Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω καποια .mkv τα οποια θελω να τα γραψω σε dvd δισκακια για να παιξουν σε επιτραπεζιο dvd.

Πως θα την κανω την μετατροπη; Ειναι αρκετα αρχεια, περιπου 100 mb το καθενα.

Oσα .avi εχω γραψει σε δισκακια παιζουν, τα .mkv θα τα καταφερω να τα μετατρεψω ωστε να ειναι συμβατα με κατι τετοιο;

Δημοσ.

XmediaRecode

Ρίξε όλες της ταινίες,μέσα στο πρόγραμμα.
Πάνε στο profile και βάλε custom και στο format βάλε avi
Στο output stream type σιγουρέψου ότι λέει video and audio
 Θα σου βγάλει τα στοιχεία των ταινιών,σε μια λίστα στο πάνω μέρος,επέλεξε της όλες μαζί.

πάνε στην καρτέλα video και στην επιλογή mode πρόσεξε να είναι στο convert

στο codec βάλε το XviD που είναι το ποιο συμβατό.

στο μπλε εικονίδιο που έχει δίπλα από το rate control mode μπορείς να υπολογίσεις τι bitrate να βάλεις για συγκεκριμένο μέγεθος σε Mb,για ταινία mkv θα έλεγα το λιγότερο 1500 στο bitrate,αλλά για να μου λες 100mb το ένα,είναι το πολύ κάποια σειρά οπότε κάνε μερικούς πειραματισμούς να δεις στα πόσα bitrate βγάζει καλό αποτέλεσμα με όσο γίνεται μικρό αρχείο.

Στην τέρμα πάνω μπάρα πάτα το κουμπί add job,θα εφαρμόσει της ίδιες ρυθμίσεις σε όλα τα βίντεο (τέρμα κάτω επιλέγεις που θα το αποθηκεύσει,αν θες βάλε τα σε άλλο φάκελο για να μην μπερδεύεσαι)

Αφού της βάλεις όλες πάνε στην καρτέλα jobs για να σιγουρευτείς ότι μπήκαν όλα σωστά.
Πάτα στην πάνω μπάρα το encode και θα αρχίζει της μετατροπές.

Δημοσ.

FreeMake video converter

http://www.freemake.com/free_video_converter/

Μακράν το πιο απλό στη χρήση, θα τα ρίξεις μέσα (καμιά 10αριά στην αρχή για να δεις ότι στα κάνει οκ) και μετά θα περιμένεις να τα βγάλει. Επιλέγεις εσύ σε τί format τα θέλεις, και έχει πολλές επιλογές, αυτό χρησιμοποιώ εγώ εδώ και 1,5 χρόνο και δεν το αλλάζω.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...