβαλες οτι βρηκες στο google χωρις καν να το κοιταξεις, ισα ισα για να απαντησεις στα επιχειρηματα που σου εδωσα.. Ηθελα και να ξερα απο την google πληρωνεστε μερικοι εδω μεσα, και φανατιζεστε τοσο? δεν το συνεχιζω αλλο Το ελπιζω..
kataramenos32 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2014 Ρε παιδια γιατι χαλατε ασκοπα το θεμα του παιδιου δηλαδη?Το παλικαρι ειπε εχω 400€ και θελω συσκευη.Προτεινετε του λοιπον ο καθενας αυτο που πιστευει οτι ειναι καλυτερο και για ποιο λογο και αφηστε τον να αποφασισει αυτος αναλογα με τις αναγκες του.Προσωπικες διαφωνιες κτλ μπορειτε να τις ανταλλαξετε στα pm χωρις να σπαμαρετε αδικα τα θεματα του κοσμου
Skr1ll3x Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2014 Σε αυτο εχεις δικιο και απο πλευρας μου sorry προς τον TS..
tombraider Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2014 και απο μενα συγνωμη... (δεν το ειδα καν ηταν η πρωτη φοτο που βρηκα..)
haHa Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2014 Θες να μου πεις οτι android των ~100 ευρω οπως ενα LG optimus e400 θα τον καλυπτε, με ολη αυτη την πληθωρα εφαρμογων και τα καλουδια που αναφερεις.. H κοπελα μου εχει αυτο το LG που ανεφερα παραπανω, που εχει 110-120 (οσο και το 620 δηλαδη), ειναι και αυτο οπως λες και συ για πεταμα στον τοιχο γιατι κολλαει στα παντα, απο εφαρμογες μεχρι games μεχρι browsing.. Και δεν εχει κανει καν πειραγματα στο κινητο.. Και το 620 που το αγορασα για τη μανα προ ημερων την καλυπτει για τις αναγκες τις, οι οποιες ειναι οι πλεον casual, φωτογραφιες κανα viber κανα παιχνιδι κτλ και ολα τα βασικα και δεν κολλαει σε τιποτα μεχρι στιγμης.. Sorry αλλα τελειως ακυρο το παραδειγμα σου. Αν ο φιλος σου με συσκευη των 100-120 ευρω περιμενε οτι θα εχει την ανεση ενος ακριβου android ή iOS ή wp τοτε λαθος τα λογαριασε.. Το xperia m των 127€, σχεδον ιδιο κοστος με το lumia 620 των 122€, ειναι αξιοπρεπεστατο κινητο. Αντιστοιχα βεβαια και το lumia 620 ειναι αξιοπρεπεστατο κινητό για τα λεφτα του. 1
Pa0ki Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2014 Καλα βγαλε λιγο τις παρωπιδες και ασε τον fanboyσμο.. Ειπαμε να μιλησουμε με γεγονοτα και μου λες για τουβλακια και πλακακια επειδη απλα σου θηξαμε το στρατοπεδο? Το τι θα αλλαξει με την παροδο του χρονου θα το δουμε αργοτερα, οπως φαινεται και σε οσα android περασαν απτα χερια μου, note2, s4, s3, s2, lg optimus l3 κτλ.. Εχεις να μου δειξεις ενα WP που να κολλαει? Ενα! Και αυτα περι "που συχναζεις να σου δειξω".. εχουμε και εδω στην Κρητη κινητα και τα βλεπουμε καθημερινα.. Δεν προσπαθω να θηξω κανενα moto g, κανενα g2 και κανενα nexus, ισα ισα που σε γνωστο μου που ειναι android fan προτεινα nexus 4 και 5.. αλλα σαν λειτουργικο ναι θα συνεχιζω να ειμαι εναντιον γιατι ποτε δεν με ευχαριστησαν οι επανεκκινησεις και τα κολληματα σε πιο καινουργιες εφαρμογες.. οπως επισης και οτι θα πρεπει καθε τοσο να αγοραζω ενα flagship για να χω το κεφαλι μου ησυχο.. Και μιλαω για το ευρυ κοινο που θα αγορασει ενα κινητο για casual χρηση, στανταρ εφαρμογες, φωτογραφιες, κτλ..και οχι για να του βγαλει τα αποθημενα που δεν εβγαλε στο καγκουριασμα του αυτοκινητου του.. Αυτη η "ελευθερια" του android τα καταστρεφει σαν κινητα με την παροδο του χρονου.. αυτο εννοω, αλλα δεν βλεπω να κανουμε συζητηση γιατι εχω να κανω με φανατισμενους..Chillαρετε λιγο και συζηταμε.. Σε ανάλογο ύφος με το δικό σου ήταν το post μου(έλα να σου δείξω το 2016 και @@ μέντολες) Εσύ με τι γεγονότα μίλησες? Μου λες για 5-6 μήνες μετά, έχεις πιάσει το G2 στα χέρια σου?Το nexus 5? Ή απλά πετάς τη γνώμη σου έτσι αυθαίρετα? Εγώ μίλησα για αυτά τα 2 συγκεκριμένα Μη μου αραδιάζεις τις φόλες της Samsung που έχει πηδήξει η ίδια τα κινητά της με το σάπιο το bloatware της Nexus 4 επίσης δεν κολλάει πουθενά Αν εσένα δε σε βόλεψε το android με γεια σου και χαρά σου, υπάρχουν και άλλα λειτουργικά Γιατί να σου δείξω wp που να κολλάει?Τι με νοιάζει για τα wp? Μίλησε κανείς για wp πριν έρθεις εσύ και κάνεις VS το θέμα? Θα μας πεις και fanboyδες ενώ έρχεσαι και ξεκινάς flame με τη μία O ΤS σε πήρε στα σοβαρά και αναρωτιέται αν θα κολλάει το Nexus 5 μετά από update
Skr1ll3x Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2014 Ρε θα μας τρελανεις? Λοιπον κοιτα να δεις. Ολα σχεδον τα android εμφανιζουν κολληματα, ειναι το λειτουργικο ετσι. Μηως να κοιταξεις κατι σε lumia? ΔΕΝ ξερω πολλα απο windows, λιγα πραγματα, αλλα σ αυτα που διαβαζω ειναι οτι προκειται για ενα σταθερο λειτουργικο. Ψαξτο, για να μη το κλαις το € μετα. Κολλήματα το nexus 5? Το G2? Δε νομίζω Τάκη Εγω ξεκινησα τι? Που απο τα 3 post που εκανες στην πρωτη σελιδα, τα 2 δειχνουν οτι εισαι fanboy? Ζητησε ο TS πουθενα το κινητο να ναι ντε και καλα Android? Προτεινει ο καθενας τα δικα του και αναλογως διαλεγει.. Εγω ειπα την εμπειρια μου απο android και WP.. Αν εσενα σου βρωμαει η γνωμη μου θεμα σου.. Για να τα παιρνει σοβαρα ο TS τα γραφω και οχι 2-3 fans.. Επιασες ενα G2 ενα nexus 4 και ενα 5αρι και μας εβγαλες φολα και την Sammy? Oh lord! Μπορεις να εγγυηθεις κιολας στον TS οτι αυτα που λες σε 3-4 updates αργοτερα δεν θα κολλανε? Εγω ξεκινησα το VS? Το να λεει καποιος κατι που ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ ισχυει για το Android, και να ρχεσαι εσυ να του απαντας ενα "Δεν νομιζω Τακη" τι δειχνει? Και στο ξαναλεω γιατι μου τα κανες τσουρεκια.. μιλαω για τα ANDROID και μιλας για 2 κινητα.. Ειπε κανεις οτι ολος ο κοσμος των Android γυριζει απο αυτα τα 2 κινητα? Ουτε εμενα με ενδιαφερει τι κανουν τα Nexus και τα LG.. Μιλησα για Android και για WP σαν λειτουργικα.. Και η μεχρι στιγμης πορεια δειχνει οτι τα πρωτα εχουν κουρασει να χουν θεματα με την παροδο του χρονου.. Αντε βαλτο στο μυαλο σου γιατι το κουρασες πολυ ασχημα..
Pa0ki Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2014 (επεξεργασμένο) Ρε θα μας τρελανεις? Εγω ξεκινησα τι? Που απο τα 3 post που εκανες στην πρωτη σελιδα, τα 2 δειχνουν οτι εισαι fanboy? Ζητησε ο TS πουθενα το κινητο να ναι ντε και καλα Android? Προτεινει ο καθενας τα δικα του και αναλογως διαλεγει.. Επιασες ενα G2 ενα nexus 4 και ενα 5αρι και μας εβγαλες φολα και την Sammy? Oh lord! Εγω ξεκινησα το VS? Το να λεει καποιος κατι που ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ ισχυει για το Android, και να ρχεσαι εσυ να του απαντας ενα "Δεν νομιζω Τακη" τι δειχνει? Και στο ξαναλεω γιατι μου τα κανες τσουρεκια.. μιλαω για τα ANDROID και μιλας για 2 κινητα.. Ειπε κανεις οτι ολος ο κοσμος των Android γυριζει απο αυτα τα 2 κινητα? Ουτε εμενα με ενδιαφερει τι κανουν τα Nexus και τα LG.. Μιλησα για Android και για WP.. Αντε βαλτο στο μυαλο σου γιατι το κουρασες πολυ ασχημα.. Mε δουλεύεις ή δεν ξέρεις ανάγνωση? Είπα εγώ ντε και καλά να πάρει android? Στο 1ο μου post έκανα πρόταση, εσύ τι έγραψες στο 1ο σου ποστ?Για πήγαινε διάβασε το, #25 ανούσιο post, μόνο για flame Έκανες κάποιο κινητό πρόταση ή μόνο για το android και τα wp γράφεις? Τί ακριβώς δείχνει ότι είμαι fanboy, έγραψα κάτι που δεν ισχύει? To ανακριβές post της Μαργαρίτας τι το βάζεις?Γιατί δε βάζεις και το επόμενο που αναθεωρεί? Και ποιός σου είπε ότι εδώ μιλάμε για το android γενικά?Η Μαργαρίτα έγραψε ότι σχεδόν όλα τα android έχουν lag και εγώ απάντησα με 2 που δεν έχουν και μάντεψε ποια Τα 2 που πρότεινα στον TS Και πετάχτηκες εσύ και άρχισες το μπλα μπλα για τα wp και το android και μπλα μπλα μπλα samsung Αν θέλεις flame war android vs wp τράβα άνοιξε άλλο thread Αν σου τα έκανα τσουρέκια, κόψε 2 φέτες μπαμπάτσικες και φάε Επεξ/σία 13 Φεβρουαρίου 2014 από Pa0ki 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα