UtopianPersona Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2014 Έχω ένα Sony Ericsson Xperia mini (ST15i) και θα ήθελα να βγάλω την κάμερα από τη συσκευή ώστε να μπορέσω να την πάρω μαζί μου στο στρατό. Γνωρίζετε αν κάτι τέτοιο μπορεί να γίνει χωρίς να πάθει ζημιά το κινητό; Πήρα τηλέφωνο σε 2 καταστήματα Γερμανός της περιοχής μου και τους ρώτησα αν μπορούν να το κάνουν, αλλά μου είπαν οτι δε γίνεται. Μήπως δε θέλουν να αναλάβουν την ευθύνη ή όντως κάτι τέτοιο δεν μπορεί να γίνει; Ψάχνοντας στο youtube βρήκα 2 βίντεο όπου φαίνονται τα στάδια αποσυναρμολόγησης του συγκεκριμένου κινητού:
madsc Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2014 Άντε και μπορείς, που κατά κανόνα δεν γίνετε σε κινητά. Ποιός θα σε πιστέψει στο στρατό ;;; /sc
defacer Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2014 Βασικά ακόμα και να το κάνεις και να σε πιστέψει, πάλι δεν έχει κανένα νόημα. Τα πράγματα στο στρατό κατά 99% στην πράξη δεν επιτρέπονται ή απαγορεύονται βάσει κάποιου σαφώς ορισμένου κανονισμού (παρόλο που στη θεωρία τέτοιος κανονισμός υπάρχει και καλύπτει ο,τι μπορείς να φανταστείς). Στην προκειμένη κινητό δε θα επιτρέπεται "γιατί δεν επιτρέπεται", όχι επειδή έχει κάμερα. Όταν πας θα καταλάβεις. Αν παρόλα αυτά θέλεις να ασχοληθείς με την κάμερα ντε και καλά, γιατί δεν παίρνεις απλά κάτι φτηνιάρικο με 25 ευρώ; Και φτηνότερα θα σου βγει από το να πληρώσεις οποιονδήποτε να χειρουργήσει το κινητό σου, και ρίσκο δεν παίρνεις, και το κινητό σου το κρατάς άθικτο, και αν σου κλέψουν το 25άρικο δε θα σε πειράξει.
Pa0ki Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2014 Γιατί να χαλάσεις το κινητό σου? Πάρε ένα της πλάκας για το κέντρο, έχει με 10-15€
haHa Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2014 Για την πρωτη εβδομαδα στο κεντρο μεχρι το πρωτο επισκεπτηριο(που θα σου φερουν οι γνωστοι-συγγενεις σου το sony smartphone σου) παρε ενα απλο τηλεφωνο των 10-15€ χωρις καμερα με ραδιοφωνο ωστε να μην εχεις προβλημα κατα τον ελεγχο της πρωτης μερας για κινητο με καμερα.
basilis5 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2014 πωπω τι μου θυμισες, να ψαξω να ξαναδω τις φωτο που τραβηξα στον στρατο. θυμαμαι αναφορα τα χριστουγεννα ο λοχαγος μας τραβουσε βιντεο με το κινητο του να λεμε τα καλλαντα (301).. φιλε, παρε ενα της πλακας για το κεντρο, με 10 ευρω οπως ειπαν τα παιδια, και μετα παρε μεσα το δικο σου. πιο πολυ να νοιαζεσαι για την μπαταρια του μινι που ειναι ανυπαρκτη και την δυσκολη ευρεση μπριζας. παρε κατι της πλακας να κραταει μερικες μερες! αντε καλη θητεια!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα