savoukos Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2014 Καλημέρα και καλή εβδομάδα.Χρειάζομαι μια εξήγηση στο πως δουλεύουν τα κινητά με dual sim.Δλδ Αν είσαι στο ιντερνετ με την μια καρτα και σε παρουν στην άλλη τότε α)το κινητό χτυπάει κανονικά?β)λέει οτι είσαι εκτός σύνδεσης?Και ακόμα μια απορία τρως κάποια άλλη χρέωση σαν προώθηση κλήσεων από την μία κάρτα στην άλλη?γιατί διάβασα πολλά σε φόρουμ κ δεν ξέρω πλέον τι ισχύει.
adi32 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2014 Στο δικο μου τουλαχιστον χτυπανε κανονικα και οι 2 γραμμες οταν ειμαι στο ιντερνετ Σχετικα με την προωθηση πρεπει να ειναι αναλογα με την εταιρεια τηλεφωνιας που εχεις
savoukos Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2014 Μπορώ να ρωτήσω ποιο κινητό έχεις?Επίσης δεν έχεις προσέξει τίποτα άλλες χρεώσεις εκτός απο την χρήση π κάνεις?
adi32 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2014 Εχω το 997D Δεν βλεπω αλλες χρεωσεις να υπαρχουν
savoukos Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2014 Λογίκα δεν θα αντιμετωπίσω κάποιο θέμα με αυτό -αν γνωρίζεις- ε?http://www.skroutz.gr/s/3606987/Samsung-Galaxy-Core-I8262-8GB.html
adi32 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2014 Καλυτερα να σου πει καποιος που το εχει ηδη μπορεις να ρωτησεις και στο φορουμ του myphone που ειναι πιο ειδικοι
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα