eightball1235 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2014 Ρε παιδια λίγη βοηθεια εχω μια τηλεοραση samsung es8000 εχω το media player himedia και ενα home cinema lg HT503TH το οποιο εχει απο θηρες τα παντα πανω Μεχρι τωρα ειχα ενα καλωδιο οπτικης ινας και το τραβηξα απο το home cinema στο himedia και εχω ηχο 5.1 κανονικα πηρα λοιπον ενα ΤΑΦ οπτικης ινας αυτο http://www.cosmodata.gr/product/156911/taf-optikis-inas-opt-splitter και ακομα ενα καλωδιο οπτικης ινας και συνδεσα το ενα που ερχεται απο το home cinema στη μονη πλευρα και το αλλο να πηγαινει ενα καλωδιο στο himedia και ενα στην τηλεοραση αλλα ο ηχος πουθενα... Τι κανω λαθος??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ziant Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2014 Για ποιο λόγο θέλεις να κάνεις αυτη την σύνδεση ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
eightball1235 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2014 Να ανοιγω πχ τηλεοραση βλεπω μια ταινια εχω τον ηχο απο το home cinema και μετα να ανοιγω to media player και να εχω και απο κει τον ηχο χωρις να χρειαστει να αλλαξω τις οπτικες ινες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ziant Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2014 Θα αγοράσεις από ένα κατάστημα ηλεκτρονικών (αφού εξηγήσεις τι θέλεις να κάνεις) ένα optical switch, συνδέεις την tv + media player στις εισόδους του optical switch και στην έξοδο βάζεις το home cinema, και χειροκίνητα επιλέγεις από τον διακόπτη που έχει επάνω ποια συσκευή θα οδηγεί το home cinema… Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
eightball1235 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2014 Το ταφ που πηρα δηλαδη ειναι αχρηστο?Του εξηγησα κιολας και μου λεει αυτο παρε... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ziant Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2014 Το ταφ που πηρα δηλαδη ειναι αχρηστο?Του εξηγησα κιολας και μου λεει αυτο παρε... Εγώ σου είπα ότι θέλεις switch... Ρώτα αυτόν που σου πούλησε το splitter... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα