nikosggg3 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2014 Σκεφτομαι να πουλήσω το samsung galaxy s3 και να παρω καποιο αλλο, με 400 ευρω το πολυ. απο οτι βλεπω σε αυτα τα χρηματα πολυ καλο ειναι το Nexus 5. εσεις τι λετε?. μηπως υπαρχει κατι καλυτερο με 400 ευρω?
stamatinho Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2014 Η nexus 5 παρεις η g2 δε θα εχεις παραπονο. Αν δεν εχεις θεμα με καρτα μνημες g2 πηγαινε,τρελη αυτονομια.
filippossks Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2014 Εγω εχω το Nexus και το μονο κακο που βλεπω ειναι η μπαταρια, με το ζορι μου βγαζει τη μερα και το ηχειο δεν ειναι και πολυ καλο,ενας φιλος μου με xperia j με παταει.Απο εκει και περα το g2 δεν το εχω επεξεργαστει καλα, αλλα απο τοις κρητικες που ακουω το παταει το nexus και σε αυτονομια και σε οθονη και σε καμερα.Αν δεν σε ενοχλει το λογισμικο της lg πηγενε για g2 αλλιως nexus, δεν νομιζω να υπαρχουν καλυτερες προτασεις!
nikosggg3 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2014 εγω θελω να ειναι smooth το κινητο και να μην βλεπω ψιλοκολληματα στα μενου οπως εβλεπα με το s3. η καμερα δεν με ενδιαφερει γιατι δεν βγαζω φωτογραφίες. οσο για την μπαταρια θα ηθελα να βγαζει τουλαχιστον 1 μερα με μια νορμαλ χρηση.
stamatinho Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2014 εγω θελω να ειναι smooth το κινητο και να μην βλεπω ψιλοκολληματα στα μενου οπως εβλεπα με το s3. η καμερα δεν με ενδιαφερει γιατι δεν βγαζω φωτογραφίες. οσο για την μπαταρια θα ηθελα να βγαζει τουλαχιστον 1 μερα με μια νορμαλ χρηση. Ενταξει android ειναι.... Παντως με g2 δε προκειται να δεις κολληματα.
tombraider Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2014 εχει ξανα αναφερθει σε άλλα thread σε αυτο το forum για την συγκεκριμενη συγκριση..τεσπα του G2 η μπαταρια κραταει 2-3 μερες στο νερο ειδικα αμα προσεξεις την φορτιση του!! για μενα αν μπορεις βρες κανα 40αρι παραπανω να παρεις το 32gb εκτος αν φοβασαι το ρίσκο της εγγυησης οποτε βολευεσαι με τα 16gb.. καλύτερο σαν κινητο χωρίς σκαλώματα (εκτός απο καποια σκαλωματα του gps - χανει το σημα για 2-3sec).. υπερ του nexus δεν θα μεινεις ποτε χωρις αναβαθμιση και πιο απλό ui..αυτα απο μενα!! 1
Pa0ki Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2014 Και γω G2 θα σου προτείνω και τα ρέστα από το 400άρι μια καλή θήκη Πιο μεγάλη οθόνη, καλύτερη κάμερα και πολύ καλύτερη αυτονομία από το nexus 5 το οποίο επιλέγεις αν θέλεις pure android και τη σιγουριά της google για αναβαθμίσεις
arma1 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2014 αν θες κινητο που να τα ριχνει ταπα τα παραπανω (προσωπικη μου αποψη) θα παρεις αυτο εδω http://www.e-shop.gr/product?id=TEL.001426 , ειναι και πολυ φθηνοτερο (250 γιουρο), θα παθεις πλακα με το λειτουργικο του, το βαζω ιδια κατηγορια με το iphone 1
stamatinho Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2014 <p>αν θες κινητο που να τα ριχνει ταπα τα παραπανω (προσωπικη μου αποψη) θα παρεις αυτο εδω <a data-ipb='nomediaparse' href='http://www.e-shop.gr/product?id=TEL.001426'>http://www.e-shop.gr/product?id=TEL.001426</a> , ειναι και πολυ φθηνοτερο (250 γιουρο), θα παθεις πλακα με το λειτουργικο του, το βαζω ιδια κατηγορια με το iphone </p> Μαλλον κανεις πλακα Αποστολή από το GT-N7100 με τη χρήση Insomnia App 1
tombraider Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2014 αν θες κινητο που να τα ριχνει ταπα τα παραπανω (προσωπικη μου αποψη) θα παρεις αυτο εδω http://www.e-shop.gr/product?id=TEL.001426 , ειναι και πολυ φθηνοτερο (250 γιουρο), θα παθεις πλακα με το λειτουργικο του, το βαζω ιδια κατηγορια με το iphone οταν λες ιδια κατηγορια με το iphone?? μαλλον τα ιδια χαλια εννοοεις κουβαλανε δεν μπορω να το εξηγησω αλλιως
arma1 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2014 Μαλλον κανεις πλακα Αποστολή από το GT-N7100 με τη χρήση Insomnia App οταν λες ιδια κατηγορια με το iphone?? μαλλον τα ιδια χαλια εννοοεις κουβαλανε δεν μπορω να το εξηγησω αλλιως σοβαρα μιλαω, ακομη με android ασχολειστε? 1
stamatinho Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2014 σοβαρα μιλαω, ακομη με android ασχολειστε? Ειμαστε πισω καποιοι,παλι καλα που μας ενημερωνεις
margaritagr Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2014 εγω θελω να ειναι smooth το κινητο και να μην βλεπω ψιλοκολληματα στα μενου οπως εβλεπα με το s3. η καμερα δεν με ενδιαφερει γιατι δεν βγαζω φωτογραφίες. οσο για την μπαταρια θα ηθελα να βγαζει τουλαχιστον 1 μερα με μια νορμαλ χρηση. Λοιπον κοιτα να δεις. Ολα σχεδον τα android εμφανιζουν κολληματα, ειναι το λειτουργικο ετσι. Μηως να κοιταξεις κατι σε lumia? ΔΕΝ ξερω πολλα απο windows, λιγα πραγματα, αλλα σ αυτα που διαβαζω ειναι οτι προκειται για ενα σταθερο λειτουργικο. Ψαξτο, για να μη το κλαις το € μετα.
Pa0ki Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2014 Λοιπον κοιτα να δεις. Ολα σχεδον τα android εμφανιζουν κολληματα, ειναι το λειτουργικο ετσι. Μηως να κοιταξεις κατι σε lumia? ΔΕΝ ξερω πολλα απο windows, λιγα πραγματα, αλλα σ αυτα που διαβαζω ειναι οτι προκειται για ενα σταθερο λειτουργικο. Ψαξτο, για να μη το κλαις το € μετα. Κολλήματα το nexus 5? Το G2? Δε νομίζω Τάκη
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα