Ηλίας 19 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2014 Έχω ένα UPS το οποίο έχει ένα σύστημα ώστε να φορτίζει και κλειστό (δεν απενεργοποιείται). Το καταλαβαίνω γιατί οι μπαταρίες "λειτουργούν" και με κλειστό το UPS, ακούγεται αυτό το βζζζζ. Το θέμα είναι ότι ο χρόνος αντοχής έχει μειωθεί μέσα σε 1,5 μήνα από 80 λεπτά σε 60 λεπτά. Θα ήταν καλύτερο αν έβγαζα το UPS εντελώς από τη μπρίζα, αν έβαζα μια μπαλαντέζα με διακόπτη ας πούμε;;;
madsc Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2014 Τα ups μένουν πάντα στη πρίζα και στο on. Ή έχεις πολύ μικρό ups για το φορτίο που τραβάς και ξελιγώνεται η μπαταρία, ή έχει μάπα μπαταρία με τέτοια πτώση σε 1,5 μήνα. Ποιό ups, πόσο καιρό το έχεις; /sc 1
Ηλίας 19 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2014 Το φορτίο το καλύπτει αφού στο load δείχνει μια γραμμή μόνο. Ένα τέτοιο έχω 1,5 μήνα http://eu.cyberpowersystems.com/products/ups_systems/pfc-sinewave/cp1300epfclcd.htm Έστειλα mail και στην εταιρεία και περιμένω. Και εγώ μάπα μπαταρία υποψιάζομαι.
SPANK Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2014 Οπως το περιγράφεις μαλλον ειναι ελατωματική η συγκεκριμένη μπαταρία ή γενικα σε αυτο το μοντέλο οι μπαταρίες ειναι αστα να πανε
Ηλίας 19 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2014 Εξ αρχής κατευθυνόμουν στην μπαταρία γιατί είναι γνωστό ότι όσο μένει πέφτει η απόδοση της, τρέχα γύρευε πόσο καιρό ήταν στο ράφι. Πάντως τώρα που ξανά άνοιξα τον υπολογιστή δείχνει κανονικά 84 λεπτά, ίσως να ήταν λάθος του μετρητή ή του προγράμματος γιατί στην οθόνη του τροφοδοτικού γράφει και πάλι 84 λεπτά, πριν δεν την κοίταξα. Ευχαριστώ παιδιά απλά το έγραψα μήπως έχετε παρόμοιο θέμα. Πάνω που σκεφτόμουν να το πουλήσω λέω με εκδικείται που το δίνω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα